Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Octombrie 2025 sunt:
voi cand va certati cu cineva sau cand va supara cineva cum il jigniti sau cum ii "dati peste gura"? ce replici aveti?
Maine e prima mea zi de munca la McDonald's si habar nu am unde trebuie sa ma prezint. Are cineva vreo idee? App, lucrez in Ploiesti! :))
Salut, am si eu o intrebari si as dori sa ma ajutati cu niste sfaturi.Cred ca am intrat in depresie din cauza persoanei pe care o iubeam, nu mai poate sa fie nimic intre noi deoarece s- a mutat din Romania.Ideea...? (mai mult)
Am niste probleme in familie, ai mei au divortat acum 5 ani si eu stau cu mama. Tata si- a gasit o pereche, ceea ce nu ma deranjeaza chiar deloc, dar si mama si- a gasit pe cineva si aici...? (mai mult)
Voi bagati persoanele care nu sunt de varsta voastra pe Facebook la prieteni? De ex cei care au diferenta de 15ani
Heii TPU, in curand o sa vina saptamana altfel, si o sa merg in excursie la Bucuresti, si o sa stam la hotel, scrieti- mi si mie o lista ce as putea sa- mi iau cu mine, si sfaturi ce sa nu fac si ...? (mai mult)
Din septembrie intru la un liceu foarte bun în clasa a noua! Întrebarea mea este dacă în timpul liceului o să existe petreceri?
Salut :) PC- ul meu are doua partitii, una de 52GB si una de 878GB (Windows- ul este pe cea de 52GB, Windows 7 mai exact) Ce doresc eu sa imi spuneti este daca pot sa "rup" o bucatica din partitia...? (mai mult)
Am un coleg de antrenament pe care îl plac dar a plecat din oraș la alt liceu. Când vine în vacanta vine la antrenamente și cred ca și el ma place. Cum as putea sa l abordez în mediul...? (mai mult)
Voi ce intelegeti din asta: "ne-am inchis telefoanele si ne-am privit adanc in ochi. ironic, parca am atins un nou nivel de comunicare.
Cum trebuie sa fac amestecul pentru clatitele americane ca sa iasa mai gros? Gen sa nu se mai intinda in toata tigaia. Ca asta patesc de fiecare data.
Pot depune actele pentru buletin inainte cu 2 saptamani inainte sa implinesc 14 ani si sa ridic buletinul cand implinesc 14 ani? Eu implinesc 14 ani pe 15 iulie iar pe 20 este un eveniment important pentru...? (mai mult)
Nu știu ce să mai fac! Îmi cade părul! Aveam părul frumos, des și lung. Acum îmi cade foarte rău părul, mai am și mătreața, se îngrașă repede. Am incercat cu măști făcute în casă cu...? (mai mult)
Buna La vara as vrea sa lucrez si eu undeva, dar nu stiu unde as putea. Am 17 ani. M- am gandit sa caut ceva bar sau pizzerie, dar nu stiu pe cine sa intreb de acolo daca au nevoie de ajutor sau cum...? (mai mult)
Am o problema cu cea mai buna prietena a mea, ieri am venit sa o vizitez în Cluj, eu sunt din București, dar ceva nu merge bine. Am ajuns în Cluj și vorbisem ca vine sa ma ia, ...? (mai mult)
Nu înțeleg copiii ăștia șmecherași, golănei de cartier...ai căror părnți se străduiesc să le fie mai bine decât le- a fost lor, le dau bani de haine și de ieșit în oraș, de școala ...? (mai mult)
Din curiozitate, ce inseamna a te linge incet pe dinti?
Puteti sa imi spuneti niste prank-uri (farse) pentru persoana de care imi place? P.S. sa nu fie lyric prank Dau funda
Ma numesc Rares, am 13 ani si sunt extrem de frustrat de viata mea deoarece totul e stupid, nimic nu- mi place, nimic nu are farmec totul e atat de stupid, pur si simplu toata LUMEA ma enerveaza,...? (mai mult)
Stie cineva unde aflu ultima medie de admite la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei (FPSE), din 2016?
Cine stie cand va aparea sez2 din Riverdale?
Pareri despre Lierac si Brevoxyl pentru acnee? Sau ceva bun ce imi puteti recomanda? Nu imi ziceti sa ma duc la dermato ca am fost peste tot si nu am fost multumita.
Salut, Vă rog să mă ajutati am un card micro sd de 16 GB nu stiu ce mi s- a întâmplat că nu îl mai recunoaște telefonul si dacă este posibil să îmi pot recuperez toate fotografiile..Mulțumesc...? (mai mult)
Cine stie ce intrebari se vor pune la interviul de la probele de aptitudini care se vor da pentru admiterea la liceul pedagogic?
