Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Ce inseamna cu adevarat a fi fericit?
In urma cu ceva timp am vazut un film, era gen paranormal activity.Actiunea se desfasura intr- un fost spital de boli mentale, iar o grupa de cercetatori au vrut sa mearga acolo sa demonstreze...? (mai mult)
In fiecare miercuri eu si cu prietenele mele mergem la una dintre ele acasa si vizionam un film vorbim, etc. Maine la 5 si jumatate vor veni. Faza e ca din intamplare toate 3 au vazut ca a aparut...? (mai mult)
Stiti site'uri de unde as putea comanda tricouri cu diferite trupe :] De exemplu: Sleeping with sirens, Deathstars, 30stm etc. Inafara de Bestial.ro. :) Multumesc.
Buna TPU am obs ca pe facebook toti zic daca le'ai zis cv rau sau i- ai zis ca pag nu ii faina iti zic asa, , vezi ca daca ma fol un limbaj onscent iti dau ban" cum adica iti dau ban? ..va rog ajutati-...? (mai mult)
Cine stie daca se ard sau nu extensiile din par natural daca le fac cu placa de par sau ondulatorul?
aceasta intrebare este pentru fete.Prietena mea are pistrui si isi doreste o crema pentru albirea tenului, curand vine ziua ei de nume si vreau sa ii cumpar una, voi fetelor ce crema ati folosit.va...? (mai mult)
mi.am facut un tatuaj de curand aproximativ acum 4 luni si nu imi prea place cum a iesit as vrea sa imi fac un alt tatuaj peste el dar nu stiu oare doare mai tare ca un tatuaj normal daca il fac ...? (mai mult)
Am vazut trucul acela cu pachetul de carti care daca-l arunci catre un geam cartea aleasa se va lipi pe partea opusa a geamului. Cine poate sa mi-l explice sau sa faca un tutorial pentru el?
vreau sa- mi dati o parere de a voastra.eu ma antrenez de 4 ani la kickboxing, eu m- am dus cu scopul de a ma invata a lupta, acest scop l- am atins, am si devenit campionul romaniei de 2 ori,...? (mai mult)
Ce-ati facut vara asta? Funda la cel care mi se pare interesant :x
Deci acum cateva luni mi am faqcut un iubit dar i- am dat papucii si acum vreau sa ma impac inapoi cu el il iubesc foarte mult dar eu nu stiu daca ma iub am auzit ca el are o iubita noua ce trebuie sa ...? (mai mult)
Buna TPU am vazut o poza pe facebook cu Selena Gomez in care ii goala goala! ...si la comentarii scria ca ii o cur***a ii adevarat? cel mai bun rasp primeste
Am o intrebare pentru cei care stiu cat de cat sa lucreze in Photoshop. Dupa ce decupez o persoana cum pot sa micsorez aceea imagine cu persoana decupata? P.S Am Photoshop C.S 6 Multumesc!
Ce smecherii mai sititi in afara de aia cu "esti puternic sau invizibil"? Dau funda pentru cele mai tari, dar ziceti-mi si cum s-o fac!
Ok am si eu o problema si vreau un sfat Am 16 ani si joc fotbal la Rapid si sunt la liceul Mircea Iliade. Imi palce de o fata care este in acelasi liceu si sta langa mine. Ei i palce mult ...? (mai mult)
Imi doresc foarte mult sa invat sa cant la pian. Dar unii mi-au spus ca asa trebuie invatat de mic. Am 14 ani, voi ce credeti?
Am nevoie de un sait despre orce fel de arma #-o
BUna TPU! Unde pot gasi si eu niste poze oentru o pagina de facebook? http://www.facebook.com/Baaincatemaiiubesc Aceata este pagina mea. Pozele sa fie mai mult cu, cupluri sau fete suparate. Oricum, ...? (mai mult)
Unde gasesc versiunea originala a melodiei Flo Rida - Turn Around (5, 4,3,2,1) ca gasesc doar clean edit...
Hey oameni cum va place BRING ME THE HORIZON?
Am 14 ani si 1 58 inaltime... faza e ca am doar 37 kg si mi se pare cam putin, ce ar trebui sa fac? sa ma ingras? cum?
Sa te lasi de droguri este imposibil sau posibil? Daca este posibil, cand si cum? Vreau pareri.
Tetraciclina se poate cumpara fara prescriptie medicala??? Dau FUNDA!!!
am o sora de 15 ani jumate si nu stie ce sa mai faca. este dezvoltata cat de cat dar inca nu i- a venit ciclul ce pot face sa o ajut in privinta asta?:- s.nu vrea sa mearga la doctor deoarece ii...? (mai mult)
Eritromicina sau tetraciclina este mai bun in tratarea acneei??? Dau FUNDA!!!
