Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Noiembrie 2025 sunt:
E urgent va rog! Daca ma duc la Vodafone si ii intreb ce nr m-a sunat cu ascuns imi vor zice? Costa ceva?
As vrea sa ma ajutati cu o problema dar mai intai cel mai bine ar fi sa va spun situatia in care ma aflu. Totul a inceput cand m- am transferat de la o scoala la alta din mediul urban la...? (mai mult)
Ok. Cref ca vi s- a întâmplat si voua macar o data ceva de genu'. Mosii din vecini si babele nu au ocupatie si stau si pandesc ce fac copiii vecinilor. Chestia e ca m- am saturat sa le tot spuna parintilor...? (mai mult)
Dau funda! :* Ce cariera, profesie, job etc as putea sa fac dupa ce termin liceu profil turism si alimentatie fara diploma de bac, da, am spus fara diploma bac, de ce? Pentru ca nu sunt in stare sa...? (mai mult)
Salut tuturor. Am o curiozitate in legatura cu orașele din România :). Eu m- am născut în București și încă stau in capitala. Chiar daca orașul este mare devine cam plictisitor la un moment...? (mai mult)
e greșit să imi placa de un baiat la 14 ani?. Funda
Are cineva de vanzare bilet la sunwaves 2017?
Iti poti face cont de paypal la 15 ani?
Cum se scot petele de ceară de pe blugi care au o textura cu niste gropițe. Dau funda. Va rog sunt blugi mei preferați.
Astăzi tata a venit de la serviciu destul de suparat, cu un plic A4 in mana, si mi- a zis ca in cazul in care se intampla ceva cu el, sa stiu unde e plicul. M- am uitat amuzată(desi in mintea...? (mai mult)
Fumez de vreo 2 ani si maine voi face Exudat si ASLO...se vede pe aceste doua teste daca am fumat. Multumesc anticipat.
Face cineva promovari pentru canalul de Youtube? FUNDA daca este buna informatia!
Hei TPU De la o vreme mă simt așa de obosită, dorm foarte puțin și sunt foarte stresată. Aveți habar ce e asta?
Bună.Cu 3 zile in urma am facut cunostinta cu un baiat, de fapt eu il stiam de mai demult. Ziua intreaga sunt ocupata si nu ma gandesc la el, dar imi place putin de el.Noaptea aceasta am avut un vis,...? (mai mult)
Cum sa pun ca robotul meu sa răspundă cu vocea mea, la ce sa sun? Rapid, te rog.
joc clash of clans de un timp dar vreau sa imi copi contul pe alt tell eu l-am copiat dar de ce ia de la capaat va rog frumos vreti sa ma ajutati
Pot sa gasesc bombonele Jelly beans in pitesti? Ma refer la bean boozled
Spunetii va rog animeuri asemanatoare cu one punch man adica cu protagonisti overpower.(sau ca overlord)
Salut.Am un Orange dive 71.Singurul defect este ecranul care e spart dar merge bine.Cu cat sa il vand?
Sallut! Spuneti-mi, va rog, niste filme de aventura care v-au plăcut foarte mult. Pot fi si de dragoste, nu contează, doar sa fie frumoase.
Hei! Dintre Asistent Medical Generalist, Tehnică Dentară, Nutriție și dietetică și Balneofiziokinetoterapie ce ați alege? Care e de viitor? Mă refer la UMF-UL din Iași.
Nu este sinucidere daca esti deja mort prin dinăuntru. Cum adică? La ce se referă?
Cu ce pot sa fac huse pentru telefon? In afara de silicon.
Daca este cineva din Buzau, imi puteti spune un institut unde pot face analiza de bacteriologie? Multumesc!
Am fost cu cineva timp de un an si ne- am tot despartit si impacat. De curand a tot spus ca vrea sa ma mut la el, la modul ca a spus de multe ori asta. Noi nu mai suntem impreuna. El spune ca putem...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa citesc Baltagul in totalitate online? Dau funda
Care profil e mai bun din punctul vostru de vedere dintre filologie, stiinte sociale si economic?
Hey!☺ Voi ce faceti cand va plictisiti? Vreau multe idei, va rog! Raspunsul cu cele mai multe si bune idei va primi funda!
