Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Octombrie 2025 sunt:
Eu sunt la liceu si vreau sa ma transfer la profesionala dar am rămas corigenta la un modul si acest modul nu se invata la liceul unde ma transfer eu... Pot sa ma transfer
Stiti,la 14 ani am inteles ca iti poti face card,cu acordul parinitilor nu stiu cum. Daca mi-l fac, pot sa il bag pe contul de PayPal sau nici asa nu am voie sa platesc cu el? :D
Salut,as dori sa ma duc la kickboxing in Campulung Muscel, Arges dar nu stiu ce tarife sunt! Funda!
Cred că m- am îndrăgostit. Nu sunt în măsură să spun ce e dragostea, fiind doar în clasa a 7- a, dar cred că înseamnă să- ți fie tot timpul dor de acea persoană și să- ți dorești...? (mai mult)
Mama mea vrea să mă ducă la școală în Spania mai departe și eu nu vreau ce sfaturi îmi dați și mama mea locuiește tot acolo Cum este scoala mai grea mai ușoară? Va rog dati-mi sfaturi
De ce majoritatea persoanelor acuza cu nerusinare victimele, in loc sa se i-a de agresori? Acest lucra e foarte prezent in Romania din pacate...
Salut, TPU! Am urmatoarea problema : Sunt baiat, 18 ani: am sprancenele subtiri si rare, de asemenea sunt blonde. Nu m- am pensat niciodata pentru ca nu prea aveam ce. Intrebarea e: uleiul de ricin...? (mai mult)
Cum aleg între doi băieți care mă plac? Amândoi sunt frumoşi şi deştepți! Dar nu ştiu pe care să îl aleg! Fundiță la cel mai bun răspuns!
Heiiii TPU am si eu o intrebare generala oarecum. De ce credeti ca tachineaza baietii fetele? Ce motive credeti ca au?
Hei TPU niste statusuri triste imi poate spune cineva? Multumesc
Unde gasesc si eu bath bomb neagra? De obicei imi iau de la Douglas, dar pe negru nu are. In ce magazin as putea gasi?
Mărimea XS este mai mică decât mărimea S?
Asta e o intrebare pentru fete si va rog sa raspundeti fara jena si cu sinceritate.La ce varsta au inceput sa va creasca sanii si cum va.ti dat seama?
Cum si despre ce as putea vorbi cu o fata? Avem 15 ani amandoi.
De ce cand ridic lucuri grele simt o durere destul de mare in jurul inimii? Dar doar cand fac asa.
Ce concerte cu intrare libera vor mai fii in Bucuresti?
Ce inseamna daca imi apare la mesaje pe Instagram, o persoana cu care nu am vorbit nici-o data (doar o urmaresc). Apare ca si cum mi-ar fi scris sau eu ei, dar fereastra e goala.
Multumesc celor care imi citesc "povestea". So, sunt in clasa a- 7- a, si am acest "bff" de 2- 3 ani..ne intelegem super bine, insa ea din a 8 a se va muta.ea mai are inca un bff in clasa, si nu spun...? (mai mult)
Am o problemuta, m-am indragostit foarte tare de un actor (Kim Hyun Joong)este Coreean...Ce pot face? Probabil aceasta chestie se intampla din cauza adolescentei?(Funda celui mai bun raspuns)
Buna ziua eu am in momentul de fata un abonemnt mobil pe numele lui tata care tata la randul lui are 3 abonamente mobil cu tot cu al meu, si tv net, intrebarea mea e urmatoarea pot face pe numele meu un...? (mai mult)
Imi trebuie un discurs petru ora festiva dedicat unei profesoare de fizica. Vreo idee?
Saptamana viitoare joi dau testul de engleza pentru bilingv ca sa fie dat in caz ca vreau sa ma mut la bilingv in parcursul liceului. Cum este testul? Usor/Greu? Vreau informatii detaliate despre...? (mai mult)
Buna ziua îmi cer scuze daca nu tine de categorie dar sunt foarte speriata si îngrijorată azi, cand am ajuns de la liceu pisica mea stătea întinsa pe jos la soare si am observat la lăbuță din ...? (mai mult)
Prietenia este falsă. Oamenii sunt falși. La fel și eu... mă simt trădată cu toate ca știu ca am tradat si eu. Iar ma simt prinsa in propia constiinta, in propiile ganduri. Nu pot sa accept ceea...? (mai mult)
Ce pot face pentru a ma razbuna pe o persoana? Idei va rog, mersi mult.
