Hei TPU cum as putea sa imi aranjez parul in prima zi de scoala? sunt tunsa filat lung. dau funda daca imi lasati link-uri
Stie cineva ce incepe pe AcasaTv dupa serialul Cameleonii?
Hei... cu ce ar fi potrivit sa ma imbrac in prima zi de scoala ? dau funda. sunt in clasa a 10 a
Buna TPU am scapat periuta de dinti in WC intrebarea este: are ceva daca am folosit-o dupa? ca vad ca nu am nimic
Ce inseamna mai exact termenul de "boboceala"? Ce se aplica? Am vazut o discutie pe facebook unde spuneau niste baieti ca nu se lasa cu multe vanatai. Deci...? Ce se face la o "boboceala"?
Un program de facut fotografi de coperta petru facebook.Dau funda
Unde pot găsi un Iphone 4 bun până în 18 milioane? :).
Cine stie cum sa ma semnez si eu intr- o poza?! Vreau sa- mi dati idei. Sa stiti ca ma cheama Petrache Miruna Catalina. Am incercat sa scriu "Meude© "dar nu prea imi mai place, m- am plictisit...? (mai mult)
Hey, de ce pe paginile de facebook apare asa: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.386859644710177.91257.273011916094951&type=3 genul acesta:(? Stiti cum pot face sa fie ca inainte:(? Help me pls:*...? (mai mult)
Care este al 5-lea volum din seria jurnalele vampirilor? Dau Fundita!
am dat de un o instructoare de fitnes pe fb si m- am bagat sa vad care este faza. nu am inteles ceva pana la urma daca o aleg sa vina cu mine la antrenamente trebuie sa- i platesc si ei abonamentul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ian somerhalder? sincer.
Ce ai face dacă ai fi președintele României? Ce ai schimba ca sa ieșim din criza? Hai sa va vad ce idei va vin. Funda
as dori sa stiu si eu cam ce materii se fac in clasa a 12 la profilul de constructii.astept raspunsurile voastre
Vand cont de Imvu pe 13 euro de tel. E vip! (xPukc e contul )
O.B sau always?
Ma adresez in special celor care au cate o problema macar, in plan emotional. Vreau sa va ofer adresa mea de mail, sa- mi scrieti si promit ca incerc sa va ajut cu cate un sfat. Nu imi ...? (mai mult)
Cum sa ma fac respectata si KAnd E vb de Bataie sa nu mai imi fie frica si sa ma iau in gura cu oricine si atunci cand ma ameninta cineva sa stiu sa ii dau replica si sa fac misto de cineva raspunsul ...? (mai mult)
Cum sa fac ca baiatul de care imi place sa ma placa? Suntem la aceeasi scoala si ne cunoastem ca simpli amici de vreo 3 ani. Imi place de el dar ma simt cam ciudat deoarece cand ma intalnesc cu el pare...? (mai mult)
Imi puteti da niste nume de messinger gen :▬♀МУй♀▬ МУй,,, Doar ca, cu numele ANGEL! Va rog.
Buna TPU cine stie cum schimb varsta la facebook... am pus 1988 in loc de 1998. si nu stiu cum sa schimb
De ce unii baieti sunt nesimtiti? funda **
Am o intrebare. Nu cunoasteti persoane din Baia Mare la care sa le placa Jrocku? raspuns va rog rapid!
Deci cum ziceam in restul intrebarilor mele ca imi place de o fata, cum sa intru in gasca ei...Acum, raspundeti- mi la urmatoarea intrebare, am id la 2 baieti din gasca in care este si ea,...? (mai mult)
Ati auzit despre papusile Monster high? Puteti sa imi spuneti de unde as putea lua par artificial alb si cum sa fac papusa deoarece imi doresc o papusa Monster High inger si nu stiu cum sa fac pentru...? (mai mult)
Heyy TPU:*, de unde iau adminele de la facebook pozele cu citate din filme.
Funda. unde pot gasi jocuri pe care sa le joc cu alte persoane? cum e cel de pe yahoo de exemplu
am 16 ani jumate si am facut dragoste cu prietenul meu acum 2 luni...nu stie nimeni de asta, credeti ca va afla cineva?
