Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 28 Octombrie 2025 sunt:
Am o problem. Nu am mai jucat minecraft de cateva luni si s- au dacut multe update- uri noi! Acum cand intru pe minecraft sa ma joc nu stiu de ce dar am fix 60fps fara sa am Vsync activat, am ...? (mai mult)
Buna TPU Am o mica mare problema. =)) Deci...Am 14 ani, 1, 68 si 40 de kg, mai pe scurt scandura, continui, am cosuri fara numar =)) (am incercat cu absolut toate metodele, si acum imi voi cumpara zynerit,...? (mai mult)
Salut TPU Azi am fost la iarba verde la un gratar cu familia iubita si cea mai buna prietena a surorii mele(am 2 surori) mai mari de cat cealalta Noi am uitat sa luam de acasa lemne si fiindca eram ...? (mai mult)
Buna TPU sunt in clasa aVI- a, am 12 ani si din cate am inteles iubirea la aceasta varsta nu este "completa", imi place de o fata, cand voi mai creste voi descoperi dragostea "adevarata", sau aceasta...? (mai mult)
de curând am luat permisul de conducere, de atunci conduc aproape in fiecare zi, spre școală, plimbări, prin oraș, dar ma pot numi ghinionista deoarece aproape de fiecare data intampin...? (mai mult)
Salut, Tigarile electrice si aromele fara nicotina se mai vand minorilor? Dar tigarile de la farmacie fara tutun/nicotina se dau minorilor?
Hei,vreau si eu sa stiu cum sa treaba cu liceele sportive si cum poti admite la ele si cat de mare trebuie sa fie media la evaluarea natioanala pentru a ajunge la astfel de liceu.Va rog sa ma ajutati.
Vreau sa va intreb care e cea mai buna arta martiala, sau stil de lupta pentru aparare si sa se bazeze pe viteza si agilitate!
Cum pot face pc sa functioneze mai repede? merge destul de greu si nu stiu de ce. am procesor i3, 6 gb ram,
In cate grupuri ai voie sa te inscrii pe Facebook? am fost blocat pe un cont mai vechi de al meu ca m- am inscris in mai mult de 10 grupuri, da specifica ca fost in mai putin de 10 minut :D care e numarul...? (mai mult)
Îmi puteți spune ce aplicații sunt restricționate pe iPhone? Mersi
Salut,am o intrebare mai retardata dar cum pot sa imi cresc tupeul?
Dupa cat timp intra banii dupa abonamentele de naveta?
Sunt fata, am aproape 14 ani si vreau sa imi mai fac o gaura in urechea dreaptă. Am deja cate un cercel in fiecare, făcuți la maternitate. Este prea devreme sa mi- l fac acum? Daca nu, ...? (mai mult)
Sunt clasa a 8 a si voiam sa stiu daca vreau sa devin politist, trebuie sa fac vreun liceu special si daca da cu ce note se intra si daca nu ce medie imi trebuie la bac?
Am comandat acum in 19 aprilie niste ochelari din SUA. Ei trebuie sa ajunga in 8- 15 zile. Am pus tracking number- ul si am vazut acolo la event detail ca scrie "Received by Foreign Postal Administration"....? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare stiti cumva de unde pot cumpara, , capace" din acelea de se pun pe periuta pentru o proteja(sa nu sara apa, sa nu se puna praful) Am vazut din acelea la periute de copii. Daca...? (mai mult)
Care este legatura dintre cer, luna, luniile anului, multimea stelelor?
Hey, TPU, deci am 14 ani si am nevoie de o parere. Cand aveam 10 sau 11 ani am luat lectii de canto, imi plăcea foarte mult, si aveam voce buna doar ca m- am lăsat dupa vreo 2 ani. (poveste lunga)...? (mai mult)
Cine stie numarul lui PRISACA YONUTdau funda!
Cam asa sta treaba. Sunt timid, am 18 ani, n- am avut vreo prietena pana acum. Dar am vost abordat acum o luna de o fata, cu care vorbes zilnic, ne dam poze, una alt, ne- am intalnit o data sa ...? (mai mult)
Am o mica problema si as vrea sa va cer sfatul.Am 17 ani si sunt mereu trista.Am foarte mult timp liber si recunosc ca gandesc mult prea mult si poate asta ma face asa.Nu pot sa zic ca le am pe toate...? (mai mult)
Cum pot sa scap natural de vergeturile rosii?
Buna TPU =) Imi poate spune si mie ce inseamna cuvantul "aesthetic"? De exemplu aesthetic wallpapers. Multumeeeesc!
Salutare TPU, de ce credeti ca imi este frica sa ma bat, adica daca ar da cineva in mine... nu stiu mi.ar fi teama si ar intra frica in mine. Cand eram mai mic eram nebun si ma batem... acum nu stiu ...? (mai mult)
Care sunt cele mai sigure surse de incalzire a locuintelor?
