Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Octombrie 2025 sunt:
Sunt baiat, am 14 ani si fac sport de perfromanta (karate) de 7 ani. :D Am o problema... Am 57kg si 1.71m. A inceput sa se depuna grasime pe abdomen si pe coapse. Doar abdomenul si coapsele...? (mai mult)
Salit oameni.Stiti cand e festivitatea de deschidere a anunului scolar e sambata sau luni
Salut de mult vreau sa fac un Blog, dar nu am idei ceva pentru adolescenti :) va rog, si un titlu` ar fi binevenit :))
Stiu ca e o intrebare penibila :))) Desi am 16 ani, imi este frica de intuneric :"> :)). Stiu ca nu exista fantome si chestii d'astea, dar...imi este frica atunci cand sunt singura in intuneric :D Si...? (mai mult)
Stie cineva ce marca de sapca poarta Alex Velea in videoclipul piesei "Minim 2"? Va rog ajutati-ma.Multumesc :D
Cum este pe clasa a-8-a? este greu? mult de invatat alea, alea? :-*
am un Huawei g7300 si cand intru pe youtube si vreau sa ma uit la un clip, nu merge imi arata ca se incarca dar apoi imi da eroare... funda celui care ma poate ajuta sa rezolv problema, multumesc...? (mai mult)
Am 18 ani si m- am culcat de curand cu prietenul meu. In timpul actului sexual prezervativul s- a rupt iar el a retras imediat penisul si am inlocuit prezervativul. Mentionez ca el nu ejaculase....? (mai mult)
imi puteti da un site pe care pot sa vad online "oferte pentru reprezentanti avon" campania 16/2012. dau funda :d.
Dau funda! :* As vrea cateva statusuri de dragoste frumoase :o3. multumesc anticipat!
Pana la urma cand e deschiderea sambata sau luni?
1.Salut vreau si eu un metin usor cu rate mai mari de 600! 2. Vreu ceva in genul lui mt2steel adica cresti usor faci bani repede multe de evoluat 3.Nu vreau mt2 stell revolution advenced hamer dark...? (mai mult)
As dori si si eu melodii pentru majorat...Gen BUG MAFIA - Hoteluri... Funda cel mai bun raspuns. Multumesc!
Buna ziua tuturor. Azi am intrat pe site- ul flanco. Si spre exemplu la acest telefon, sub poza arata o chestie, "12 rate fara dobanda ". Ahttp://www.flanco.ro/it- c/telefoane/smartphone/telefon-...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Cand incepe scoala pana la urma? Deschiderea se face sambata? De la ce ora? Si de ce tocmai sambata? Multumesc!
De ce nu imi mai apare acea rubrica din partea stanga ap paginii de facebook " Prieteni conectati " si cum fac sa apara din nou?
Salutare tuturor, Am 17 ani si a- si dori sa stiu ce considera fetele atractiv. Acum, sa incepem cu ce e mai rau, nu, si vorbesc serios, nu am nici- un pic de experienta cu fetele, absolut deloc. ...? (mai mult)
Cand lumea ta se prabuseste si nu mai ai pentru ce sa traiesti, cand toti ti'au intors spatelele si te'au lasat pe dinafara, cand baietii isi bat joc de tine nimic nu merge asa cum vrei, cand cineva...? (mai mult)
Nintendo wii poate fi conectat si la un monitor de calculator? este nevoie de ceva suplimentar
Când începe WWE pe sport.ro?
Cum sa fac sa nu'mi mai apar herpesuri? am auzit ca daca ma dau cu pasta de dinti pe zona iritata imi trece. e adevarat?
Ieri au venit 2 angajati de la internet si mi-au schimbat modemul urmand ca netul sa fie conectat la fibra optica. As vrea sa intreb cum fac sa imi mearga din nou internetul?
Fundita! Am o intrebare! Am fost admisa la anvatatura la Romania..sunt din Republica Moldova..Am intrat la Liceul Tehnologic Alexandru Borza, Cluj. Thnician an activitati economice Idee nu am, ce liceu...? (mai mult)
Buna ce alte firme de cosmetice mai exista in afara de oriflame, lady's si avon care au comisioane si cataloage pe care poti sa le comanzi?
In ce data incepe scoala in 2012 septembrie? Parca incepea in 17 Dar am auzi la tv ca nu in 17 ci in 15 septembrie:(( Deci cand incepe?
