Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 9 Septembrie 2025 sunt:
as vrea sa stiu si eu ce as putea face cand ma plictisesc iar afara nu pot iesi? Va rog mult spuneti-mi
cine ma ajuta si pe mine cu un tratament impotriva acneei?
Buna Ati putea sa-mi dati niste sfaturi de invatare a unei limbi straime caci eu invat engleza si rus si la ambele am probleme cu vocabularul cu gramatica si cu citirea
Cer cat mai multe raspunsuri! am si eu o rugaminte... vreau sa fac cadou prietenului meu o carte dar nu stiu exact despre ce. as dori una bazata mai mult pe dragoste/sex/femei... Ceva pareri?
Voi ce vise ati avut cu One Direction? :)) Daca nu iti place, nu da vreun raspuns. :|
Am nevoie sa-mi explice cineva cum se citesc anii in limba engleza sau de exemplu numerele mai mari :|
am 2 creme de la avon clearskin cu 2% acid salicilic si una pentru indepartearea petelor rosii si as vrea sa stiu daca dupa ce ma dau cu crema pe fata trebuie sa o dau jos sau sa o dau jos pana...? (mai mult)
Am nevoie de niste sfaturi si sper sa ma ajutati. Cum pot trata amenoreea cauzata din pricina unei slabiri si a dependentei de sport? (am 13 ani si din cauza ca am slabit de la 48 la 41 kg si pot...? (mai mult)
Buna spuneti-mi si mie ce placa video si ce alte informatii imi dati pentru a juca fifa 2012 l-am instalat dar mi se vede in reluare pls
Hei TPU mai exista o alta modalitate de a comanda de pe site-urile straine fara card?
Heii TPU as vrea sa-mi schimb numele de la facebook, ceva ideei? Numele meu este Anka.Dau funda :X (scuza-ti categoria)
Salutari! Ati citit cartea "Tiparnite Manastiresti" de Lucian Blaga? Dati-mi va rog mult "interpretarea artistica" la Ideea Principala!:(:(:(:(:( Va rog mult! Fundaaa!
credeti ca ma place? ele e mai mare ca mine cu ceva. si suntem un fel de prieteni de familie. mi s- a intamplat ca intr- o zi sa ma uit fix in ochii lui si el sa nu poata reactiona adica ne uitam...? (mai mult)
E un baiat dragut cu care de fiecare data cand iesim in grup si sta langa mine la masa sau pe banca flirteaza cu mine, punandu- mi mana pe picior, mangaindu- ma pe picior. Mi se pare frumos si nu stiu...? (mai mult)
Aradenii, de ce aveti asa parere proasta despre Iovanut(marian,Tavi, Alin?)
Stie cineva niste programe pentru grafica si design pe calculator?
Nu eram sigur la ce categorie aș putea pune această intrebare, insă...Ei bine comentați voi! Și spune- ți, ...ce parere aveți despre aceasta nație, oribillă, dezgustătoare, da n- am cuvinte...? (mai mult)
Salutare, vreau sa stiu ce face-ti voi cand suntet-ti tristi sau asa in general cum va inveseliti:D dau funda pentrut voi toti;)
Nu stiu ce sa fac...Nu le am deloc cu matematica, fizica, chimia etc. si stiu foarte bine ca filologia mi s- ar potrivi cel mai bine.Dar ma gandesc ca dupa ce termin liceul nu o sa am foarte multe obtiuni.Si...? (mai mult)
URGENT! Pe site- ul revistei Cool Girl sunt acele premii care se dau zilnic. Unde scrie acest lucru, mai scrie mic un pret. Ce e cu acel pret? Atat valoreaza sau atat trebuie sa platesti la livrare sau...? (mai mult)
Unde pot CITI jurnalul unui pusti online?;;) Fundaa :*!
Este adevărat zvonul cum că deschiderea școlilor va avea loc pe 15 septembrie și începerea cursurilor pe 17?
