Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 August 2025 sunt:
am nevoie de un ajutor la algebra.Cine poate sa mi-l ofere, va rog lasati-mi mesaj.P.S. Sunt in clasa 9-a deja.Mersi anticipat.
ma numesc Alex am 14 ani iar acum 2 ore o fata cu care sunt bun prieten ma invitat la majoratul ei care este peste 2 saptamani.Acolo vor fi mai multi oameni de varsta ei ba chiar mai mari, iar ...? (mai mult)
Pentru cei ce se pericep la hack- erit, cum as putea fura o pagina de facebook, sau cum as putea afla parola cuiva de facebook. Cei ce stiu, sa raspunda, cei ce nu, sa taca. Cel mai bun raspuns ...? (mai mult)
Vreau un server sa-mp fara DM! Si sa nu se foloseasca coins pentru tuning la masini!
As vrea sa imi iau un telefon si nu stiu ce model:-? poate ma ajutati cu cateva propuneri:o3
Hey :) Dati-mi si mie site-uri cu poze gen asta http://www.facebook.com/photo.php?fbid=358377370911817&set=a.348137395269148.80404.257828404300048&type=3&theater adica sketch-uri. FUNDA!
Vreau o schimbare de look.Aceasta schimbare vreau sa fie numai la stilul de imbracaminte si aranjarea parului. Parul il am lung pana la fund, se electrizeaza foarte repede si e plin de volum, Am ochii...? (mai mult)
:) As dori sa stiu din experienta, cum este la profil sportiv, la liceu? Cum este la orele de sport, cat de dese sunt, profesorii sunt mai indulgenti? Si foarte important, la ce ai bac- ul? De la...? (mai mult)
Hey:* numele meu este Deea si am 14 ani...In general imi plac foarte mult baietii cu plete/rockeri/emo etc[v.ati prins voi; ))] si, nu prea am dat de nici unul...daca stie careva baieti de genul asta, ...? (mai mult)
Vreau sa pun ceva pe ocazii si cand ajung la adaugarea fotografiilor imi spune" fisierul este pre mare" ce as putea face sa pun tot pozele acelea, dar redimensionate sau ceva de genul?
cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat va rog ....as vrea sa invat "braziliana" dar nu stiu ce carti sa imi cumpar deoarece nu stiu sa fac diferenta dintre portugheza pura si braziliana, va rog...? (mai mult)
Heii..Am nevoie de putin ajutor. Cum aflu inaltimea intr-un tarpez oarecare cunoscand doar baza mare si un unghi alaturate ei de 45 de grade?
Saluut :**. Am nevoie de putin ajutor. As vrea sa modific o poza, gen sa ii fac fundalul alb, si nu stiu cum :d. Ma puteti ajuta? Fundaa P.S nu imi spuneti ca pot cu Photoshop, ca la calculatorul...? (mai mult)
La proba sportiva la liceul militar, cate flotari si tractiuni la bara trebuie sa faci? uni zic ca trebuie 30 tractiuni si 20 flotari alti altceva.
Cum a fost prima zi in care ati inceput sa purtati ochelari? Cum v- ati simtit? Vi s- a schimbat radical viata? Eu am inceput sa port de astazi ochelari toate bune si frumoase, pana cand nici bine...? (mai mult)
Salut tpu.am si eu nevoie de ajutor..caut un sinonim de la profesor care sa fie asa : MA*****U PS: 1X=*=Un spatiu liber.
Buna acum o luna unchiul meu a vrut sa merg cu el la piscina bine si cu matusa si verisoara mea....in fine iar eu fix in ziua acea imi venise menstruatia si deoarece nu am fost niciodat la piscina mi- ...? (mai mult)
Vreau si eu niste melodii noi aparute acum in 2012... Funda:D
am nevoie de raspunsuri serioase la o intrebare serioasa. in Romania am trecut in clasa a IX- a. dar eu sunt in Spania Madrid, dar nu prea stiu limba spaniola si nici englaza:">. dar as vrea...? (mai mult)
Azi incepe Iubiri secrete?
Imi poate si mie spune cineva niste site-uri pentru poze?