Ce inseamna cunilingus si anilingus?
URGENTT! Cautam prieteni de gratar pentru ziua de maine:)). Nu trebuie sa aiba la ei sume prea mari de bani, doar asa de un mic, un litru de benzina:)). Singura conditie este sa fie de treaba si sa...? (mai mult)
Spuneti- mi ce sa fac: Sa o luam cu inceputul, sunt baiat si sunt in a VI- a, in a V- a dira a foacut o ora cu fete le in care le explice tot felul de chestii despre menstruatie, ora in care...? (mai mult)
Imi spuneti va rog, daca stiti, cum sa caut pe net profesori care sa imi corecteze o lucrare... am ciorna testului la care sunt sigura ca meritam o nota mai mare dar asa se întâmplă cand "te iei in...? (mai mult)
Buna TPU Cum sa le spun parintilor ca fumez? Mama e de acord cu fumatul, dar odata cand a aflat ca am tras un fum a facut urat si a zis ca e foarte urat ceea ce fac. Dupa aceea mi- a zis ca e de acord...? (mai mult)
Terase in Buuresti la care sa mananci un mic de 1 mai? Repede va rog
Hei TPU, am o intrebare mi- am cumparat o cositoare rotativa pentru motocultorul dac 6500 si in cutia cositoarei unde sunt piesele am o fulie cu 3 canale dar nu se potriveste la motocultor, unde as...? (mai mult)
Inainte acel prieten vorbea cu mine, acum nu prea ma mai baga in seama. Cineva mi- a bagat in cap anumite lucruri, facandu- ma sa il urasc. M- a jignit de nenumarate ori, desi eu i- am fost alaturi....? (mai mult)
Salut,am luat o nota foarte mica la mate si nu atiu cum sa-i spun mamei (maicamea are pretentia sa fiu cem mai bun~îi super obsedata de note) Ceva idei?
La 14 ani, cand iti faci buletinul, stiu ca trebuie sa iti faci vaccin. Dar trebuie sa iti ia si analize? Pt grupa de sange sau ceva...
Vãr rog frumos sã-mi recomandati câteva filme cu tema : Baiatul rãu si fata cuminte sau ea rãmâne insãrcinatã si el nu il accepta/il accepta cu greu
Îmi puteți da link-ul cu notele simulării evaluarea națională si BAC 2017?
Am fost la doctor si a zis ca am diapet tip 2 si ca trebuie sa slabesc min. 10 kg, am 16 ani, 1.70, , si 85 kg. M am gandit sa iau pastile de slabit, dar nu se recomanta sub varsta de 18 ani....? (mai mult)
Eu cu prietenul meu, eram ca fratii Acum nu ne mai intelegem deloc si mi-e tare dor de el Ce pot face?
Trebuie da slabesc minimum 10 kg, deoarece am fost la doctor si a spus ca am diabet tip 2, m- am gandit sa iau pastile de slabit, dar nu este recomandat pentru copii. Am 16 ani, 1, 70...? (mai mult)
Daca sunt elev de clasa a 12 acum. Si termin in mai anul scolar. Mai primesc in perioada verii (iulie-august) reducere de elevi la trenuri?
Buna TPU. Cainele meu tot vomita fara oprire si nu a mancat nimic stricat sau altceva de ieri seara. Vomita spuma cu ceva rosu.(nu stiu daca e sange ca nu e foarte lichid). Ce sa fac? Dau funda. ...? (mai mult)
Am probleme cu parola de la Facebook. Cand mi- am facut contul aveam setat sa mi se retina parola, astfel sa nu mai fiu nevoita sa o introduc de cate ori ma conectez la Fb, facand chestia asta...? (mai mult)
Salut.Am o teorie si nu sunt sigur daca este adevarata sau sunt doar eu prea paranoic.Eu ma înțeleg foarte bine cu o fata, suntem aproape ca un frate si o sora, iar un coleg de al meu a început sa...? (mai mult)
Se poate face sex cand fata i pe ciclu?
Poti face sex cand fata i pe ciclu?
Ce surse de incalzire a locuintei sunt cele mai sigure? Nu conteaza pret
Salut Tpu.Am o intrebare, la sarutul frantuzesc cand saruti ii.bagi limba in gura,sa tie,si dupa va atingeti buzele, dar limba din gura fetei cand trebuie sa o scoti? Dau funda
Ce parere aveti despre aceste tatuaje? http://imgur.com/a/zN2Mf http://imgur.com/a/ofp5V http://imgur.com/a/wnqSl P.S: Sunt baiat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă:
fsiena97 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!