TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 5006
  • 5007
  • 5008
  • 5009
  • 5010
nicolici
în 10 Septembrie 2012 | nicolici întreabă:

Ieri am venit de la mare si i- am spus mamei ca nu mi- a fost dor de ea si de nimeni si ca vreau inapoi si s`a suparat pe mine. Nici macar nu i- am luat ceva...Cum as putea sa o fac sa se simta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
motolo9ve
în 10 Septembrie 2012 | motolo9ve întreabă:

Cum ajung senior?

2
Răspunde Raportează
Ioni_Ionela_1997
în 10 Septembrie 2012 | Ioni_Ionela_1997 întreabă:

Buna TPU am o intrebare... de ce nu pot sa comentez de nici o pagini pe facebook?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Septembrie 2012 |

Heeiiii. Aici o intrebare pentru baieti. Majoritatea baietilor prefara fetele cu parul lng, nu? Ma intreb daca un baiat sar uita la o fata cu o frizura mai emo si care se imbraca numai in blugi, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
NaughtyFamousIrresistible
în 10 Septembrie 2012 | NaughtyFamousIrresistible întreabă:

Care sunt cele mai tari seriale?

3
Răspunde Raportează
con12ro
în 10 Septembrie 2012 | con12ro întreabă:

pisica mea a disparut,mentionez ca stau la bloc,etaj 3, unde poate fi?

3
Răspunde Raportează
pinkk55
în 10 Septembrie 2012 | pinkk55 întreabă:

Hey.Mi-au ramas foarte multe pete de la cosurisi rosii si maro.Ma puteti ajuta va rog cu o mascao crema ceva.Intr-o saptamana incep scoala si sper sa scap de ele.

3
Răspunde Raportează
DonyHD
în 10 Septembrie 2012 | DonyHD întreabă:

la ce o sa se dea BAC-ul anul acesta? Mersi funda+voturi.

1
Răspunde Raportează
Anex3
în 10 Septembrie 2012 | Anex3 întreabă:

Am un cont pe Farmerama, şi azi am încercat să intru pe el. Şi îmi arată o imagine albă, nu mă lasă. Pe alte conturi merge, dar pe al meu nu. Am încercat şi pe alte pcuri şi tot nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
adryan101
în 10 Septembrie 2012 | adryan101 întreabă:

Am o mica problema poate ma puteti ajuta! Imi apar niste pete maronii pe interiorul boxerilor :|! Ar trebui sa ma sperii?! sunt bolnav?! Astept raspunsuri. P.S: Dau funde fara numar!

1
Răspunde Raportează
viviana23
în 10 Septembrie 2012 | viviana23 întreabă:

Buna, am si eu o oarecare problema si sper sa ma puteti ajuta...de ceva timp ma doare spatele in partea stanga insa numai daca fac anumite miscari, am crezut ca este de la statul cu laptopul in brate ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BLURRR
în 10 Septembrie 2012 | BLURRR întreabă:

am si eu o mica problema, sau hai sa zic o mare problema.Am un Samsung Galaxy mini...si pentru a debloca ecranul telefonului am pus un model (Desen) pentru a intra doar eu pe el si dedesubtul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
crisstinnaaa
în 10 Septembrie 2012 | crisstinnaaa întreabă:

Stie cineva masti impotriva cosurilor si a punctelor negre?

5
Răspunde Raportează
358ili
în 10 Septembrie 2012 | 358ili întreabă:

Aseara mi-am facut facebook. Azi am vrut sa intru pe el sa ma autentific si imi zice ca nu e buna parola Ce trebuie sa fac?

4
Răspunde Raportează
Fly2Sky
în 10 Septembrie 2012 | Fly2Sky întreabă:

Am o intrebare importanta.Am 2 prieteni de 13 si 14 ani eu am 10, si cel de 13 Vlad ii zice lui cel de 14 ani Alex ca daca vreau sa merg cu ei sa nu vin zice ca- s prea mic si chestii.Cum pot...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
ancaz
în 10 Septembrie 2012 | ancaz întreabă:

Am un Huawei G6609 si nu inteleg de ce atunci cand vreau sa fac poze nu imi da voie imi spune "examinarea nu a reusit" am incercat sareinitializez toate setarile si tot nu merge.Stie cineva ce sa mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vivii
în 10 Septembrie 2012 | Vivii întreabă:

Exista vreun program pe facebook care sa iti aduca mai multe like-uri la pagina? Cum pot sa fac mai multe like-uri la pagina? Funda.

3
Răspunde Raportează
Byanka13
în 10 Septembrie 2012 | Byanka13 întreabă:

Am avut antivirus AVG si a expirat. De unde pot lua alta licenta si cum? O pot prelungi pe cea actuala? Urgent!

