Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Septembrie 2025 sunt:
Iti plac arahidele sau alunele de padure mai mult? Mie alunele de padure :D
imi spune-ti cumsa creez un site? fundita :D
Care au fost sau sunt cele mai like-uite postări ale voastre ( ca și status-uri ) pe Facebook? fundă pentru cele mai frumoase :*
as vrea sa stiu si eu de unde imi pot cumpara din Bucuresti un cercel pentru buric nu foarte scump!? dau funda~!:*
Buna TPU celora care le place Pretty Little Liars Stie careva cum se numeste melodia de la sfarsitul episodului 7 din sezonul 1? Va rog, sunt Disperata
Am o problema cam enervanta. Mi- am downloadat un joc dupa care l- am dezinstalat. Nu il mai am in calculator. Dar in schimb mi- a aparut la facebook prostia aia de SweetIm la fel si sus mi- a...? (mai mult)
As avea nevoie de ajutorul cuiva cu experienta care a mai trecut prin asa ceva sau are cunostinte despre asta. Starile, atacurile de panica. M am documentat amanuntit si acum ma linisteste faptul...? (mai mult)
Salut, doresc sa imi achizitionez camera asta foto http://www.eurosoft- computers.ro/foto- video/aparate- foto- digitale/aparat- foto- digital- benq- gh700- 16mp- 21x- zoom- optic- negru- - bonus- incarcator-...? (mai mult)
hey! am mai auzit ceva festivitatea pentru inceperea scolii cu manualele si alea au loc in 15 adica sambata iar de 17 incep orele.asa este? dau funda! la raspunsul care ma lamureste.
Sunt un baiat de 16 ani si as dori un sfat. Am acceptat sa merg la un spectacol de dans, datorita unei colege(de care imi place) care m- a invitat.Am fost 3 baieti noi, iar ea nu a avut partener.M-...? (mai mult)
Am 12 ani jumate, si nu mi- a venit menstruatia, si am de cateva zile o secretie alba care mucoasa, nu prea stiu denumirile la toate! Ajutor, ce ar putea fi, imi vine de curand? Va rog fetelor, ...? (mai mult)
E vreo diferență între sala de forță și sala de fittness? Dacă da, care?
Buna TPU. Vreau si eu cateva modele de tunsori scurte pentru par rar si fata rotunda funda
Daca sunt pe Orange si parintii mei cer desfasuratorul, ce vor afla? Apel si mesaje?
Am avut o zarietura la mana, doar ca din cauza ca fac laba de 2 ori pe ora, acum e o taietura lata de 1 cm, si lunga de 4 cm, si doare foarte tare... Credeti ca ar trebui sa incerc sa ma masturbez ...? (mai mult)
Se merita sa dau la liceul militar Stefan cel Mare? ce poti deveni daca faci liceul asta in afara de militar? astept cat mai multe pareri
Buna! Fac un fel de sondaj de opinie si am nevoie de ajutorul vostru. Eu personal sunt de parere ca programul scolar este prea incarcat si scoala ne ocupa prea mult din timpul zilei.Acum, daca esti ...? (mai mult)
Am 14 ani si am trecut la liceu. Am intrat la liceul Panait Cerna din Braila dar acum o luna am facut cerere pentru a ma transfera la liceul Pedagogic. Acum 2 zile am primit raspunsul de la ...? (mai mult)
Nu am prieteni deloc, greu... nu stiu ce sa fac.
Imi puteti da niste site-uri de unde as putea sa imi comand niste ciorapi lungi din dantela?
am și eu o întrebare, vine ziua prietenului meu, și nuștiu ce să- i dau, împlinește 18 ani : ))) yeah o zi mare, vă rog ajutațimă :) FUNDĂĂĂĂĂĂĂĂ CU SUGURANȚĂ PENTRU CEL...? (mai mult)
Anul acesta intru in clasa a11a si am inceput sa ma gandesc la facultate, pana acum nu m- a prea interesat(mare greaseala!) Am crescut cu o sora mai are cu 8 ani, care a terminat la cel mai bun...? (mai mult)
La cati ani ati avut primul sarut si cum a fost?
