TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 5016
  • 5017
  • 5018
  • 5019
  • 5020
HaXo24
în 8 Septembrie 2012 | HaXo24 întreabă:

Va implor ajutati-ma! Deci am full memory in C, Am sters tot ce e necesar dar tot full este! Sunt disperat si nu spuneti-mi sa schimb windows sau sa sa dezistalez si Programs. Funda :X AJUTOR VA ROG!

3
Răspunde Raportează
lma0
în 8 Septembrie 2012 | lma0 întreabă:

Hey guys, . scuzati categoria dar am nevoie de raspuns repede... Azi am dat foc la ceva. o hartie si politia locala m- a prins, m- a dus la sectie. si nu aveam buletinu la mine. mi- a dat o invitatie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Blondu98
în 8 Septembrie 2012 | Blondu98 întreabă:

Sunt invitat la un majorat al unei prietene din alt judet.Ne stim de cand eram mici deoarece parintii nostri sunt foarte buni prieteni de multi ani.Ea mai are o sora de 17 ani si ma inteleg bine...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2012 |

Heeo! Imi place de un baiat (cu multi 5 mai mare ca mine) si chestia e ca vreau sa- i zic, dar cred ca daca ii zic se va simti...prost. adica e super de treaba si vorbim des dar ma gandesc daca mie mi-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristinutza21
în 8 Septembrie 2012 | Cristinutza21 întreabă:

Azi am intrat pe un site numit Jurnal.ro si am vazut ca adolescenti din ziua de azi vor sa moara :)), din cauza ca ei nu sunt nimic, asa gandesc si eu de fapt atunci cand sunt suparata tare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonima5682651
în 8 Septembrie 2012 | anonima5682651 întreabă:

Este adevarat ca nu e bine sa asculti muzica etc in casti? De ce? Funda+ Vot!

4
Răspunde Raportează
Lockon
în 8 Septembrie 2012 | Lockon întreabă:

Helau, TPU! :) Am nevoie urgenta de un raspuns in legatura cu laptopul meu..am bagat in DVD/CD drive un CD si se pare ca nu l- am apasat destul de bine incat sa intre in suport. Nestiind asta, l- am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
joanyto
în 8 Septembrie 2012 | joanyto întreabă:

Care a fost ultimul "punct de cotitura" din viata ta?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2012 |

Am si eu o intrebare: Pe un netbook(minilaptop) se pot instala si folosi programe cum ar fi Adobe Photoshop, Illustrator?? Si daca acel netbook are sistemul de operare android?? Multumesc anticipat.? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
brunettenini
în 8 Septembrie 2012 | brunettenini întreabă:

To ma gandesc la un fost iubit si il visez cam de 2 ori pe saptamana oare imi este dor de el sau este un moment din ala la adolescenti cand ii apuca melancolia si dorul?

2
Răspunde Raportează
ZambeteKidd
în 8 Septembrie 2012 | ZambeteKidd întreabă:

Caut admine la pagina de facebook, de incredere :|. Lasa-mi fb-ul tau!

2
Răspunde Raportează
sweetheart3
în 8 Septembrie 2012 | sweetheart3 întreabă:

Ati vrea ca sa se faca marea unire dintre Republica Moldova si Romania? Argumentati!

2
Răspunde Raportează
Silviu0101
în 8 Septembrie 2012 | Silviu0101 întreabă:

Buna TPU. nu stiu exact la ce rubrica trebuia sa postez dar vreau sa stiu cate costa un bilet de tren de la Iasi pana in bacau. Funda celui care imi zice. De la Iasi la bacau :)

2
Răspunde Raportează
rosesoana
în 8 Septembrie 2012 | rosesoana întreabă:

Hey! Imi puteti spune cateva video bloguri romanesti bune? Sau bloguri? Funda! :D

9
Răspunde Raportează
Ladyss
în 8 Septembrie 2012 | Ladyss întreabă:

Dau fundita! Vreau sa-mi fac un jurnal, dar nu stiu ce nume sa-i pun. Idei?

3
Răspunde Raportează
NBDX
în 8 Septembrie 2012 | NBDX întreabă:

Buna TPU. Astazi este ziua verisorilor mei gemeni(25) ei au o situatie financiara buna si au numai lucrur de firma. si ma sunt sa ma duc si eu. dar eu nu am bani sa le iau cadou. atunci cand mau sunat ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MeAndMyDreams
în 8 Septembrie 2012 | MeAndMyDreams întreabă:

Caut o admina.Care vrea sa fie admina la o pagina nu populara si la inceput.Stiu ca nu multi vor dar pote e cineva care ar dori. Daca cineva vrea sa imi lase raspuns si sa ma contacteze la adresa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2012 |

Stiti daca gasesc tenesi mai moderni in Obor? Fara efkduk pe spate sau sport si sa fie frumosi. funda

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2012 |

Salut, am nevoie de poezia Pe plaja de nisipuri de Leonida Lari dar nu o gasesc nicaieri... ofer funda, sorry de categorie.

