Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Octombrie 2025 sunt:
Buna TPU vreau sa va intreb cva...sambata incepem scoala...si acum intru la liceu pe a 9a si vreau sa va intreb daca ma duc imbracat pantaloni negru camasa un sacou fain si pantofi as arata prea elegant...? (mai mult)
De ce nu merge sa postez intrebari pe TPU?
As dori sa-mi cumpar un DSLR. Ce-mi recomandati la un pret accesibil, sa zicem pana-n 14 milioane, si sa fie si calitate.
am si eu o problema, mi- am facut analizele acum 3 zile si mi s- a luat 3 siringi de sange. intrebarile mele sunt urmatoarele... poate afla doctoru de cate ori m- am masturbat? sau daca ma ...? (mai mult)
Salut tpu....imi puteti spune citeva cuvinte sau fraze frumoase despre "oda limbii romane"... Funda!
:). Am o problema :). Pei. vreau sa fac un videoclip in windows movie maker ..si am pus poza care trebuie', si ca coloana sonora, vreau sa pun o inregistrare audio de pe telefon :), dar cand...? (mai mult)
Salutare, am 15 ani si as vrea sa fac urmatorul lucru : Vreau sa merg impreuna cu tata sa- mi fac un card la ign visa electron, sa spunem ca- mi fac cardul pe numele lui si mil inmaneaza mie. Mai departe...? (mai mult)
Cum scapi de gelozie? Oricat as incerca nu pot sa nu fou geloasa pe cea mai buna prietena a mea, care atrage baietii ca pe muste fara sa faca nimic. Iar motivul gelozie nu e acesta, ci faptul...? (mai mult)
Deci eu am de facut teme la mate si culegerea s- a suparat pe mine ca i- am vorbit foarte urat. Ea s- a inchis in dulap de 2 saptamani! Am zis sa nu o deranjez asa ca am lasat- o sa vad daca...? (mai mult)
cine trece intr-a 5a si-i din Iasi?
Ce idei de nume pentru facebook aveti pentru prenumele Alina -Andreea? Sa nu fie de pitipoance, va rog frumos. Multumesc anticipat!
Heiii. Cei care au revista Cool girl cu articolele acelea cu Niall, Zayn si Perrie si cu mini posterul cu Louis, ce vedeta apare pe coperta ca sa nu imi iau revista degeaba?:))
Salut :D as vrea sa imi cumpar un PlayStation3 si sunt nedumerit in multe situatii :D Merge cuplat la orice fel de televizor? Merge si la monitor? Ce altceva inafara de jocuri mai poti face pe el. Care...? (mai mult)
Germana sau Franceza? Vreau pareri! Poate funda!
Hi! ce trebuie sa faci la balul bobocilor explicatimiiii va rog.
Vreau un film psihologic gen jocu Alan Wake. Funda
O intrebare legata de coafura ...? (mai mult)
Cum pot schimba numele la facebook. Cel mai rapid si mai clar raspuns primeste funda :X:x
eu joc imvu, si as vrea sa imi editez profilul.asadar, cum as putea sa aflu codul de pe site- ul wix? adica, mai demult era chestie cu embaded sau ceva de genul, si vreau sa copiez acel cod...? (mai mult)
Hey... unde pot gasi in Bucuresti tricouri cu lil wayne?
Heey! Imi puteti spune toate melodiile pe care le-a cantat connect-r la concert in tineretului? FUNDAA
tot aud ca scoala incepe sambata pe 15 si luni pe 17 incep orele e adevart sau ce se intampla ca nu tiu ce sa mai cred! Dau FUNDA! 1
Pe fb se pot cauta persoane dupa orasul in care locuiesc? Daca, da, explicati-mi si mie va rog cum. Scuzati categoria
Ce as putea face ca sa ma ingras? daca ati putea sa imi dati un site sau ceva alimente care cresc pofta de mancare? am incercat si cu exercitii fizice, si cu mancare multa si noaptea, si ziua - oricand...? (mai mult)
am o intrebare cum pot sa schimb un nume al unei pagini de Facebook?