As dori si eu sa imi descărcări muzica pe telefon ....de pe ce site as putea face asta.
Hi) Este o floare ce seamana cu trandafirul, dar e mai simpla, stie cineva cum se numeste? :) Dau Funda :*
cum se numeste cartea aceea din vidioclipul lui CARLY RAE JAPSEN, call me maybe? dau fundita...
Funda Cum lipesc 2 sau mai multe videoclipuri in unull singur AM WINDOWS XP nu am moovie maker daca stiti ceva programe. FUNDA MARE! :):):):):):):):)
In cat timp faci 40 km cu bicicleta? mers lejer
Ce e de facut atunci cand te simti trist si ai impresia ca nimeni nu-si mai aduce aminte de tine?:(
am auzit ca scoala incepe in data de 17 septembrie asta fiind peste o saptamana luni este adevarat? dau funda,
Heiiiii! :* imi dati niste statusuri?:D despre orice, fericire, dragoste, tristete, ironie...gelozie.indiferanta, bla bla bla.am o pagina pe facebook si vreau sa le pun ca si descrieri la poze:D multumesc:*...? (mai mult)
Hey,fetelor! Voi de unde va scrieti pe poze text cu literele de la Disney? Plz spuneti-mi si mie! Si cu inimioarele alea...eu nu gasesc!
Cine crede in relatiile la distanta? (P.S : vreau si pareri de la cineva care a trecut prin asa ceva ) fundita :x
Cum se face facebook-ul si email-ul? Funda (dau funda daca imi dati toate expicatiile calumea )
Hey guys! Sunt a9a si habar nu am cum sa ma imbrac in prima zi de scoala. voi cum va imbracati? x_X imi dati niste idei?:D
Cine poarta negru cu portocaliu cramponii?
Îmi trebuie explicaţia expresiilor* vinul e mai vin* si *prînzul e mai prinz*
Ce pot face pentru a pronunta corect litera R? multumesc.
Buna TPU.Mi- am facut si eu cont pe Imvu si am dat la dress up sa o imbrac iar apoi la avatars si era acolo o fata si am apasat pe ea si i s- a schimbat fata iar cand dau remove sa fie la fel ca inainte...? (mai mult)
Programa de taiat video? funda pentru cel mai bun
Hey! Imi puteti spune cateva site-uri unde pot gasi poze din toate categoriile? ( in afara de we heart it si img fave :D) Funda! :*
C e rost are sa il stergi de pe facebook, din lista de mess... daca nu-l poti sterge din inima?
Stiti cum se face trucul acela al lui Cristian Gog de la Romanii au Talent cu lingura cand o indoaie cum vrea el?
stie cineva cate locuri pentru caminele din Grozavesti revin facultatii de istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti? Am intrat a 33-a din 120. Am sanse la camin in Grozavesti?
Cu o tableta conectat la internet se poate crea un blog?? Multumesc anticipat.
Buna TPU. De cateva zile ma plimb prin parc si am pus ochii pe un baiat frumos. Si acum nu pot sa mi-l scot din minte. Imi doresc sa ajung sa-l cunosc. Ce sa fac? :( Dau funda...
Heii la toata lumea. Am id cu rocketmail.com la sfarsit si nu ma lasa la folosesc yahoo mesenger, ce trebuie sa folosesc acum? Dau fundita +cerere de prietenie Muiltumes anticipat
am vazut acum un timp un film pe PRO TV gen American Pie. Filmul incepe asa: ERA vorba despre o adolescenta si in ziua acea era ziua ei de nastere. E@ era in camera la ea si avea un vibrator, ...? (mai mult)
Deci sa incepem cu inceputul :Sa ne cunoastem:-? ...De unde sunteti?
Exista vreun mod in care pot face ca pe facebook sa nu mai primesc invitatii la jocuri? funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lavinia19990 întreabă:
Adina371 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a