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Septembrie 2012 |

Intre telefoanele Nokia Asha 200 si Nokia Asha 201 singura diferenta e functia "dual SIM"? *Iertati-ma ca am pus intrebarea la aceasta categorie

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Septembrie 2012 |

Heiii TPU... Maine as vrea sa ma tund dar chiar nu stiu cum si credeam ca ma puteti ajuta M- am gandit sa ma tund in V si sa ma filez sau sa ma tund in scari. Oricum as vrea sa fie ceva cu breton si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
tennyteen
în 10 Septembrie 2012 | tennyteen întreabă:

Am nevoie de putin [mai mult] ajutor. Deci eu am inceput sa strang bani pentru un telefon. Vreau sa- mi cumpar un Iphone 4 [nu 4S] si as vrea sa stiu cam cat costa in magazinele Orange. Sii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Brilliant1997
în 10 Septembrie 2012 | Brilliant1997 întreabă:

Care este cea mai usor de folosit agentie de pariuri online? sa aiba si ea cote bunicele si sa nu fie foarte stricta, tin sa precisez ca sunt minor si nu vreau sa- mi ceara tot tacamu de acte. Funda...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
chri
în 10 Septembrie 2012 | chri întreabă:

Imi puteti da niste site-uri de unde as putea sa imi comand niste ciorapi lungi din dantela?

2
Răspunde Raportează
?
în 10 Septembrie 2012 | ? întreabă:

Am mare nevoie de ajutor. De doua nopti tot visez urat, am cosmaruri. Sincer imi este frica sa ma mai culc diseara... Tot visez ca imi mor persoanele dragi din familie, sau ca au accindente,...? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
gamecubeexperimental
în 10 Septembrie 2012 | gamecubeexperimental întreabă:

-Buna TPU! As vrea sa imi cumpar o tableta destul de bunicia si cu un pret destul de ieftin cam pana in 650 lei. Va rog spuneti-mi cat mai repede!

3
Răspunde Raportează
e1l1n1a1
în 10 Septembrie 2012 | e1l1n1a1 întreabă:

unde pot vedea si eu nunta regala a lui belle vara sa o cumpar?

1
Răspunde Raportează
PamyTzZz
în 10 Septembrie 2012 | PamyTzZz întreabă:

URGENT! dati-mi niste idei pentru numele de la facebook unul dintre ele este PamyTzZz si vreau ceva in continuare. FUNDAA celui mai bun si mai rapid raspuns

2
Răspunde Raportează
TroJaNu4U
în 10 Septembrie 2012 | TroJaNu4U întreabă:

Salutare, dati-mi si mie cateva idei de nume pentru un blog! vreau ceva unic si blogul e de gta:)!

1
Răspunde Raportează
zeitacriss22
în 10 Septembrie 2012 | zeitacriss22 întreabă:

Peste cateva zile incepe scoala.Stiu toata lumea e trista cred, ca incepe scoala.Voi ce sentimente aveti legate de scoala, vara tot ce ati trait vacanta asta si ce veti trai? Multumesc anticipat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kitty9921
în 10 Septembrie 2012 | kitty9921 întreabă:

Ma puteti ajuta? As vrea sa fac o pag pe Facebook, si nu stiu ce nume sa ii pun. Funda;)

4
Răspunde Raportează
PufaaariNaaxD
în 10 Septembrie 2012 | PufaaariNaaxD întreabă:

:) Am nevoie,va rog de cateva nume de pagini de facebook, ceva original, nu vreau ceva folosit! Multu,♥

4
Răspunde Raportează
Elutza14Ela
în 10 Septembrie 2012 | Elutza14Ela întreabă:

As vrea si eu niste site-uri pentru pagina mea de facebook.Dau funa cel care imi da cele mai multee site-uri si faine:) Mersiii'!:*

1
Răspunde Raportează
Daneea_Lidia_Stoia_1994
în 10 Septembrie 2012 | Daneea_Lidia_Stoia_1994 întreabă:

Unde pot citi(online)cartea Spulbera-ma (Shatter me) de Teharah Mafi

1
Răspunde Raportează
CkErROo
în 10 Septembrie 2012 | CkErROo întreabă:

Am auzit de o carte care te ajuta sa cresti de pe www.inaltime.com si nu mi- o permit la 200 RON, adica parintii mei nu ma lasa sa o cumpar. Am 13 ani si 1, 52 m si as vrea sa mai cresc pana pe la ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Aniela2777
în 10 Septembrie 2012 | Aniela2777 întreabă:

TPU help! Am avut probleme cu pc`u, discul C a fost full, iar cineva mi- a spus sa sterg din folderul "temp" din C:\DOCUME~1\pc\LOCALS~1. Problema e ca atunci cand sterg folderele ce sunt acolo apar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AllePunct
în 10 Septembrie 2012 | AllePunct întreabă:

Heeei TPU :*. Deci, as vrea sa va spun povestea mea, sper ca veti avea timp si rabdare sa o ascultati. Acum cam 3 saptamani, stateam pe facebook, era ora 21:30- cred. In timp ce vorbeam cu un prieten,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Septembrie 2012 |

Buna,as vrea sa ma vopsesc dar nu stiu cum ca sa imi stea si bine...am tenul deschis ochii albastrii si parul blond... vreo idee? e rau ca sunt"palida" si nu imi sta bine cu orice culoare la par:-s

