aveam anainte un joc jen scoala de soferi si am uitat cum se cheama si de unde il pot descarca :D ma puteti ajuta va rog?
Ce pot iesi dupa ce termin facultatea de istorie? In afara de profesor...
Am un c*cat de Samsung GT- I5500 si nu stiu cum sa pun melodii diferite pentru cei care ma suna. De exemplu cand ma suna " B " o melodie si cand ma suna " S " o alta melodie. Blackberry 9790 Bold are aceasta...? (mai mult)
Buna TPU vreau si eu un joc cu masini tae ceva gen gta sau wheelman va rog dau funda P.S sa aiba bmw mertane audi vw...
Dati-mi site-uri cu poze gen Http://favim.com/quotes/
Salut, TPU! Am o mică (mare) problemă... Deţin un HP Pavilion dv5- 1131- en » WIndows 7 Ultimate, şi doresc să folosesc un microfon extern, chiar dacă laptopul are integrat, un microfon. Laptopul...? (mai mult)
as vrea un cantec compus de voi despre "totul sau nimic" de vreo 4-5 strofe. Multumesc! dau funda.
Ce este sex? dau funda raspusnsului corect
Cum sa imi bat joc de cineva? Adica sa fac misto de anumita parsoana si sa nu ma las amenintata si atunci cand e vb de bataie sa am curajul sa ma bat cine imi zice dau funda+vot :*
Buna! Pe facebook am un prieten care intra de pe telefonul mobil.Nu imi arata cand e intrat, adica nu imi arata nici bulinuta verde nici un telefon in partea dreapta. Cum aflu cand e intrat?
cum pot sa pun un nume cum ar si IoNuTzSmEcHRuL si sa imi vada toata lista de mes numele acela
Cum sa imi prind parul la o petrecere? Nu am placa. Este lung cam cu o palma mai jos de umeri. Cu sa il prind? Vreau ceva WOW dar totusi simplu...Ce imi recomandati?
Hey! scuzati categoria! dar caut un program de pus o melodie de fundal la un filmulet! bai si nu gasesc si eu ceva un program mai simplu! si cu nici unu nu am reusit sa fac nimic! deci cine imi zice un...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati sa citesc in engleza?
Buna dragilor am si eu o intrebare pentru care voi da funda dar si vot Deci sunt intr'o relatie de 3- 4 luni insa nu stiu daca il iubesc pe acest baiat sau daca nu il iubesc inainte sa stau cu el am...? (mai mult)
Hey. Azi vreau sa le spun parintilor mei ca am nevoie de ochelari. Intrebarea mea e cum sa le spun si cam cand sa le spun? Adica dati- mi asa un mic "scenariu" sau ceva Si cam in cate zile primesc ochelarii...? (mai mult)
vreau si eu multe pareri. ( accept si critici ) Visele. ...sunt momentele în care te desprinzi de realitate şi pluteşti undeva departe, pe alte meleaguri cu toate că toate scenele din vis ...? (mai mult)
Voi ati strigat vreodata la o persoana care va enerva din toata inima? As vrea sa stiu de ce si daca ati mai vorbit dupa aceea cu acea persoana! Funda
vreau si eu sa imi spuneti ce pot folosi. : Am primit de ziua mea o placa de par si mi- e sa nu raman cheala sa mi se arda parul. Ce pot folosi? Si inca ceva... eu sunt ft saraca de aceea nu imi...? (mai mult)
Cine stie niste statusuri triste, ca m`am despartit de cea mai una prietena. Mersi!
Sall cat pot lua la amanet pentru un laptop Acer procesor i3 HDD 320 GB, 3GB RAM, placa video de 1GB scuze categoria raspuns urgent plzzz
De ce la chat, la fb, mi se trimite in loc de mesaje site-ul asta www.sendspace.com/?
Credeti in fantome? adica nu vreau raspunsuri gen... esti nebuna sau altceva, vreau doar sa imi spuneti daca credeti ca sunt reale si daca vreti detaliati raspunsul va rog! e urgent!:D
Cum imi pot sterge contul de pe facebook?
