Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Tati-mi si mie un link unde pot sa vad toate rucsacele de la newyorker va rog. PUP! pa pa! have a nice day!:)
Ce este Photo-Service?
As avea o intrebare, la inceputul clasei a 9a se dau niste teste la toate materrile As vrea sa stiu daca acele teste le ia in considerare si le trece in catalog! DAU FUNDA!
vreau sa imi comand o poseta impletita de aia lunga dar nu gasesc nici un site... funda
Buna TPU ...Sora mea are o problema.Mama a spus ca azi trebuie sa mearga la un ecograf pentru a vedea de ce nu ii vine menstruatia regulat.Acum intrebarea este la acel ecograf se vede si daca esti virgina,...? (mai mult)
Buna vreau si eu statusuri pentru fete care sunt mai curve(scuzati limbajul), foste prietene... ...? (mai mult)
as vrea sa imi fac un blog stiti cum imi pot face unul? dau funda mersi.
Cand incep studentii practica la stomatologie-Carol Davila din Bucuresti.? de pe ce data. Ms:*
Ce seriale americane pentru adolescenti cunoasteti?
am si eu ao intrebare am aun pc cu 2 procesoare de 2.40 ghz 4 gb ram si vreau sa imi cumpar o placa video eu am ales- o pe asta http://www.pcgarage.ro/placi- video/sapphire/radeon- ...? (mai mult)
Buna TPU. de 2 saptamani am intrat intr.un grup de prieteni. la 3- 4 zile mergem cu rolele ( bicicletele) in parcul tineretului. faza e ca atunci cand mergem cu rolele/bicicletele mai vine un baiat (ady)....? (mai mult)
Stiti vreun site pentru filme cu subtitulare in romana dar de descarcat nu online. Multumesc.
Dragi prieteni m-am ingrasat si nu stiu cum sa slabesc. Nu ma pot abtine de la mancare pentru ca mi se face foame, pofta si pana la urma mananc. Fundita
Deci, salut TPU. ma numesc alex si imi plac forumurile. Si vad niste membri care au semnaturi care o fata dinaceea ca la mess scrie ex : Id meu : alex... vreau si eu sa imi scrie id si connect sv...? (mai mult)
Vreau niste situ-ri de papucei va rog.
as vrea sa stiu daca se poate :in majoritatea melodiilor lui allexino si starchild cine are acea voce subtire si as mai vrea sa stiu varsta lui starchild si cum il cheama in realitate :) dau...? (mai mult)
cine ma ajuta si pe mine ( dau funda ). tocmai am instalat yahoo messenger din nou ( versiune 9 ) si nu merge,, imi pare totul alb ". va rog ajutati-ma,, vreau mai multe raspunsuri " :* :*
Salut ce imi puteti spune si mie despre: >Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative >Specializarea Adminstratie Publica >Facultatea de Management Turistic si Comercial am fost la filo deci nu...? (mai mult)
Cam ce cadouri se fac la majorate si cam cu ce merge sa te imbraci daca esti baiat?:D
Buna tuturor! Trebuie sa ma tund inainte sa inceapa scoala, am breton si fata ovala. Ceva idei? Ce se poarta anul asta si ce mi- ati recomanda? Se mai poarta filatul, colturile si parul intr- o parte? ...? (mai mult)
am si eu nevoie sa imi dati modele de id- uri pentru rock- eri, legate de intuneric sau vampyre, si chestii de genu. stiu ca este penibil dar am ramas in pana de idei si de creat nume. multumesc...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ceva de genul ca un fel de ghid de preferinte, cu tot ce se poate, daca stiti, pentru ca de ceva timp incerc sa ma hotarasc pentru ca eu niciodata nu stiu nimic, de exemplu:ce culoare...? (mai mult)
Buna TPU puteti sa-mi spuneti si mie site-uri pe care se fac meme?
Cum poti truca o poza normala asa http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430364_352280294852567_2144828804_n.jpg?
As vrea sa va intreb, ce parere aveti despre postliceale?(in speta FEG). Se merita sa faci un cursul de asistent medical generalist, adica te poti folosi de ea, serios acum, nu prea cred...? (mai mult)
Puteti sa imi dati si mie o idee de ce as putea sa scriu intr-un dialog intre spic si ploaie? Funda. Doar o idee. Ca o dezvolt eu.
Cumpara cineva cont farmerama nvl 46 pentru 6 euro(credit de telefon)?
