Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Octombrie 2025 sunt:
Salutare TPU, am o problema foarte mare si am nevoie de cat mai multe sfaturi, sunt intr- o relatie de 5 luni si ceva cu o fata, faza e ca ea la inceput nu voia sa fie cu mine iar cand s- a facut prieten...? (mai mult)
Tatal meu m-a batut pe motiv ca am injurat. Dupa ce fetita de 5 ani a spus ca nu am injurat ca ea i-a spus ca am injurat mintise.Ma batut de fata cu vecini.Cum sa ma razbun >:)?
Cine știe? Îi rog să-mi dea exemple de cărți romantice în care a fost vorba despre ură la început și s-a transformat în iubire
Unde as putea sa las un pachet de tigari in afara casei ( ca sa nu risc sa il gaseasca ai mei - oricat de ascuns as putea sa il pun risc sa faca intr- o zi curatenie generala si o incurc, ca sa zic ca...? (mai mult)
Salut, stie cineva ce muzica se pune la banchetul de clasa a 8-a? Si sfaturi pentru vestimentatie, daca se poate. Multumesc aniticipat :)
Părinții mei s- au mutat la țară când eram nou- născut. Atunci nu am fost supărat însă acum simt că nu mai rezist. Nu mă pot întâlni cu colegii de la liceu (fac liceul în oraș) și DN aceasta...? (mai mult)
Am niste colegi extrem de rautaciosi si nesimtiti cu mine, desi la majoritatea nu le am facut mai nimic, ba chiar ei zic ca eu sunt aia nesimtita si aroganta. Ma iau la misto tot timpul, ma...? (mai mult)
Buna am o problema cu ai mei de vreo 5 ani aproximativ... va explic pe scurt poate imi da si mie cineva un sfat. eu am o problema de sanatate un handicap locomotor, ma deplasez bine pe loc drept, normal....? (mai mult)
Voi pe ce site-uri mai aveti cont? nu conteaza ca e matrimoniale,jocuri, intrebari etc :D
Stare de tensiune, simt cum fierbe sangele, senzatii de caldura puternica, ce poate insemna?
De obicei cat costa antrenamentele de kickboxing?
Am părul Blond aluniu, adică un fel de şaten deschis. Ştie cineva ce vopsea blondă ar trebui să cumpăr pentru un blond deschis? Aş vrea un blond cât mai deschis adică aproape de alb...? (mai mult)
Buna! Ce distanta este intre Autogara transmixt Sibiu si Autogara Q7 ( tot Sibiu)?
Vreau sa ma apuc de fumat,ce tigari imi recomandati pentru inceput, sa fie slabe?
Buna TPU la facultatea de automatica si calculatoare upt departamentul CTI de la ce nivel se incepe cu programarea? mai exact("0","slab","mediu","avansat")?
Bun TPU ce sa fac sa am incredere in mine?
vreau sa m-a epilez pe picioare și am mult par, cu ce îmi recomandați sa m-a epilez?
Duminica este ziua mea! Trebuia sa imi fac ziua afara, in curte, caci arata vreme frumoAsa acum o saptamana. Am invitat 6 fete(cu mine 7).Dar acum arata ploaie toata ziua. Ce sa fac? In curte...? (mai mult)
Hey.Luni am dat teza la istorie, si dupa cum v- am mai spus, sunt in situatie de corigenta.Aseara am visat ca am luat 8 in teza, si eu ma astept sa iau mai putin de atat.Inseamna ca voi lua nota mare...? (mai mult)
Stagram si apoi i-am dat si eu cum o pot debloca atata timp cat nu apare la "utilizatori blocati" si nici nu am cautat persoana respectiva recent, ca sa dau de profilul ei.
Buna TPU am o problema, din luna Martie pana in momentul de fata eu nu am mai dormit noaptea(pur si simpul nu ma ia somnul)ma culc la 7 dimineata si ma trezesc la 17:00 :( am incercat sa nu dorm deloc...? (mai mult)
Imi poate spune careva care sunt tigarile cu filtru portocaliu?
De ce ma dor sanii? Va rog sa nu radeti!
Hey! Cum se numeste melodia aia de pian de la inceputul filmului "Frumoasa si Bestia"?
Am o intrebare! Ce inseamna daca primesti premiu special la balul majoratului? Au fost si premiul 1, 2 si 3, dar s-a acordat si un premiu special! La ce se refera mai exact?
Cum sa scap de ticuri? Am probleme la scoala din cauza lor. Clipiri apasate, sunete ciudate, gat intors, degete stranse si desfacute, semne cu mainile,... Cum sa scap de ele? Voi aveti ticuri?