2
Răspunde Raportează
DumiFast
în 8 Septembrie 2012 | DumiFast întreabă:

Cum pot creste mai repede la inaltime? 14 ani si doar aproximativ 1.50 pe langa prieteni mei chiar mai mice la ani sunt mai inalti. ce pot face i n a f a r a de basket inot? practic fotbal de cativa ani...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
blbalblalba
în 8 Septembrie 2012 | blbalblalba întreabă:

Cine imi da si mie niste jocuri faine pentru pc, dar sa nu fie online, single player, de exemplu : sniper ghost warrior, manhunt... etc etc. Am doar 1.5 GB ram si o placa video foarte foarte buna. ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2012 |

Am o dilemă. Mai întâi, să vă spun despre ce este vorba. Am 14 ani, sunt cam înalt (bine, nici chiar cât o uşă) şi nu sunt gras (ai zice că sunt chiar subponderal!). După ce începe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
deadman
în 8 Septembrie 2012 | deadman întreabă:

Ma enerveaza foarte are aplicatia aceea cu interviul prietenilor de pe facebook. Prietenilor mei si chiar si mie imi apare pe perete ca eu am respuns la numite intrebari, dar eu nu am facut- o. Parola...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
rapgirl123
în 8 Septembrie 2012 | rapgirl123 întreabă:

Facebook mi-a dat dat"friend requests blocked for 30days".cum pot sa scap de chestia asta?

1
Răspunde Raportează
barbieA
în 8 Septembrie 2012 | barbieA întreabă:

Cum pot sa imi setez pe profilul de facebook sa poata da toata lumea like? adica chiar daca nu ii am in lista de prieteni? A si exista vreo modalitate da seta pe o pagina de fb (PAGINA nu profil) sa se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sofia1234
în 8 Septembrie 2012 | Sofia1234 întreabă:

Spuneti-mi va rog cu ce medie poti intra la Colegiu Alexandru Plamadeala

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2012 |

imi place de un baiat care este mai mare decat mine cu 10 ani si are 26... in principiu problema este ca eu nu stiu daca ii plac lui. de asemenea imi este antrenor de tenis de 2 luni. pe teren...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
adidavid
în 8 Septembrie 2012 | adidavid întreabă:

Buna vreau sa fac DNB si as vrea niste tutoriale pentru incepatori in romina fundita

0
Kassie
în 8 Septembrie 2012 | Kassie întreabă:

Hei, ce mai faceti? Daca ati fi sa scrieti o carte, despre ce ar fi? Scrieti un mic, mic rezumat. Adica, fat frumos, care se lupta cu fortele raului si o salveaza pe Thinkerbell. :D

4
Răspunde Raportează
LovelyPuppyEyes
în 8 Septembrie 2012 | LovelyPuppyEyes întreabă:

Deci pe cat incepem scoala? :l Unii spun ca pe 15 iar altii pe 17... funda:3

14
Răspunde Raportează
ZambeteKidd
în 8 Septembrie 2012 | ZambeteKidd întreabă:

Buna utilizatori TPU."Problema" mea este : Mi- am creeat o pagina de facebook si imi trebuie cat mai multi fani care sa dea like paginii (si sa fie si activi pe pagina daca e nevoie) si caut pe cineva ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
makeyousmile12
în 8 Septembrie 2012 | makeyousmile12 întreabă:

Puteti sa imi spune- ti cum aflu codul unei pagini?! Gen @[2343523:0]. Nu stiu cum sa il aflu fiindca am incercat multe metode. Cum ar fi sa dau click buton dreapta si sa dau View si alteceva. Ma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristinayang
în 8 Septembrie 2012 | cristinayang întreabă:

Stiti vreo oferta mai veche de la Yves Rocher din care pot recomanda o prietena iar ea sa primeasca un cadou la alegere si eu un cadou la alegere?

1
Răspunde Raportează
Deeutza_Deea_1997
în 8 Septembrie 2012 | Deeutza_Deea_1997 întreabă:

Cum se numeste melodia de la finalul dozei Peshteshte-mi carutza?

0
adelina19
în 8 Septembrie 2012 | adelina19 întreabă:

Hei,ce culoare iese daca sunt satena si ma vopsesc cu roz-castelani? se procedeaza ca si cu albastrul de metil?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2012 |

Am 14 ani si parintii(mai mult tata) nu ma lasa sa ies din casa..nici sa ma plimb cu o prietena, nici pe faleza.Pot sa ies din casa doar insotita de ei.Am discutat cu tata dar mereu ma cearta si ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Clauvdgg
în 8 Septembrie 2012 | Clauvdgg întreabă:

Heii! Descarcam niste aplicatii din Android Market si nu stiu ce am facut. Acum am " Magazin Play" in loc de Market. Imi puteti da mai multe detalii despre Magazin Play? Dau FUNDA!:*

1
Răspunde Raportează
LoReDaNa
în 8 Septembrie 2012 | LoReDaNa întreabă:

Am vazut azi promo pariu cu viata 3. Cum se numeste melodia care o canta Andrei la piscina?

