Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Octombrie 2025 sunt:
Cu ce program pot edita pozele asa? http://weheartit.com/entry/37255206/via/gabriela_kirova http://weheartit.com/entry/37025209
vreau si eu niste seriale asiatice(coreene si japoneze) cu adolescenti, liceeni.am vazut deja hana yori dango, hana kimi, playful kiss, deci vreau ceva la care si razi, nu doar de bocit; ). ceva...? (mai mult)
Buna TPU. cum sa va spun...am mai multe googalu- ri mozilla, safari si google chrome. nu prea mai merg rapid nu mai exista si altele de downoaldat? plisss raspuns urgent dau funda:*! scuzati...? (mai mult)
Caut colegA de banca!:))
HEEELP! Ma folosesc de programul ProShow Gold.Cum pot sa il deschis in alt program? As vrea sa i- l trimit cuiva dar persoana respectiva nu are programul...Cum pot sa il schimb sa se deschida normal...? (mai mult)
Voi de obicei cu ce dati cu palma sau cu pumnul la refer cand nu vreti sa se vada semnele si sa fie lovitura cat mai puternica. explicatim tehnica cu care pot profita la maxim de un pumn sau p aplam am...? (mai mult)
Buna au trecut doi ani de cand vad pe alti ca si- au gasit iubirea si mas imnt aiurea ca eu nu am gasit- o oare viata chiar asa de nedreapta parca imi sta timpul in loc vreau sa am si eu fatala care sa...? (mai mult)
va rog dati-mi niste exemple cu informatii socante la chimie am nevoie urgent! va rog ceva socant in chimie de exemplu haina din lina are... asa ceva numai ceva mai socant ceputini stiu
Ce parere aveti despre sondajro.com? Merita incredere? Ati mai castigat cu astfel de site-uri?
As vrea si eu NUMELE unor melodii, dovada de dragoste. Nu vreau linkul vreau numele melodiei si cine o canta. FUNDAA
am 12 ani si de vreo 2saptamani parintii mei nu mai vorbesc cu mine(in special mama) imi spune sa o las in pace nu mai sta cu mine si nu i-am facut nimic Va rog ajutati-ma
Vreau sa ma fac reprezentanta la AVON :) :)imi puteti spune mai multe despre asta,care ar fi minimu de lei pe comanda,cum primesc produsele, cum le platesc s.a.m.d >:D
Bunna TPU. Aseara m.am intalnit cu iubitul meu. Ne.am sarutat si peste cateva minute a incercat sa imi descheie sutienul. nu l.am lasat i.am zis ca nu dar apoi mi.a bagat mana pe sub tricou si mi l.a descheiat....? (mai mult)
Buna tpu..imi spuneti emisiuni..gen 10 lucruri.ddh sau 3lar. funda
Hei.vreau si eu statusuri gen:"Nu esti cu nimic mai bun decat restul, cu toate ca ai fost mai special."
Iubesc foarte mult un baiat, si am fost impreuna cu el imi spune ca ma iubeste si cand ma intalneam cu el era totul perfect, se comporta cum trebuie simteam ca ma iubeste cand plecam de langa el nu imi...? (mai mult)
Care sunt calitatiile necesare pentru a participa la balul bobocilor?
Buna TPU niste coduri de sunete pentru Samsung?
De ce nu pot intra pe site la candylongju mt2. cand intru imi cere sa scriu username si parola si cand scriu zice ca nu e bun. Spuntimi si mie site-ul unde intrati voi.Dau Fundaaaaaaa
Salut, TPU! În zilele ce urmează, aş dori să îmi cumpăr un mouse nou... Sper să mă ajutaţi cu nişte recomandări, în funcţie de "specificaţiile" de mai jos: - în primul rând, tehnologie...? (mai mult)
o sa sune ciudat...da daca prietena mea a inceput sa faca fite, fente iar apoi am gasit pe altcineva care chiar merita sa fie iubita si m-am despartit de astalata inseamna cas curvar?
Stiti cumva daca sunt reduceri la new yorker si la ce? Funda! Ps sunt din Brasov
Ii o fata de care imi place, dar de emoti nu ii pot vorbi. Ce sa fac? Nu pot merge la ea direct si sa vorbesc cu ea.
imi spune si mie ce sunt "antidepresantele"?