Hey,imi puteti spune niste programe de modificat poze? nu photoshop, ceva online:D
buna TPU, va rog ajutati- ma, ce trebuie sa fac ca sa castig cat mai multe puncte pentru artistul meu la MTV EMA? Chiar vreau sa castige artistul meu dar pe primul loc e Justin Bieber si pe 2 One Direction,...? (mai mult)
Olla amigos! de la ce varsta ma pot "angaja " sa bag reclame in cutia postala? multumesc anticipat!' PUP! pa pa!
Ce haine se poarta toamna asta? Va rog dati-mi niste modele.Dau fundy!
Exista poze nud cu Debby Ryan
In cat timp ajunge acasa ing home bank, daca fac cerere online?! sau in cat timp pot s ail ridic de la ing? fuuunda:x
Buna TPU. Am nevoie de ajutorul vostru, caci sunt putin confuza.M- am impacat cu prietenul meu(am fost despartiti ceva timp) si vreau sa ne vedem mai mult, dar parintii ma intreaba mereu cu cine ma duc,...? (mai mult)
Dati-mi niste melodii cu mesaj pentru tarfe!
Imi puteti spune un site pe care pot sa scriu cuvinte si propozitii pe poze?
am o mare problema! o fata mi-a furat pagina de facebook si acum este manager! cum as putea sa-mi recuperez pagina? Ajutati-ma funda!
am si eu o intrebare. unde gasesc sa cumpar un dictionar francez-roman de verbe(verbele sa fie conjugate la toate modurile) pe net? plss dau funda, la librarii nu am gasit
TPU ajutor " clar " si "dulce" sunt adjective am nevoie doua enunturi tot cu clar si dulce dar sa aiba alta valoare morfologica, Funda
Buna Tpu.Intrebare adresata baietilor, dar pot sa raspunda si fetele:D.Ce culoare de par ar trebui sa aiba fata ideala? Dar ce lungime? Preferati parul lung sau scurt? Cat mai mullte raspunsuri:)
Hi TPU! Vreau si eu niste site-uri cu programe sau programe cu care sa pot face poze de profil si coperta pentru facebook plz cat mai repede FUNDITA!:o3
.Cine stie daca dai de permis la 18 ani, e necesar sa stii sa conduci sau te invata acolo? funda":**
Te machiezi zilnic? Cu ce? De ce?
SOS! SOS! SOS! sunt disperata! ajutor! va implor am o problema iarasi. mi- a venit factura la telefon 210 de lei. am trimis sms la taraf tv. dar nu vreau ca mama mea sa descopere. poate ea face ceva sa...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare cu poti pubilica o carte? Dau funda.
stie cineva cate locuri pentru caminele din Grozavesti revin facultatii de istorie? din cadrul Universitatii din Bucuresti? Am intrat a 33-a din 120. Am sanse la camin in Grozavesti?
Ba cine are sami inprumute nuste diluant ca eu l-am terminat si nu mai pot sa-mi dau foc 8-(
Imi puteti enumera si mie cateva site-uri cu programe de editat poze?
Cine ma ajuta cu un site cu modele de tunsori - baieti? Multumesc!
Ce link`uri cu poze amuzante stiti? Funda:*
Sunt o fata de 12 ani si vreau sa-mi fac unghii false, parintii imi spun ca pe la vreo 13 14 ani voi cemi spuneti
Hey all! :) Care ma poate ajuta si pe mine? As vrea sa fac rost de remixul piesei Mysterious Girl - Sunrise Inc, cel care s- a dat de cateva ori pe ProFm. Asa ca as vrea sa imi dati un link de unde...? (mai mult)
Stiti un site pe care pot vedea cat timp fac cu avionul pana in orasele unor tari? FUNDA ( scuze categoria )
daca te duci la un Orange poti afla ce mesaje s- au trimis de pe telefonul tau? adica pot sa afle continutul mesajului? pot sa afle ce am scris? ce poze am trimis? va rog ajutati- ma! sunt in...? (mai mult)
Ma lamuriti si pe mine un pic cu contul pe Skype ca vreau sa- mi fac si eu :- ?. Exista posibiliatatea sa se vada ce prieteni am pe acest cont? Si cum mai iti poti face prieteni noi aici? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SoareLorena întreabă:
FatimaS întreabă:
LisaJulie întreabă:
Monkeydluffy033 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!