2
Răspunde Raportează
xxCocainexx
în 10 Septembrie 2012 | xxCocainexx întreabă:

Hi TPU as vrea si eu un tutorial "cum sa fac o poza de copertaa pnetru facebook" in photoshop cs 3:o3 funditaaaa:o3

1
Răspunde Raportează
TeoJoy
în 10 Septembrie 2012 | TeoJoy întreabă:

Saluut :**. Am nevoie de putin ajutor. As vrea sa modific o poza, gen sa ii fac fundalul alb, si nu stiu cum :d. Ma puteti ajuta? Fundaa P.S nu imi spuneti ca pot cu Photoshop, ca la calculatorul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ktyi
în 10 Septembrie 2012 | ktyi întreabă:

Buna :) Stie cineva pana la urma cand incepe scoala :))? Unii zic ca sambata ar trebui sa se duca clasa I, aVa si aIXa. Altii zic ca luni. Eu nu mai inteleg nimic :))

6
Răspunde Raportează
emaemma
în 10 Septembrie 2012 | emaemma întreabă:

Stie cineva cum iti faci un radio online? dau funda! :D

2
Răspunde Raportează
SuntFata
în 10 Septembrie 2012 | SuntFata întreabă:

Hei.As vrea sa imi iau o noua geanta pentru scoala.Am cautat dar nu am gasit ce imi doream.Ma puteti ajuta cu link- uri de unde as putea gasi gentute gen http://1.bp.blogspot.com/_A5DSTEsdfK4/Sw_rZDcXFtI/AAAAAAAAD8c/FQZl318k7q0/s1600/Geanta-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
emaemma
în 10 Septembrie 2012 | emaemma întreabă:

Stie cineva un program de photoshop? sa stearga cosurile sa lumineze fata... dau funda (link pls) :D

4
Răspunde Raportează
dani97
în 10 Septembrie 2012 | dani97 întreabă:

Buna TPU. trec in clasa a 9-a si vreau sa stiu cum se procedeaza. adica cum o sa ne intalnim cu clasa, cu colegii, deoarece nu cunosc pe nimeni. vreau mai multe detalii. mersi anticipat. funda:X

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Septembrie 2012 |

As avea si eu o intrebare. Ce cadou sa ii fac iubitei mele? Tinand cont ca implinim 5 luni de cand suntem impreuna.Pana acum i- am luat un urs de plus, i- am luat o fotografie cu noi doi si ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
omy_9418
în 10 Septembrie 2012 | omy_9418 întreabă:

Hey, TPU cine ma poate ajuta sa imi instalez jocul,, Pippa Funnell Ranch Rescue,, cu ajutorul programului team viwear, :(, fundita va rog mult

1
Răspunde Raportează
dragon3
în 10 Septembrie 2012 | dragon3 întreabă:

Buna TPU cei care trec din a 6a in a7a imi puteti spune ce lecturi poezii povesti ati studiat in clasa a 6 a va rog raspunde ti repede

2
Răspunde Raportează
Annnnnnnnna
în 10 Septembrie 2012 | Annnnnnnnna întreabă:

Pe messenger,se poate afla ip-ul tau? dar pe TPU? URGENT, funda!

4
Răspunde Raportează
MihaicaDan
în 10 Septembrie 2012 | MihaicaDan întreabă:

Salut la toti! Sunt in clasa VII- a ( o incep acus). Ne- a dat tema la engleza de completat snasphot elementary iar la matematica sa facem toate variantele din culegere. Ce ziceti daca la engleza am facut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
davila
în 10 Septembrie 2012 | davila întreabă:

Am 16 ani si imi place de o fata si nu stiu daca ea ma place se uita in ochii mei de cate ori trec pe langa ea voi ce credeti

4
Răspunde Raportează
  • 5006
  • 5007
  • 5008
  • 5009
  • 5010
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 13 ore

farcry444 întreabă:

Ce masina ati alege pentru 45. 000CHF?
    17 răspunsuri
  • Kqnfiwbcin
    trimisă acum 16 ore

Kqnfiwbcin întreabă:

Tricoul in blugi sau peste? Vou? cum va place mai mult sau cum purta?i mai des?
    10 răspunsuri
  • Al3xandra95
    trimisă acum 19 ore

Al3xandra95 întreabă:

n Sfntul Altar de la noua Catedral? din Bucure?ti se va intra doar azi sau se mai poate intra ?i de mine? Mul?umesc!
    9 răspunsuri
  • fsiena97
    trimisă acum 16 ore

fsiena97 întreabă:

Buna, de cateva zile ma tot uit la ore duble 1111 sau 1212 sau 0101. Nu prea cred in semne de la univers, da stie cineva ce inseamna orele astea? Mersi!
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.252
  • Întrebări: 3.952.429
  • Răspunsuri: 17.649.689
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 51 minute
Ce zici de un quiz?
One Direction

One Direction

Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?

Start quiz
Categorii
  • 651.976 Adolescenţi
  • 55.554 Afaceri & Financiar
  • 22.866 Artă şi Cultură
  • 72.758 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.027 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.027 Conversaţii