:) Am niste parinti comunisti jur! Nu am voie sa fac mai nimic fara ca sa ma sune din 5 in 5 minute. Si vreau sa dorm la o prietena acasa pentru ca e singura acasa intr- o noapte si o sa mai ...? (mai mult)
Cand incepe scoala ..sambata sau luni? Funda :)
Credeti ca gasesc in magazin carcasa pentru LG t300 cookie si unde sunt din Brasov.
Dau funda. Pana azi puteam intra pe facebook, la pozele mele de profil doar apasand pe poza actuala, dar acum nu imi mai da voie sa mi le deschid doar daca intru in album. De ce? Si ce sa fac ca...? (mai mult)
de unde pot sa-mi cumpar naruto ultimate ninja storm 2? si sa fie cat de cat ieftin plz
Salut / buna. Am si eu o intrebare, peste o saptamana sunt cavaler de onoare la o nunta si nu prea stiu ce freaza merge la costum :D Stie cineva? Ofer funda :D
Hei buna! ...as vrea si eu sa afu cum se numeste o emisiune pentru adolescenti care vor sa devina cantareti care era data pe tvr1 cred:-? ma puteti ajuta?
Bianca Dragusanu ia bani pentru aparitiile ei in ziare tot timpul?
Mi- am luat un Samsung Galaxy Y (la mana a 2- a, nu am cd`uri la el) si nu merge cablu de date, cand il bag in pc imi spune ca nu il citeste asa ca am incercat cu Samsung studio 7 unde l`am instalat ...? (mai mult)
Salut, sunteti pro sau contra unificarii Republicii Moldova cu Romania?
Hey :). Azi vreau sa le spun parintilor mei ca am nevoie de ochelari. Intrebarea mea e cum sa le spun si cam cand sa le spun? Adica dati- mi asa un mic "scenariu" sau ceva :D Si cam in cate zile primesc...? (mai mult)
A auzit cineva de planta de hamamelis? am auzit ca este foarte eficienta in combaterea tenului gras si a cosurilor, insa nu stiu de unde o pot achizitiona.voi stiti?
Heiii TPU, am si eu o problema!:( Vreau sa iti schimb tattered cover [cover'ul] de pe twitter cu o poza de la mine din PC, dar nu ma lasa tot iti scrie "There was a problem saving your profile customization."...? (mai mult)
Va place mireasa pentru fiul meu? daca da spuneti-mi de cine mi eimi place de 3 fete si de3 baieti cui ii plac de astia crae imi palc mie FUNDAA
Cine poate sa imi spuna si mie cosuri de mape? Am nevoie de ele neaparat! Ms!
Buna TPU va rog sa raspundeti la intrebare si sa o liati in serios cum credeti ca imi sta mai bine vreau sa raspunda fete la intrebere dar e ok si baieti 1 file:///H:/Images/Fotografie0134.jpg ...? (mai mult)
am auzit ca s-a schimbat capacitatea cum? eu intru acum in clasa 8?
Buna,stitii statusuri de genul:Irsta-ma ca te iubesc, nu se va mai intampla!"
Bună, mă numesc Valentin, am 18 ani şi sunt din Arad. Îm puteţi spune ce calităţi ar trebui să am ca să mă placă o fată? Sunt o fire mai timidă nu prea stiu să fac complimente şi nici...? (mai mult)
Care e "ritualul" vostru cand va spalati pe cap? Adica fiecare are micile trucuri pe care le foloseste (am o prietena care se spala cu otet cu apa, dupa spalarea normala). Si ce sampon, balsam sau produse...? (mai mult)
Este adevarat ca scoala incepe sambata si orele luni? Dau funda, urgent!
Cum pot afla mail-ul după contul de facebook? E important!
Cum pot sà fac poze cu camera de la computer
Cu ce program adaug cap de tigru in poze? CA AICI: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=404486496273772&s et=a. 330220730367016. 75096. 329917063730716&type=3&theate r Fara pizap.Sau PhotoShop Am doar...? (mai mult)
De ce mie nu- mi raspunde niciodata nimeni la nicio intrebare?! Coincidenta? Nu cred! Ca nu stiu...n- are cum sa nu stie NIMENI! Si ce mare intrebare am pus? Daca stiti cum se numeste un anumit film? Foarte...? (mai mult)
Are cineva smash book...eu am :) va place?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mariaseicaru1963 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a