Iti plac arahidele sau alunele de padure mai mult? Mie alunele de padure :D
imi spune-ti cumsa creez un site? fundita :D
Care au fost sau sunt cele mai like-uite postări ale voastre ( ca și status-uri ) pe Facebook? fundă pentru cele mai frumoase :*
as vrea sa stiu si eu de unde imi pot cumpara din Bucuresti un cercel pentru buric nu foarte scump!? dau funda~!:*
Buna TPU celora care le place Pretty Little Liars Stie careva cum se numeste melodia de la sfarsitul episodului 7 din sezonul 1? Va rog, sunt Disperata
Am o problema cam enervanta. Mi- am downloadat un joc dupa care l- am dezinstalat. Nu il mai am in calculator. Dar in schimb mi- a aparut la facebook prostia aia de SweetIm la fel si sus mi- a...? (mai mult)
As avea nevoie de ajutorul cuiva cu experienta care a mai trecut prin asa ceva sau are cunostinte despre asta. Starile, atacurile de panica. M am documentat amanuntit si acum ma linisteste faptul...? (mai mult)
Salut, doresc sa imi achizitionez camera asta foto http://www.eurosoft- computers.ro/foto- video/aparate- foto- digitale/aparat- foto- digital- benq- gh700- 16mp- 21x- zoom- optic- negru- - bonus- incarcator-...? (mai mult)
hey! am mai auzit ceva festivitatea pentru inceperea scolii cu manualele si alea au loc in 15 adica sambata iar de 17 incep orele.asa este? dau funda! la raspunsul care ma lamureste.
Sunt un baiat de 16 ani si as dori un sfat. Am acceptat sa merg la un spectacol de dans, datorita unei colege(de care imi place) care m- a invitat.Am fost 3 baieti noi, iar ea nu a avut partener.M-...? (mai mult)
Am 12 ani jumate, si nu mi- a venit menstruatia, si am de cateva zile o secretie alba care mucoasa, nu prea stiu denumirile la toate! Ajutor, ce ar putea fi, imi vine de curand? Va rog fetelor, ...? (mai mult)
E vreo diferență între sala de forță și sala de fittness? Dacă da, care?
Buna TPU. Vreau si eu cateva modele de tunsori scurte pentru par rar si fata rotunda funda
Daca sunt pe Orange si parintii mei cer desfasuratorul, ce vor afla? Apel si mesaje?
Am avut o zarietura la mana, doar ca din cauza ca fac laba de 2 ori pe ora, acum e o taietura lata de 1 cm, si lunga de 4 cm, si doare foarte tare... Credeti ca ar trebui sa incerc sa ma masturbez ...? (mai mult)
Se merita sa dau la liceul militar Stefan cel Mare? ce poti deveni daca faci liceul asta in afara de militar? astept cat mai multe pareri
Buna! Fac un fel de sondaj de opinie si am nevoie de ajutorul vostru. Eu personal sunt de parere ca programul scolar este prea incarcat si scoala ne ocupa prea mult din timpul zilei.Acum, daca esti ...? (mai mult)
Am 14 ani si am trecut la liceu. Am intrat la liceul Panait Cerna din Braila dar acum o luna am facut cerere pentru a ma transfera la liceul Pedagogic. Acum 2 zile am primit raspunsul de la ...? (mai mult)
Nu am prieteni deloc, greu... nu stiu ce sa fac.
Imi puteti da niste site-uri de unde as putea sa imi comand niste ciorapi lungi din dantela?
am și eu o întrebare, vine ziua prietenului meu, și nuștiu ce să- i dau, împlinește 18 ani : ))) yeah o zi mare, vă rog ajutațimă :) FUNDĂĂĂĂĂĂĂĂ CU SUGURANȚĂ PENTRU CEL...? (mai mult)
Anul acesta intru in clasa a11a si am inceput sa ma gandesc la facultate, pana acum nu m- a prea interesat(mare greaseala!) Am crescut cu o sora mai are cu 8 ani, care a terminat la cel mai bun...? (mai mult)
La cati ani ati avut primul sarut si cum a fost?
As dori si eu sa imi descărcări muzica pe telefon ....de pe ce site as putea face asta.
Hi) Este o floare ce seamana cu trandafirul, dar e mai simpla, stie cineva cum se numeste? :) Dau Funda :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
alesia234cazacu4 întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!