Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 26 Octombrie 2025 sunt:
Cum stii daca ai cununile legate?
Ieri am dat test si am scris cu pixu meu dupa ce s-a consumat am scris cu pixu tocilarului si am luat 8 mi-a fost taiat ce am scris cu pixu meu. Ciudat nu?
Deci peste 1 saptamana in scoala altfel am excursie la Brasov si nu am idei ce sa iau la mine imi puteti da niste sfaturi? Eu cu o colega de a mea neam propus jocuri sa jucam in autocar si sa facem...? (mai mult)
Domnul de desen de la scoala mi- a spus sa merg la liceul de arte ca e pacat de talentul meu, insa am intrebat o si pe doamna cu care fac meditatii la romana si mi- a spus sa nu merg pentru ca...? (mai mult)
Deci fostul s- a despartit de mine apoi s- a intors si l- am refuzat (el spunea ca a fost indecis dar eu am considerat ca ne trebuie o pauza). Dupa asta s- a purtat urat cu mine (2 sap) dupa ...? (mai mult)
Heii TPU! In ultimul timp simt ca ma evita toata lumea..Ma intelegeam foarte bine cu o colega dar acum a inceput sa stea cu alta colega si de atunci nu mai sta cu mine..Mereu cand incerc sa merg sa vorbesc...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru, adica nu e un ajutor ci doar un raspuns. Eu sunt corigent la matematica cu media 4 pe primul semestru si acum am un 5 si un 6. Intrebarea mea e, media se poate...? (mai mult)
azi la sport am jucat fotbal sì mi.am luat o minge in inima,foarte tare,si acum ma doare, inteapa! ce sa fac? e temporar?
10 coli scrise doar pe o parte, daca le transform in pagini de carte cate vin?
Am nevoie de o parere...Ati purta un tricou pe care sa fie logo-ul de la poza mea de profil?
Am 1.72 sau 1.73 O sa mai cresc? Tata are 1.80 si ceva Si mama 1.70 si ceva Mentionez am 16 ani!
Am 16 ani si sunt din Bucuresti si vreau sa ma implic in activitati de voluntariat, sau sa imi ocup timpul cu proiecte alaturi de oameni si cu multe activitatii. Puteti sa imi recomandati un...? (mai mult)
am 16 ani si vreau sa va intreb daca mai am vreo sansa cu fotbalul adica sa devin fotbalist.Am facut 2 ani de antrenamente si acum nu mai joc de vreo 7 luni ce spuneti are rost sa ma apuc!?,...? (mai mult)
Cate coli sa scriu doar pe o parte ca sa imi iasa un roman de 350 de pagini?
cum pot creste cat mai mult in inaltime? am 15 ani si 1.68 si vreau sfaturi adica ce sa mananc si ce sporturi sa fac sa pot creste cat mai mult
Desen animat pe Moldova 1 prin 2005 2006 cu un batran si motanul lui si in fiecare episod povestea Cate o povestire si toate animalele lui de prin curte ascultau gen.
Daca am avut o pata rosie in chiloteii...si dupa ziua urmatoare nu am mai avut nimic...cand imi vine menstruatia?(sau de ce am avut pata rosie ) P.s am aproape 12 ani
Eu și iubitul meu facem un an de când suntem împreuna. Vreau sa i fac un cadou frumos pe care sa nu l uite ceva drăguț. Ma puteți ajuta?
Cum as putea sa imi conving parintii sa ma lase sa dorm peste noapte la un prieten? E faza ca le e frica ca ne imbatam ca porcii pe acolo, gen ca ii mintim ca sunt ai lui acasa etc.
Intrebare in legatura cu kendama: am o kendama sweets prime grain maverick si ma joc la scoala cu kendamele prietenilor si alea imi place mai mult. Ce a doua kendama ar trebui sa imi iau?
am si eu o problema. Pana scurt timp credeam ca am prieteni pana am aflat ca ma vorbesc pe la spate, ies fara mine, ma mint, isi bat joc de mine dupa aspect sau altceva, mereu gasesc. Ei sunt...? (mai mult)
Salut TPU Am o intrebare Ce înseamnă margareto?
Intrebare pentru fete: Buna, as vrea sa stiu pentru o fata cat de important este aspectul fizic comparativ cu personalitatea/umorul/comportamentul. Pentru ca in ultima vreme efectiv mi se pare imposibil...? (mai mult)
Am nevoie urgent de ajutor! Ce parere aveti de logo-ul de la poza de profil? Vi se pare stramb? Ii pentru o productie muzicala cu numele de Xeno.
Hei! Știți unde ma pot pensa in Galați, prin 16?