Mi- a aparut la mesaje pe Instagram o persoana cu care nu am vorbit. Fereastra e goala, e exact ca si cum i- as fi scris eu sau ea mie insa fereastra e goala. Oare mi- a scris si a anulat mesajul? Vi...? (mai mult)
E bine sa ma mut in clasa a 8 a la alta scoala?,colegii sunt super aiurea si nu as vrea sa mai stau cu ei, dar nu stiu daca ma voi acomoda acolo
Taicasu lu iubitamea pleaca in strainatate Maicasa e somera iar eu oricat as munci nu pot sa le platesc chiria ca nu au gasit latundeva sa cumpere Oricum bunica mea care a murit avea o casa...? (mai mult)
Stiti seriale cu adolescenti, depresie, sinucideri, taieturi, gen 13 reasons why sau primul sezon din ahs?
Ce insemna mai exact sa,,iei un lucru ca atare,,? Sau o situatie,, ca atare,,?
Am făcut cea mai mare greșeală din viața mea și de trei zile fumez. Prima zi am fumat o tigare iar a doua zi 6 fără sa îmi dau seama de ceea ce fac. A treia zi am fumat o tigare dar nu am...? (mai mult)
Puteți sa îmi dați va rog o lista cu toate liceele din București care învață dimineață? Mulțumesc anticipat! Chiar am nevoie.Nu contează media sau adresa etc.Doar sa fie de dimineață....? (mai mult)
Fumatul ajută la stres?
Am un iPhone si vreau sa cumpar un ixpand (vezi poza : https://postimg.org/image/eclmtt7j3/15a989f1/ Si nu stiu sigur daca cu acest stick pot mari memoria telefonului, adică daca de ex mai am...? (mai mult)
vreau să luați în serios această întrebare... Deci cum scapi din depresie?! eu simt că nu mai pot... // vreau părerile celor care au trecut prin asta, căci nimeni nu mă mai înțelege... ...? (mai mult)
Am și eu o problemă cu un băiat... Un timp s- a tot dat la mine, îi eram dragă. De un timp am început să cred că mă ia de proastă și vrea doar să mă folosească. Am început ba...? (mai mult)
Hei! Stiti ceva despre Colegiul National Calistrat Hogas Piatra Neamt? Urmeaza sa ma duc sa dau probele de intensiv engleza acolo si as vrea sa aflu mai multe despre liceu, modul in care se invata, profesori ...? (mai mult)
Care- i faza? :(( de ce aproape in fiecare zi ma suna cineva? Sunt numere diferite, din diferite tari. Ba unul din Spania, Italia, Germania, Franta inclusiv Romania etc. de numar ascuns, meh mai rar. ...? (mai mult)
M-am plictisit de calculator, ce fac cu viata mea acum?
Buna! Ce ai alege dintre profilul stiinte ale naturii si profilul filologie? E important pentru mine sa aflu niste pareri concrete. Nu stiu ce sa fac pe mai departe, sunt super nehotarata. Azi ma indrept...? (mai mult)
Am decis sa nu ma duc la banchetul de la scoala pentru ca eu nu m-am avut niciodata bine cu colegii, n-am fost niciodata bagat in seama. E ok?
Sal TPU. Am niste probleme cu mama, iar ea vrea sa ma transfere la alt liceu, crezand ca, cauza problemelor noastre este cercul meu de prieteni. Intrebarea este:pot fi transferat la alt liceu sau retras...? (mai mult)
Care este diferenta dinte un cablu Usb si un cablu AUX
Cum pot face sa imi creasca parul pe picioare colegii din camera de la liceu se rad de mine :( caci nu sunt "dezvoltat"cum l-as putea mari
Sunt slaba, am picioarele slabe si cand merg nu mi se apropie picioarele, oarecum genunchii mei se indreapta unul spre celelalt, nu mi place mersul meu, cum as putea sa l schimb? Vreo 2 persoane...? (mai mult)
ma simt fraiera in lumea perfectilor, sunt slaba nu am forme, cunostintele imi zic mereu "ce frunte mare ai" "ce fata de moarta ai" "ce e cu fata asta la tine?" sunt urata, slaba la invatatura,...? (mai mult)
Unde as putea gasi job-uri pe timpul verii pentru adolescenti? Sunt din Baia Mare, daca ajuta.
Fiind in clasa a12a ma confrunt cu cea mai grea decizie... ce facultate sa urmez. Fiind la un liceu economic profil comerț si deoarece imi place cât de cât profilul asta m- am gândit ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
farcry444 întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!