Salut tuturor! Sunt studenta in anul 2 la PIPP Craiova. Am avut media 9, 64 si nu am luat bursa de merit, tinand cont ca regulile sunt sa ai media peste 9 si sa fii la buget. Le indeplinesc pe ambele,...? (mai mult)
Vreau sa ma uit cu familia la un film de comedie. Ce recomandati? Nu vreau filme cu tenta sexuala sau 18+.
Am o moneda anul 1384 cu carol antai de 5 bani ce pret are?
Am doua prietene care aseara au facut o petrecere in pijama si nu m-au invitat. Ce sa fac?
Am o intrebare pentru băieți: Ati accepta sa fiți cu o fata care nu a mai avut vreun iubit? Sau cu o fata cu experiență în domeniul relațiilor? Sper sa imi raspundeti si daca puteti sa...? (mai mult)
Buna ziua am si eu o intrebare exisa vreo aplcatie pentru Android cum e alarma normala, numai ca as vrea sa ma atentioneze de 2 ori pe zi, dimineata si seara, am de luat niste medicamente foarte importante,...? (mai mult)
Buna ziua am si eu nevoie de ajutor, exista vreo aplicatie pentru Android, cum e pentru pc, worpad, rich text document, text documen, in care sa scriu ceva acum, sa salvez, peste 5 min altceva, si care...? (mai mult)
Buna ziua sunt oprrat pe coloana am nervul.imflamat si spodilolistezis lombar am dureri cronice la ambele picioare unde sa ma adresez pentru acest medicament pentru ameliorarea durerii am vb cu un medic...? (mai mult)
Am primit cadou o agenda, ce as putea scrie in ea(nu jurnal) Ma pasioneaza fotografia, masinile de lux, tot ce tine de skateboarding, fizica, muzica metal, As vrea pariri si din afara cercului ...? (mai mult)
Termin anul acesta clasa a 8a şi aş vrea să mă duc la seminarul din Iași. Câteva păreri (poate aveți prieteni aici, sau poate ați învățat aici). Desigur sunt fată. Cum sunt profesorii,...? (mai mult)
Ma simt prost... Stiu ca e un motiv nefiresc, dar na. Am domat 3 Euro unui baiat pe un live, ma simt prost pentru chestia asta, nu ar trebui sa ma simt deoarece tipul a spus ca ma aduce la 100 subs ...? (mai mult)
Cunoaste cineva un cabinet veterinar unde se cupeaza urechile la caini ...am un cane corso de 5 luni... sa fie din zona sibiu.brasov
O sa va scriu povestea vietii mele v- as fi foarte recunoscatoare daca mi- ati da un sfat! Acum 3 ani am avut un iubit si era pocait, tatal lui ii interzicea sa ne vedem, dar cu toate astea iesea. Pana...? (mai mult)
Vreau si eu cateva exemple de asteptari vs. realitate pentru Youtube
de ceva timp o fata tot imi scrie si nu ma prea lasa in pace si e enervant si nu stiu cum sa scap de ea, vreau sa scap de ea deoarece nu imi place personalitatea ei si nu avem aproape nimic in ...? (mai mult)
Am o mare problema. Pe 11 mai am banchet (sunt clasa a VIII- a) si inca nu am gasit rochie. Am comandat ceva de pe H&M (de pe site imi iau cele mai multe haine) si este putin spus o mare dezamagire. ...? (mai mult)
Buna TPU. As vrea si eu niste sfaturi. Am acelasi telefon de 2 ani si a fost spart de 2 ori(in prezent e spart). Da, da, spartphone, yay. Părintii mei spun ca nu imi mai iau altul pana la primul...? (mai mult)
Stie careva niște filme gen undisputed
Ajutati-ma cu o vizionare la acest video! https://www.youtube.com/watch?v=Q2l7UL73lQE
Hei TPU cum pot deveni EMO pls
Cum sa scapi de gandurile negative? URGENT VA ROG...
Ai cont pe fi|eli$T? ma poti ajuta cu un lliinnkk te rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Sawarekh întreabă:
Neagracaceara întreabă:
Andrelo94 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?