Hey,TPU! Spuneti-mi si mie niste telefoane android care la mana libera sa nu treaca de 450 de lei.
Vreau sa aflu mai mult despre studiile in italia.Am cautat pe net insa nu prea am inteles de aceea poate vreunul din voi invatati acolo si ma puteti ajuta. Vreau sa inteleg si eu ce se invata in scoala...? (mai mult)
Daca ma spal cu sapun de casa mi se decoloreaza parul? ( sunt vopsita si as vrea sa ma spal pentru ca imi cade mult par) :-s nu stiu ce sa fac
Heii TPU! Ce telefoane de la Vodafone cu touch-screen bune recomandati? ( Sa nu depaseasca 8 milioane ) in genu Huawei g300.?
Am o intrebare : la 15 ani esti inca copil? astept raspunsuri
Heii TPU! Imi puteti da si mie melodii cu bass, dar sa fie clar? In gen Chris Brown- Look at me now. sau 2xl - clap music? :D ( http://www.youtube.com/watch?v=5BhWRZTU0R8 )
:) Cine imi zice si mie toate PPV-urile din Wrestling? Funda+Vot!
E adevarat ca Avril Lavigne a lansat o melodie in romana?
TPU! Stiti de unde pot sa- mi cumpar niste tenisi ca acestia. Am cautat si pe internet, dar nu am...? (mai mult)
Hey TPU... As vrea si eu o declaratie de dragoste. ceva frumos care sa nu fie pe net sa- i arat fetei cat de mult o pretuiesc... Ceva gen..Ingerasul meu iubit insfarsit eu team gasit...etc Va rog dau...? (mai mult)
Ce tratamente naturale stiti pentru tratarea amenoreei? Am doar 13 ani si pentru ca am slabit si am facut mult efort fizic am ramas fara menstra.Am schimbat deja stilul de viata, dar vreau ceva...? (mai mult)
De astazi vreau sa incep un regim de viata sanatos, vreau sa elimin dulciurile si pe parcurs din paine, care sunt dependenta de ea.Asta pentru ca as vrea sa arat mult mai bine, sunt mica ...? (mai mult)
Acum 4 zile am aflat de la o prietena ca un foarte bun si vechi amic de al meu ma placea acum o luna, inainte sa plece in excursie. Cand s- a i9ntors si am iesit cu totii afara impreuna, (ieri) a inceput...? (mai mult)
De curand mi.am cumaparat un Samsung gt s5230 si nu imi merge cablu de date ma puteti ajuta :o3. problema e ca mi se deschide doar cu windows media player si nu stiu sa umblu cu el!
Bune TPU. Am o intrebare interesanta, si sper sa ma puteti ajuta. Vreau sa ma costumez drept baiat si nu prea stiu cum. Am incercat dar nu prea mi- a reusit. As vrea sa intru in pielea unui baiat sa vad...? (mai mult)
Sal. La ce ora trebuie sa fiu la scoala luni? sunt clasa a 11.a
Am primit o pereche de blugi simpli de culoarea neagra cadou si mai am inca una care are niste detalii in partea de sus, asa ca vreau sa modific perechea primita. Aveti niste idei? Ma gandeam sa- i tai...? (mai mult)
Care au fost desenele voastre preferate in timpul copilariei? De pe Jetix, Carton Network?
Cate kg are Arnold Schwarzenegger? vreau sa imi aratati un articol din ziar sau ceva de geul.
Incepem scoala pe 15, SAMBATA? Asa au anuntat pe net, acum nu stiu daca si pentru genereala si pentru liceu... E adevarat?
Ce telefoane bune stiti pana in 600 lei maxim! cat mai multe exemple! Funda!
Buna!;;) Cu ce as putea sa ma imbrac in dupa amiaza asta pentru o plimbare prin parc cu iubitu. Ceva lejer si sexi in acelasi timp, dar n-am nici o idee. Ma puteti ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă:
Al3xandra95 întreabă:
fsiena97 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!