Ce aș putea face să învăț mai ușor? Am mâine teza la matematică, 14 capitole. Am citit lecțiile, mă concentrez dar nu-mi rămâne nimic în cap
Cine poate sa-mi dea o lista cu multe melodii care pot fi ascultate la un majorat? dar sa fie si manele, si hore. sa fie cat mai noi:*:)
In ultima vreme simt ca nu mai pot si simt ca trebuie sa ma descarc. Nu stiu cu ce să încep. Dar ma urăsc. De ce ma urăsc? Am atât de multe motive. de câțiva ani trăiesc un cosmar.Nu m- am gândit...? (mai mult)
Salut, ma ajutați și pe mine va rog frumos. Vreau sa vb cu o fata pe care o plac și nu prea știu ce sa vb cu ea. Îmi spuneți și mie cum as putea sa vb cu ea, niște subiecte sigure de vorbit...? (mai mult)
Stiti metode de copiat la teste? Vreau cateva exemple(bine...cat se poate de multe)
Unde pot găsi in Iasi bokoma?
Ieri eu am terminat liceeul si m- am desprins de tot ce inseamna fosta mea iubita in afara de contacte si ca nasu meu e prof de mate la clasa ei Ea tot vrea sa vorbeasca cu mine dar ma simt...? (mai mult)
Am 13 ani si sunt fata. Si am dureri sub buric si anumite pofte de exemplu de ciocolata...inca nu mi-a venit ciclu. Ce ar putea sa insemne?
Ce inseamna Hormoni Estrogeni?
Hey TPU Vreau sa compun un cantec m- ati putea ajuta? Cantecul vreau sa fie despre prietenie dar in acelasi timp si despre iubire... Acest candtec vreau sa aiba multa inspiratie de aceea vreau sa il...? (mai mult)
Buna Tpu.Ma simt foarte rău în ultima perioada, în fine..de aproximativ un an. Familie, prieteni, scoala..multe merg prost. De exemplu, la școală..sunt colegi care își bat joc de mine..adică...? (mai mult)
Hei TPU, cum va simtiti?
Ce dezavantaje ai daca esti discromat? In afar de faptul ca nu poti obtine permisul de conducere.
Stiti programe ca BLINGEE pe care sa le folosesc online si l-a care sa nu imi trebuiasca Abode Player?
De cateva zile simt ca o colega ma place. Cum as putea sa reusesc sa vorbesc mai multe cu ea? O stiu de la gradinita dar parca imi vorbeste ciudat fata de cum imi vorbea inainte, iar eu sunt mai...? (mai mult)
Am 12 și știu : Nu ar trebui sa mă profile asta dar Vorbeam cu niste prieteni și cumva sa adus discuția că ei nu is pot decalota penisul complet, doar în starea flașca, eu am incercat acasă...? (mai mult)
Am cumparat un pachet de unghii false dar nu mai gasesc lipiciul. Am auzit ca poti sa iti dai un strat de lac si cat e încă ud pui unghia falsa si se lipeste? Functioneaza? Cum o indepartezi?...? (mai mult)
Scrumul de țigare pus intr-o băutură alcoolică provoacă vreo reacție?
Este o problema daca imi plac doar barbatii ingrijiti? Si la ingrijire, nu ma refer la epilat sau pensat, ci la igiena. Sincera sa fiu, nu ma simt atrasa de niciun fel de barbat care nu se...? (mai mult)
Cum iti poti descoperi talentul? Exista oameni care nu au niciun fel de talent? Dar a jongla cu 3, 4 mingi este un talent?
Deci duminică imi tin ziua si vreau sa imi iau niste pantofi de la deichmann. Au toc de 7.4 dar sunt comozi ( imi zice o prietenă foarte buna). Problema e mama. Cum o fac sa mi cumpere. Is...? (mai mult)
La sport nu sunt bună la muzica nu sunt bună la desen nu sunt așa de bună dar la ce sunt bună?
Am dintii albi Dar azi-dimineata am vazut ca am o linie neagră pe interiorul unui dinte..intre dinte si gingie. Ce poa' sa fie?
Cum pot sa fac bani la 14 ani?
Salut, am fost astazi la un interviu si am fost anuntat ca am trecut si incep de marti lucrul, problema sau nu e problema e ca am 17 ani, si lucrez 12 ore o zi da una nu. Credeti ca e o idee buna sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
farcry444 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.