Hello! De ceva timp am o frica inexplicabila de... moarte. Cred ca totul a început cu o depresie, din cauza despărțirii de fostul iubit. Acum ma confrunt cu aceasta frica. Îmi este teama sa nu am...? (mai mult)
Aș avea nevoie de ajutor. Ce sa fac sa scap de burta? Vine vara si eu am aceasta problema :(. Mentionez ca practic dansul de 2 ori pe saptamana si am multe activitati. nu prea am timp de sala...? (mai mult)
Cum as putea sa fac mai multi urmaritori pe wattpad?
Ajutați- mă va rog cu niște sugestii. Prietena mea are majoratul, si nu stiu ce as putea sa ii cumpăr ca sa aibă o amintire frumoasa. In afara de ceas, brățara, sau alte accesorii, ursuleț...? (mai mult)
e greu :D Aceasta intrebare este ceva mai delicata, stiti fetelor, poate toate dintre voi a ajuns la faza asta dar acum e randul meu :) BAIETI! E o poveste putin mai lunga, asa ca asezativa...? (mai mult)
Salut TPU Am nevoie de sprijin emotional Eu pana la 12 ani tata era alcoolic si eu nu traceam dar peste pe frati mei i- am "ocrotit" de astea dar pe mine nu iar acum si cu iubita mea de fiecare data ...? (mai mult)
Cum flirtati mai nou cu baietii, fetelor?
Azi mi am supărat mama nu am învațăt la scoala.și este supărata rău nu știu ce sa fac nu vorbește sau mă baga în seama
Bună Am nevoie de niște sfaturi De mică am avut probleme la scoală, iar acum la liceu au devenit tot mai mari. Colegii mei nu mă lasă deloc în pace. Devin tot mai răi pe zi ce trece. Mă înjură,...? (mai mult)
Va rooog! Care sunteti din Ploiesti si stiti magazine cu rochii superbe de ocazii? Ar fi mai ok daca ar fi din centru sau putin pe langa. Va implooor
am 15 ani jumate si 1.68 cam pe la ce varsta ma opresc din crescut si la ce inaltime as putea ajunge
Intrebare pentru fete ( sunt baiat ) Imi place de o fata si nu stiu ce sa mai vorbesc cu ea. Am intrebat- o de toate : mancare sport muzica familie haine, etc 2. Credeti ca o relatie la distanta...? (mai mult)
Cum sa spargi parola de la user admin la pc ul de la scoala?
Vreau sa va spun aici tot ce am pe suflet pentru ca si asa nu ma cunoasteti si chiar nu am cui sa ii spun. Simt ca o sa explodez trebuie sa ma descarc cuiva. Sunt intr- o stare foarte rea asa ...? (mai mult)
Vreau să slăbesc urgent, dar sa nu dau fundul jos, urgent, fara pastile sau prostii de la farmacie.
am o întrebare pot spune mult întâlnită. Însă niciodată nu i- am găsit un răspuns bun Se întâmplă în viața asta să întâlnești pe cineva mai special, nu e nimic rușinos ...? (mai mult)
Am un laptop de prima mana de la Lenovo din 2012. Au trecut cinci ani si m- a tinut. Acum...parca nu mai merge la fel de repede, sistemul audio e cam ruginit (metaforic), ecranul mai are o zgarietura...? (mai mult)
Cum erati sau sunteti voi la 17 ani? Descrieti-vă caracterul, comportamentul etc.
Stiti cum se da hack la Let's Farm?
O sora a unei prietene vrea sa isi instaleze jocuri... ce i-ati recomanda? Are intre 13 si 16 ani... nu mai stiu:)
Heiiii, Ma ajuta cineva cum sa pot recupera un cont de google daca am uitat parola? daca numarul pe care a fost facut nu mai exista, iar parola nu o retin...de pe telefon imi spune sa intru pe o pagina...? (mai mult)
Hei, am 18 ani, 1.75 m. si 55 kg., ce as putea face sa ma ingras macar vreo 10 kg? mananc mult, am analize bune, dar nu se tine de mine "carnea"... Credeti ca daca as pune 10 kg pe mine, si...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de Facebook. Am o persoana la prieteni care de la o vreme nu o mai vad online si cand dau la ea pe profil semnul cu mesaj este gri si nu pot sa apas pe el. Acea ...? (mai mult)
Buna TPU Acum mi-am rupt tricou din cauza unei etichete si a lasat o gaura de vreo 10 cm se mai poate repara tricou? :(
Cum potiface bani pe internet? Si cum iti faci un blog si ce scrii in el?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!