Hey all! wazzup? stiu ca e o intrebare cam ciudata:- ?, dar, cine stie cum se numesc maimutoii (mai tristi ei de felul lor), cu cap mare ochi bulbucatii dar complet albi? sunt desenati, ...? (mai mult)
Am 15 ani i- ar tatal meu nu ma lasa la un concert. Unchiul meu care nu este minor ar fi venit cu mine. Dar tata tot nu ma lasa. I- am spus ca o stam mai mult pe scaune si nu in multime, ca...? (mai mult)
Ce consola este mai buna PS2 s-au PS3. Avand in vedere ca PS2 este 420 de lei, iar PS3 este 1.250 de lei? Si as dori sa stiu daca cu timpu' tv-ul se poate strica de PS?
Hey cine stie cum pot vedea pe calculator iTunes Festival 2012 care are loc la Londra? Am auzit ca trebuie sa-mi descarc iTunes ca sa vad? Este adevarat? Daca da, de unde trebuie sa-l descarc?
Cand va incepe dansez pentru tine? funda si vot:-*!
Cum este in clasa a X-a? Sunt grele materiile(in special matematica)? Astept raspuns de la cei care au trecut clasa a X-a aproximativ cu brio...(note mari).
Buna TPU :*. unde as putea gasi genti tip traista? sunt cumva in gen :mai mari si se poarta pe umar mai lasate ca sa zic asa.[mentionez ca as vrea un site online de unde as putea si comanda, si niste...? (mai mult)
Dati vot pe http://concurs.focsanii.org/concurent- Fr0yo.html si lasati un comentariu sa stiu cine a adat. Dupa ce se strang 3 voturi voi alege dintre acei 3unul care va primi funda. Daca doar unul ramane...? (mai mult)
Daca am trimis ceva prin posta, in cate zile voi primi banii? Am trimis coletul acum 3 zile..:-? Multumesc.:D
Dau Fundita. Dati-mi un site cu chipuri gen Poker Face. Cum pun astia care fac glume pe facebook. Mersi
as dori sa pun o intrebare:D. Este bine ca la 14 ani jumate sa fi indragostita de un baiat care tine mult la tine, si vrea sa fiti impreuna? E bine ca la aceasta varsta sa ai prieten?
vreau sa-mi fac prieteni noi! Si vreau sa lasati idiul vostru de messenger sa vb Mersi scuze pentru ca nu e o intrebare
Seriale bune?
:). Deci sa incep.Sunt baiat si as dori sa mai slabesc un pic, sa imi intaresc rezistenta, si sa fac musci :">. Asctept raspunsuri.P.S:Fara mistouri pls.
Cat m-ar costa sa repar mufa de incarcare din telefon la un LG KU990i? la acea mufa este rupt doar un pin.
Bună TPU, am să abordez un subiect foarte important pentru poporul român, frații noștri din Basarabia deja au demonstrat că vor unire și o vor mai face și pe 16 sept. dar voi ce părere aveți,...? (mai mult)
Hei TPU.:* Se pot scoate colete (pachete) de la posta sambata? Adica e deschisa posta? Si pana la ce ora? Mersi, funda:*
am o intrebare cam ciudata:Ana Maria Prodan are vreun copil adoptat?:))Multumesc. Fara raspunsuri rautacioase va rog si ofer FUNDITA
Tata a murit acum un an si ceva, deci mai traiesc doar cu mama. In ultima saptamana, mama si- a pierdut serviciul si acum in fiecare zi nu face decat sa iasa in oras cu o persoana necunoscuta si vine...? (mai mult)
Dau Fundita :). Deci, ok. Dati-mi un site cu chipuri gen poker face. Mersi :) P.s = Cum se pun pe fb la glume :))
Trebuie să plec în altă țară și pot să-mi fac buletinul cu câteva săptămâni înainte de a împlini 14 ani? Mulțumesc,
am cosuri pe frunte de vreo luna.m-am dat cu masca de argila, masca de aspirina, zeci de masti naturale,lamaie, bicarbonat..se vedeau rezultate dar mi-au aparut din nou:( ce pot sa mai fac?:((
Ce parere aveti despre liceul Grigore Moisil din Bucuresti?
As vrea și eu sa știu cum se formează clasele la liceul economic piatra neamț. și dacă îmi pot afla pe net colegi și diriginta de pe site- ul școlii, se formează 4 clase [cum se ...? (mai mult)
Buna; D Deci anul asta ma mut la alt liceu, pana acum am fost destul de singuratica, nu imi place sa ma dau in spectacol sau chestii de genu' asta. Poate si pentru ca fosta scoala nu prea merita ^^....? (mai mult)
Este adevarat ca alti baieti cresc mai mult de la 16 ani? si daca stai atarnat de bara si mai faci si tractiuni la ea cresti in inaltime? pentru ca eu am 15 ani jumate si 160cm credeti ca o...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
alesia234cazacu4 întreabă:
Plushul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!