Cum as putea sa machiez ca minnie mouse?
Tetraciclina este bun in tratarea acneei??? Dau FUNDA!!!
Ma ajuta cineva cu nuiste istorioare despre suicid? funda.)
Va rog sa ma ajutati, vreau sa invat ceva dansuri (care se danseaza la club), sau chiar dansuri simple, moderne.Dar ca sa le invat imi trebuie sa fie explicate pas cu pas(daca ma intelegeti :D)....? (mai mult)
suntem colegi de clasa si vara aceasta s- a intimplat asa ca intre noi au aparut sentimente reciproce, a fost ceva mai mult decat o simpla prietenie, dar el brusc si- a schimbat parerea sa...? (mai mult)
As vrea ca la aceasta intrebare sa raspunda doar baietii....Cum ati vrea sa fie fata ideala pentru voi?:))
am 100 MB trafic. cat de repede se termina?
acum cateva saptamani am fost la un botez si au venit niste cantareti, unul din ei se uita la mine cand canta si ma uitam si eu la el, si am stat la aceeiasi masa desi nu am vorbit deloc ne intelegeam...? (mai mult)
Nume de pagini pe care ai intra Am ramas in pana de ideei am incercat ceva si cu barbie dar nu stiu..as vreaceva sa fie si cu Romania gen:esti roman? hai cu noi dAR NU STIU.tU DACA AI INTRA PE O PAGINAA...? (mai mult)
Buna tpu.Cine imi poate da un link sau o adresa cu concursuri online unde premiile constau in rochii,pantofi, bijuterii sau cosmetice Dau funa Concursurile trebuie sa fie recente
Hei tpu..cum pot sa vorbesc pe skype fara microfon? si da se poate..ca mai cunosc pe cineva care nu are nevoie de microfon sa vorbeasca. ar merge daca conectez zunetul al monitor..probabil ca are microfon...? (mai mult)
Buna as vrea si eu un nume de pagina care sa contina cuvantul Barbie la inceput..gen Barbie Modern Vreau cat mai multe nume.o sa dau si fundita si linkul pagini dupa...
Dati-mi si mie va rog niste site-uri uunde pot vedeam semifinalele 1 si 2 de la eurovision 2012, funda si vot:-*!
SOS! SOS! am nevoie de ajutor. daca ma dau cu crema oxidant nu se mai vede vopseaua? uite cu cremea din poza astahttp://www.google.ro/imgres?hl=ro&sa=X&tbm=isch&tbnid=dTOpkQ4lyp4ZGM:&imgrefurl=http://www.okazii.ro/ingrijirea-...? (mai mult)
Heii TPU! Ce inseamna cand cineva iti da poke pe facebook?
Am nevoie de ajutor in privinta tinutei pentru scoala, am 13 ani, trec intr- a saptea si nu ma pricep asa bine la combinat haine, culori, accesorii, etc... Nu vreau sa fiu prea extravaganta....? (mai mult)
Ce sa fac daca imi doresc un caine si nu se poate?
Ce parere aveti despre urmatoarele nume : Baieti: Carlos/Carol, Margaro, Antonio sau Cezar! Fete: Cezara, Carla ori Margarita!
am nevoie de cateva sfaturi eu sunt in a cl a x a si prietenul meu e dirigintele nostru adica eu stau cu el si nu stiu ce sa facem sa nu afle celalti profi de rel noastra am zic ca ne vedem dupa ...? (mai mult)
Am parul scurt. Vreau sa il am foarte lung si sa imi creasca cat mai repede. Ce masti stiti? :o3 Multumesc. Funda. :*
Uleiul de masline este bun pentru tenul acneic? Adica, ma gandeam sa ma dau seara cu ulei de masline, sa- l las pe piele cateva minute si sa ma clatesc dupa aceea. Are vreun efect uleiul de masline asupra...? (mai mult)
Voi cum invatati pentru scoala? Incepeti cu temele sau cu invatatul? Cititi din caiete sau din carti? Cum retineti lucrurile citite? Cum va organizati fisele de lucru sau proiectele? Vreau sa ...? (mai mult)
Fasolea fiarta boabe ingrasa? Cat de mult sau cate calorii?
Salut :) Va rog raspunde- ti- mi la urmatoarele intrebari. :* - Parul meu este mai negru dar nici foarte (: Cum pot sa mi`l fac putin roscat? Doar putin dar totusi sa se vada ca e rosu :D - Cum pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
liliana77any întreabă:
ElianaSc întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput