Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 9 Septembrie 2025 sunt:
Daca tangenta de unghi e 0.48 cum aflu cat e unghiul?
Am si eu o intrebare.Se poate face transferul de la invatamantul la zi la seral? sau se poate intrerupe un an de liceu, apoi te poti inscrie in alt an din nou? astept raspunsuri.Multumesc:)
Cand incep iubiri secrete? PlZz
Cum creez aplicatii din acelea pentru Facebook, ca sa fac multe like- uri la pagina si unde este nevoit sa dea like, ca sa poata sa acceseze? Cum avea si Papagali Vorbitori. Ei au atatea...? (mai mult)
Hey, TPU :)... stie cineva vreun program sau cum pot sa fac o poza de exemplu : Sa fie un peisaj cu flori sau munti etc...si sa decupez sau sa pun un chip dintr- o alta poza in poza cu peisajul? Funda!...? (mai mult)
Heyy TPU:*Vreau si eu va rog statusurii mai dure, mai....vulgare si de prietenie si de indiferenta, dar din astea cu semne, cu TzZzZ si ShHhH, stiti voi! Cele mai tari si cele mai multe primesc...? (mai mult)
Ajutati- ma va rog:o3 mi- am instalat acum cateva zile ultima versiune Yahoo Messenger si la nicio persoana nu imi apare ce scrie :|. Ce as putea sa fac? Am instalat de mai multe ori, dar nu s- a schimbat...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o intrebare de fapt prietena mea care trece in clasa a 9 a si nu stie ce sa faca, adica de unde afla in ce clasa e, care ai sunt colegi, cum sa- si gaseasca clasa :D. Eu am invatat...? (mai mult)
Stiti cumva ce cadou as putea sa ii fac mamei mele, de ziua ei de nastere? Ceva mai special, nu imi spuneti sa cumpar flori, bijuterii, ciocolata...etc.Ceva ce se poate face.Va rog, ofer funda...? (mai mult)
Cine imi poate da o invitatie f.i.l.e.l.i.s.t? Id-ul meu :gangelut91 Dau fundoi!
Cu e va imbracati voi in prima zi de scoala(atunci cand primim cartile)? Dar in cea de-a doua zi?:)
Cand incepe oficial next top model? vreau data exacta.
Ce fel de jurnale mi-ati recomanda? astept link
In dimineata asta mi- a venit menstruatia, cel putin asa cred. M- am trezit cu o pata maronie. Am auzit ca atunci cand esti insarcinata, apar niste scurgeri maronii. Mentionez ca de fiecare data cand...? (mai mult)
Cat costa o tableta ipod? imi putei da va rog ftumos preturile. eu as dori sa mi-o cumpar de la altex!
Cum pot face o pagina de facebook sa nu mai apara de ex pages/Ionut-Popescu/182809525186465 si sa apar Ionut-Popescu cum pot face?
Buna TPU ma puteti ajuta? Deci intru pe edu si vr sa gasesc teste initiale matematica de cls a 8a si la ce categorie sa intru? VA rog sa ma ajutati cu un link sau cum sa aJung la matematica cls a8a
: Cum se numest acesti tepi de la adidasi?!? http://littlemonsters.com/image/504b28e432b076ad5b002d1a
Buna, am avut o relatie frumoasa cu un baiat foarte popular in cartier am tinut enorm de mult al el si mai tin si acum.Credeam ca si el tinea la mine.Relatia noastra a durat 10 luni ambii avem 15 ani.Au...? (mai mult)
Dau funda! Ce magazin se afla la Unirea intre Zara si berscka.Este un magazin cu un fel de hol lung dar nu mai stiu cum se numeste!
: Imi puteti spune cum se numesc aceste chestii, argintii, prinse de haina?! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2346548040252&set=o.240025619377300&type=3&theater
Stiti cumva cand incepe vocea romaniei si master chef? funda:-*
Cand incepe sezonul 13 din dansez pentru tine? funda:-*!
Hei, am auzit un zvon cum ca am incepe scoala pe 15 nu pe 17, asa este? :) Funda pentru cel mai precis raspuns.