Vreau si eu link-uri pentru a invata cum sa fac trucuri cu fumul de tigara. Gen cerculete sau cascada. Eventual sa fie in romana...sau engleza.
Fumez de trei zile. Am fumat aproximativ 10 țigări in astea trei zile și acum respir foarte greu. e ceva normal?
sunt baiat ai am o problema. Am 15 ani si cand am fost mai mic am fost putin mai gras dar nu obez. Am facut sport si am slabit. Am abdomenul plat dar am un fel de sani mici. Ma deranjeaza foarte...? (mai mult)
Caut porecle să rimeze cu frumoasă de fete!
Ce tata este ala care isi face fata "Tarfa" si curva Satului? Eu unul cred ca este un tata retardat! Voi?
Buna TPU E normal ca o fata sa sune prima pe baiat? Baiatul nu a sunat de doua zile si ma intreb daca ar fi normal ca fata sa faca asta
Vine vara si vreau sa ma vopsesc roz in cap, dupa 2-3 spalari sa se duca. De unde pot gasi? Pe parul saten cum iese?
Am o intrebare Deci stiu sa ma bat am 12 ani si s- a deschis o sala acum 4 luni si tot merg aproape zi de zi de 4 pe saptamana, si acum cateva zile ne- am jucat fotbal si am intrat mai tare...? (mai mult)
Un prieten ma apară si ajuta si uneori isi blochează privirea la ochi mei si ii sclipesc uneori si o data m-a luat de braţ credeti ca ma place? :/
curand o sa ma internez in spital si as avea nevoie de un sfat, am o tableta Samsung galaxy tab t560 si din nefericire nu are slot de sim, am internet doar cu wifi, cum pot avea internet in...? (mai mult)
Deci, familia mea nu este întocmai Happy si sunt terorizată de tatăl meu, prietenii stau majoritatea pentru bani si atât, ma gândesc sa ma sinucid Tatăl meu ma auzit azi țipam la bunica despre...? (mai mult)
Salut, imi recomanda cineva niste filme gen : Dear John, A walk to remember, Keith, 3 metri deasupra cerului 1, 2, After life. Dau FUNDA PS: Scuze de categorie, dar aici sunt multi mai activi.
Buna TPU. Am probleme legate de par. Eu am 14 ani si am par pe langa fund si cand fac treaba mare ma doare rau de tot si imi curge si sange.Am bube cred de la chestia asta. Nu am cum sa ma epilez in...? (mai mult)
Cum imi conving parintii sa imi ia un PS4? Mama e de acord, insa tata nu :P Ultima datacand l- am intrebat m- a intrebat la ce ma ajuta si a spus ca atunci cand stiu sa i spun la ce ma ...? (mai mult)
Stie careva cand apare sezonul 2 din Riverdale?
cam cat ar prinde o dacia solenza?
Buna TPU exista sediul Facebook in Romania? sau alte firme ce apartin de Facebook?
am o intrebare destul de intalnita, dar totusi m- ar ajuta un raspuns mai original... Admir o fată ca să spun așa, nu am ajuns la stadiul de disperare, momentan :)) Ideea e ca ea mă...? (mai mult)
Cu ce sa mă îmbrac la banchetul de clasa a 8-a? Sunt băiat
Hei. De la o vreme ma simt complexata, gen, chiar ma simt. Toti imi zic "Doamne ce slaba esti!"Ma simit foarte naspa din pricina asta. Am 38 de kg, am 12 ani jumate, in pe 25 august fac 13. Toate...? (mai mult)
Am o intrebare Sa zicem ca tatal meu divorteaza de mama mea Cine va lua pe fratemiu si surorile mele(eu sunt major ei fiind minori) Stiu ca este um proces intre ei cine ii va lua Eu fiind...? (mai mult)
AJUTATI- MA VA ROG E FOARTE IMPORTANT PENTRU MINE Stie cineva cum se fac inscrierile la examenul bilingv? Mi- am facut fisa anexa de inscriere sau ceva de genul si nu inteleg o chestie... eu pe o foaie...? (mai mult)
Hei vreau ceva porecle pentru Instagram pe mine ma cheama alexia, dar nu vreau din astea basic, ceva ce sa contina, , ella" si ceva porecle de genu, , kaguia", , , sanky" si in general chestii de genu...? (mai mult)
TPU! Am o intrebare proasta, dar, na... :D Tot referitor la baiatul din intrebarile anterioare, maine este ziua lui onomastica si ma gandeam sa ii scriu si lui o urare. Asta pentru ca ma gandesc...? (mai mult)
Merge la minecraft? eu nu am primit cont
Știți când este ziua porților deschise la urmatoarele licee din Bucuresti? : Gheorghe Lazar, Spiru Haret, I.L Caragiale, Nicolae Iorga, Ștefan Odobleja. Sau măcar îmi puteți cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!