Hei tpu.Acum incep primul an de liceu.Clasa 9-a.Va urma balul bobocilor. Puteti sa imi dati niste sfaturi cum sa ma imbrac (rochii si pantofi) sau un site ceva Dau funda
Intru in clasa a 7a abia astept. Dar nu stiu ce rechizite sa imi cumpar? Ce o sa imi trebuiasca? Si cat? Scz categoria mi se pare mai populara.
Cu ce as putea sa ma imbrac in prima zi de scoala? Eu m- am gandit sa imi iau o fusta stramta mai scurta neagra, un tricou dar nu m- am gandit ce culoare, o bluza de trening si balerini.Ce parere...? (mai mult)
Buna TPU ce-nseamna sa dai funda?
Buna >:D<. Am vazut ca multe admine ale unor pagini fac tinute pe Polyvore, si am incercat si eu, dar nu stiu cum sa salvez tinuta. Stie careva cum se salveaza? Fundita :x
Hey TPU : De ce aproape de fiecare data cand ma trezesc imi apar niste,, pungi" sub ochi? Ce sa fac ca sa nu imi mai apara ca se vede urat?!?! App. sunt baiat!
Heeeelp! va rog sa ma ajutati! am cautat pe toate site'urile si nu am gasit nici un raspuns...as vrea si eu sa stiu ce inseamna daca un copil se naste cu fundul inainte? nu cu picioarele, ci in doua, ...? (mai mult)
Deci noi trebuie sa ne ducem la liceu/scoala pe 15 septembrie?
Am o problema...Nu`mi mai merge Facebook-ul din cauza certificatului de securitate...Am tot incercat sa-l reinnoiesc dar nu stiu cum. Daca stiti si voi. Mersi! Funda
Am facut o pagina pe facebook si vreau sa renunt la ea...cum pot sa o sterg?
E ok sa ma masturbez odata pe saptamana la 12 ani?
Ce se intampla daca cei de la Digi au venit si ne- au bagat pachetul tv+ tel+ net ...insa noi avem si pachetul de la romtelecom? De 2 luni nu am mai platit romtelecomul si au suspendat toate serviciile. ...? (mai mult)
Sunt bune produsele clearskin de la avon alea pentru cosuri argumentati-mi va rog?
Unde se vand dictionare pentru roman-franceza roman-engleza in moldova
Ce credeti prin expresia :a tacea....in limba ta
Ce sunt notitele pe facebook?
Scuze de categorie (sunt tobosar de 2 ani experienta am 12 ani as vrea sa intru intr-o trupa cer seriozitate
Hey:*As vrea sa imi cumpar un primer de ochi ceva mai accesibil gen maybelline, rimmel london, miss sporty..nu de la too faced, mac, urban decay sau elf! Eu locuiesc in Galati.Stiti de unde as putea ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre fata capricorn si baiatul scorpion, varsator si balanta. Funda
Va rog de ce nu imi merge metin2arena nu mi se incarcaa upade trimitetimi pe mes id denisduna
Faceti va rog un top 10 cu cele mai noi melodii care va plac voua :D fundita + vot :*!
Heii TPU.Cine imi da un hack de imvu (Credit)sau un cont de fata nu nooaba sa aive 18-30 out'urii care nu mai joaca plzz ziceti-mi contul prin mesaj. Dau funda :)
Nu l- am vazut pe baiatul pe care il plac de ieri. si mie foarte dor de el.Eu sunt fata ortodoxa. iar el e penticostal.Se poate sa avem o relatie? Credeti ca daca se casatoresc astfel de oameni el se poate...? (mai mult)
Unde as putea sa traduc si eu un text din engleza in romana? in afara de google...
Sunt impreuna cu o prietena la mine acasa si nu stim ce sa facem ca sa nu ne plictisim. Aveti cateva idei originale?
Sunt într- o situaţie destul de aiurea. Vreau să zic că i- am dat speranţe aiurea unui băiat pe care nu îl plac. Nici eu nu ştiu de ce am făcut- o. M- a întrebat dacă îl plac şi i-...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine cu niste nume de pagini pe facebook?
TPU! Astazi, am vrut sa comand 2 lucruri de pe un site, cu toate produsele LaLa Band. Totul a fost OK pana am ajuns la "Cosul meu de cumparaturi". Nu am mai comandat niciodata ceva de pe internet,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
FatimaS întreabă:
RaduFlorentin34 întreabă:
geluboss53 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!