Sal am auzit aseara la un prieten o mel dnb scomotoase si zicea let get drunk in the club daca nu ma insel o vreau si eu va implor:D(si avea o voce groasa DnB) funda
Maine o sa ma inscriu la scl. de soferisi probabil ca o sa si conduc putin, asta tine numai de instructor. Dati-mi si mie cateva sfaturi pentru a trece cu bine de acest prim pas. Multumesc
Care sunt toate filmele Tinkerbell?, daca stie cineva, le vreau in ordine.
Sal vreau melodii rock metal orce ce inseamna rock >:) funda
Salut la toti! Sunt in clasa VII- a ( o incep acus). Nea dat tema la engleza te completat snasphot elementary iar la matematica sa facem toate variantele din culegere. Ce ziceti daca la engleza am facut...? (mai mult)
Cum se numeste filmu asta dau funda +? http://www.youtube.com/watch?v=ZL-58z3HxUI&feature=related
Cine stie cum se face painea aceea cu ou si lapte, prajita? Asta e cea mai stupida intrebare pe care am postat-o, dar nu imi merge Google-ul si sunt singura acasa. :-s
Hey, TPU cine ma poate ajuta sa imi instalez jocul,, Pippa Funnell Ranch Rescue,, cu ajutorul programului team viwear, va rog frumos :(, fundita
Am cateva nelamuriri legate de cresterea in inaltime. De cand eram mica am inceput sa fac inot, dar asta nu pot sa spun ca m- a ajutat, pentru ca nu am mai mult de 1.65. Tata e inalt, si mi se...? (mai mult)
implinesc 15 peste cateva luni si am inaltimea de 1.74 cm. oare pot face la 18 ani la 1.82 cm - 1.83 cm( fara sport )? Sau trebuie sa practic vreun sport gen baschet, inot? tata are 1.80-...? (mai mult)
Am nevoie urgent de niste statusuri.Va rogggg.Dau funda celei mai bune.
Buna,vreau sa imi cumpar un laptop dar mai bun, cam care sunt mai bune? si ma refer si la placa video si restul? funda :)
Hey TPU.O mica intrebare si as vrea sa imi raspundeti repede! Deci acum vreo 2 luni am devenit reprezentanta avon.ieri 2 fete mi.au cerut sa le inscriu ca reprezentante la mine.(asta ar insemna sa devin...? (mai mult)
Buuuna :) Cine imi da si mie site`uri din alea cu poze, care le pot pune pe pagina mea de facebook? :o33 Thx ^.^
Imi puteti da un link unde sa vad meciul al lui Vitali Klitshcko si manuel charr plz plz plz
Stie cineva cum se numeste melodia originala sau este doar o melodie facuta de cei de la SNL? http://www.youtube.com/watch?v=jH0lmpgkyoM
CE m-am incurcat.Doamne! Cum sa-mi trebuiasca java? LA MESS CRED CA AM NEVOIE DE Adobe (flash) ala,nu? Ma scuzati, dar de unde pot sa-l iau pe ala?
Cartea Mark Twain - Din copilărie există? De unde aş putea să o comand, deoarece am fost la toate librăriile din oraş şi peste tot au spus că nici nu au auzit de această carte în viaţa...? (mai mult)
Vreti sa faceti populara aceasta intrebare care nu prea e o intrebare?:Dhaide sa vedem daca poate ajunge acolo:))
de ce dispare messengerul, la cinci minute dupa ce ma loghez.
Vreau si eu un serial cu adolescenti, droguri...am vazut : Skins, gossip girl, the vampires diaries, one tree hill, dexter, sons of anarchy, 90120, fairy legal, pretty little liars, hellcats, weeds,...? (mai mult)
Cei care cunosc si au comandat cartea crestere in inaltime de pe www.inaltime.ro prin intermediul postei ii rog sa ma ajute.Ieri am completat formularul pentru a comanda acesta carte prin posta,...? (mai mult)
Ce ore se fac in clasa a9a la liceul sportiv?
de o saptamana prietenul meu nu mai da nici un semnal, cind il vad pe net nu imi raspune si nici la telefon, totul era bine si frumos si acum nu inteleg ce se intimpla, ati putea sa imi dati ...? (mai mult)
Buna vreau niste tutoriale de dnb (drum and bass) pentru incepatori adica sa faca schemele incet daca puteti si in romina
Unde gasesc lucruri foarte explozive ca am chef sa sar in aer
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SoareLorena întreabă:
FatimaS întreabă:
LisaJulie întreabă:
Monkeydluffy033 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!