Hei :*. De ceva timp am The Sims 3 :D. Acum am nevoie de codul acela."Serial cod " care l-am bagat la inceputul jocului..stiti cumva unde il pot gasi? Fundita :*.
A citit cineva M-am hotarat sa devin prost-Martin Page? Ceva pareri?
Zodia segetator este in luna iulie?
De ce imi apare cand vreau sa intru pe mess [http://i907.photobucket.com/albums/ac280/ADINA_94/tpu.png] Da`ti click :*. Funda! >:D
Pot sa fac rata la un aparat de fitness in Magazinul REAL am 18 ani FUNDA
Va rog ma ajutati cu o problema din Cs. Am intrat pe uns sv Cs si aveam cod recunosc si am luat cv de genu spawn cam asa si dupa cand intram in cs ma scoate imediat dar nu de tot Cs merge intram...? (mai mult)
am probleme cu USB'ul asa ca pana isi revine nu pot sa pun pozele din telefon in pc cu ajutorul lui, si m- am gandit sa intru de pe tel sa pun pozele pe un site (gen unde se fac albume private)...? (mai mult)
Cum fac sa-mi vad doar eu prietenii de pe facebook?
Buna trebuie sa va povestesc ceva acum catiava ani ( vreo 3- 4) am cunoscut un baiat si mi- a placut de el foarte mult mergeam la el acasa ne distram, dar parinti lui s- au despartit si a trebuit sa se...? (mai mult)
Am niste intrebari pentru voi! Sunt mare fana a serialului The Secret Circle si am gasit aici informatii: http://secretcircle.wikia.com/wiki/Season_Two este o numaratoare inversa....cand...? (mai mult)
am o intrebare! am 18 ani acum... abia am venit in tara si as dori sa ma inscriu din nou la scoala pentru ca de pe clasa a 9- a doar 2 saptamani am fost la scoala dupa aceea am plecat in strainatate...? (mai mult)
Sper sa nu ziceti ca imi bat joc dar zau acum cine a scris Biblia? Pe cat pare de stupida intrebarea chiar nu stiu!:">
Buna am jucat un joc online mai demult si era ceva de genu:erau 3 locatii o cripta o biserica si inca una si trebuia sa cauti cu luneta fantoma si cand o gaseai o fetita fara fata aparea asa dintr- o data...? (mai mult)
Ce e mai important la o pagina, numarul de la like-uri sau numarul de la talking about this?
Facultate Va rog putin Ajutor am terminat si eu 12 la profil filo si as dori sa ma duc la Dimitrie cantemir sau Titu maiorescu ce imi recomandati ce facultati dar undeva fara matematica daca se poate ca...? (mai mult)
Salut, cine ma ajuta? Imi trebuie de caracterizat personalitatea lui Christofor Columb, sa includa 5 argumente. Mersi mult, funda
Am o mare problema! Nu pot instala nicio aplicatie pe pc. Abia mi-a instalat cineva windows'ul. Care poate fi problema? Ma puteti ajuta? Dau fundita. Multumesc
:) O prietenă și- a făcut un blog de curând și ar vrea niște păreri: http://teodorasays.blogspot.ro. Nu are foarte mulți vizitatori, fiind deschis recent, dar speră să iasă ceva drăguț...? (mai mult)
Oare cat costa o baterie de laptop? ( fujitsu :D )
Heii TPU! Vreau sa imi sarbatoresc ziua cand fac 14 ani! Nu prea am idei unde sa mi- o fac. Vreau si alte idei in afara de film cu pizza.Ma gandeam sa mi- o fac la patinoar. Si vreau sa va intreb cam cat...? (mai mult)
Buna seara lume! Pun aceasta intrebare ca am ajuns la disperare..sincer :| am un telefon Cosmote ZTE si un Nokia 300..cum pot sa blochez numerele cu privat sau sa fac ceva in legatura cu asta, pana acum...? (mai mult)
am o problema cu mess`ul, o prietena si-a facut un alt id si m-a adaugat in lista dar nu-mi apare sa-i dau accept.
Am Cunoscut o fata acum 2 luni si m- am indragostit de ea, acolo e o gasca din care sunt prieten doar cu ea si cu inca o fata. Un prieten a avut mana rupta si nu iesea iar acum iese din nou. De o saptamana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
liliana77any întreabă:
f22c10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!