2
Răspunde Raportează
LostInHell55
în 8 Septembrie 2012 | LostInHell55 întreabă:

Heii la toata lumea, Stau in Arad,de unde pot cumpara skaterboard cu roti de poliuretan, si la ce pret? dau fundita+cerere de prietenie Multumesc anticipat!:*

5
Răspunde Raportează
???
în 8 Septembrie 2012 | ??? întreabă:

Bună TPU :)! Am o întrebare ^o^ Care dintre voi ştie să foloseasă Ameba/Ameblo.jp? Dacă ştiţi, mă ajutaţi şi pe mine?;;) dau fundă :-*

1
Răspunde Raportează
BogdanPapuc
în 8 Septembrie 2012 | BogdanPapuc întreabă:

Hei TPU stiti voi cumva un mod cum sa vb mai frumos deoarece nu am un vocabular cam decent plss

4
Răspunde Raportează
Didyshor29
în 8 Septembrie 2012 | Didyshor29 întreabă:

Heyy, as vrea sa stiu si eu daca exista magazine in Romania, sau sait- uri de unde pot cumpara tricouri cu Naruto, sau cu mesaje din anime. Era o poza pe net cu un tricou :Keep calm and use your amaterasu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Laurentyu24
în 8 Septembrie 2012 | Laurentyu24 întreabă:

Buna cum dau la fifa sa nu se vada in reluare cand joc nu mi se vede clar este tot in reluare si nu pot sa ma joc pls spuneti-mi

2
Răspunde Raportează
TPUSenior01
în 8 Septembrie 2012 | TPUSenior01 întreabă:

Am o intrebare pentru cei pasionati de Naruto! Adica cine urmareste episoadele. Oare se indragosteste pana la urma Sakura de Naruto? Sau Naruot de Hinata? sau cine stie voi ce ziceti? Sau Sasuke se hotaraste...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
???z?l?f?
în 8 Septembrie 2012 | ???z?l?f? întreabă:

Heei, ce parere aveti despre LMFAO?

3
Răspunde Raportează
artistu55
în 8 Septembrie 2012 | artistu55 întreabă:

Cum pot sa refac un tricou verde care s-a decolorat nu foatrte mult dar pe o portiune, dar se vede? Si cum fac sa dispara pata alba? Solutii ceva?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2012 |

Am un Samsung galaxy mini si la mesaje imi vibreaza literele cand apas pe ele, cum se poate dezactiva efectul?

3
Răspunde Raportează
Georgiiiiiii
în 8 Septembrie 2012 | Georgiiiiiii întreabă:

Hey TPU!:* Vreau si eu niste statusuri originale, frumoase si pentru persoana puternice dar si tupeiste P.S sa nu fie de dragoste...Dau Funda!:*

7
Răspunde Raportează
Denisee1
în 8 Septembrie 2012 | Denisee1 întreabă:

Hei TPU.E greu intr a 8-a? Dau funda celui mai detaliat raspuns:)

2
Răspunde Raportează
kolyan7
în 8 Septembrie 2012 | kolyan7 întreabă:

Hey dau funda, am o pereke de mocasini de jams paremise, de kuloare portokalie- galbuie(deskisa), sunt groshi - de iarna, inalti.shi i- am patat si acum nushtiu ce sa fac, nu se kurata petele, mersi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 5016
  • 5017
  • 5018
  • 5019
  • 5020
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • andrei124673683136
    trimisă acum 10 ore

andrei124673683136 întreabă:

Buna, azi in jurul orei 12 a venit politia si a sunat la mine la usa, nu era nimeni acasa, am vazut acest lucru pe camera de luat vederi. Nu a lasat nimic nici in posta nici pe usa. oare ce sa fi fost?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 5 ore

tonyc7 întreabă:

E posibil ca atunci când depui niște bancnote în contul unei persoane, persoana respectivă să scoată de la bancomat/de la bancă fix aceleași bancnote pe care tu i le- ai depus? De exemplu, dacă...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 11 ore

tonyc7 întreabă:

Un contract de închiriere garsonieră sau apartament se face pe mai multe luni minim? Sau se poate face și doar pentru o lună (la același preț al chiriei ofertat în anunț)?
    6 răspunsuri
  • David2024
    trimisă acum 12 ore

David2024 întreabă:

Mai face cineva downgrade la telefoane Samsung vechi în 2025? Eu ma gandesc ca nu chiar toata lumea fiindca nu toata lumea mai are prin casa un S3 de exemplu si și daca ar fi avut nu s- ar fi obosit...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.357
  • Întrebări: 3.952.594
  • Răspunsuri: 17.650.603
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Oameni si realizari

Oameni si realizari

Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem

Start quiz
Categorii
  • 651.985 Adolescenţi
  • 55.562 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.771 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.032 Carieră
  • 20.338 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.056 Conversaţii