Buna seara tuturor. De cateva zile ma simt extrem de singura. Am cea mai tare prietena din lume, dar parca si cand sunt cu ea, tot ma simt singura. Mereu sunt suparata, nu imi vine sa rad, parca imi...? (mai mult)
Cum pot face asta https://www.facebook.com/photo.php?fbid=360427740697507&set=a.360427724030842.80718.360050447401903&type=3&theater daca ati putea sa.mi dati raspuns in 10 min dau funda cel mai bun si...? (mai mult)
Hei TPU stiti niste site-uri cu niste rezumate gimnaziale ceva de clasa a-6-a adica povestiri deoarece imi trebuie urgent! Fundaaa
Cum pot sa vad si eu canale ca privatespice hustler tv daring tv online? dau funda pentru raspuns bun daca se poate si un link
Cine a intrat in Constanta la liceul "Carol 1" ...eu am intrat a9a, si nu stiu daca e adevarata faza cu deschiderea sambata, si luni inceperea orelor, si orele sunt de dimineata? ar fi super:P....? (mai mult)
Buna seara. Am o problema cu parintii mei, sunt foarte stricti cu mine, as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi despre cum sa vorbesc cu ei si le explic ca nu mai am 12 ani. In curand o sa implnesc ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:eu sunt in Vodafone si am Minute in retea si minute in afara retelei. Cele infara retelei le pot folosit si ca sa sun in alte tari?
Buna seara, dragi utilizatori.Am de gand sa fac un moment artistic pentru un spectacol de la noi din oras, anume o pantomima.Cine stie faze amuzante, care le- as putea introduce in ea? Care sa prinda...? (mai mult)
1.Salut vreau si eu un metin usor cu rate mai mari de 600! 2. Vreu ceva in genul lui mt2steel adica cresti usor faci bani repede multe de evoluat 3.Nu vreau mt2 stell revolution advenced hamer dark ...? (mai mult)
Buna tuturor!:)Am si eu o problema:(...sunt o adolescenta de 17 ani care are un mobil pe abonament! acum o luna mi- a fost interzis de catre parinti sa mai vorbesc cu o persoana f speciala pentru mine:(,...? (mai mult)
Pot avea mai multe pagini de internet adica eu am Opera pot avea si Mozilla Firefox. Imi puteti da si un link de unde pot sa-l descarc?
Salut ma poate ajuta cineva cu cateva statusuri pentru prietenie falsa intre baieti? (Scuze pentru categorie) Funda pentru cele mai multe si cele mai frumoase.
Stiti cumva niste siteuri de pe care se pot procura bani reali gen: jocuri, pokerstars etc FUNDA
Daca am ochii caprui spre negru ce nuante ma avantajeaza ( la creion, fard de pleoape etc.)? Scuze pentru categorie!:)
De ceva vreme imi place de un baiat e mai mare cu 3 ani ca mine nu nu stiu cumsai dau de inteles ca-l plac fara sa ma fac de ras.Plzz niste sfaturi
Cu ce program adaug cap de tigru in poze? CA AICI: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=404486496273772&s et=a. 330220730367016. 75096.329917063730716&type=3&theate r Fara pizap.Sau PhotoShop Am doar...? (mai mult)
Imi puteti da si mie orarul de la colegiul Nicolae Grigorescu de la Stiinte Sociale pentru clasa a 9-a? Funda:*
Cum pot pune o intrebare pe facebook cu raspunsurile mele fara ca cineva sa puna alte raspunsuri?
;) puteti sa imi dati niste idei de imbracaminte pentru iesit in oras?;;) dau fundita;))
Bunaaa TPU as avea nevoie de un sfat urgent m- am certat cu cea mai buna prietena eram la ea acasa si a venit o veche prt si neam cam luat la cearta dar ele au planuit ca sa ma cert eu cu vechea prt pentru...? (mai mult)
Buna TPU eu am parul cret saten inchis si vreau sa ma tund asa http://imgur.com/Kixui http://imgur.com/iw2Oy intrebarea este daca stiti vreun salon unde poate sa ma faca asa sau un stilist, cine stie...? (mai mult)
Se face multa matematica la administrarea afacerilor?
Sall.Cum imi dau seama daca a intrat cineva pe facebook daca eu nu sunt on? dar sa vad dupa ce intru.Si am trimis o cerere de prietenie dar nu stiu daca a acceptat scrie ca a refuzat cererea daca nu a ...? (mai mult)
De la ce vine nickname-ul tau de la TPU? Al meu vine de la Battlefield 3 si Windows... pentru ca am Windows 7...
Cum pot sa creez si eu o poza ca aceasta : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=349333485158177&set=a.147363892021805.32382.120991581325703&type=3&theater... Ma refer la casuta aceea albastra...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
liliana77any întreabă:
ElianaSc întreabă:
f22c10 întreabă:
1onurReal1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!