anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am chef de rasrolling on the floor... povestiti ce lucruri interesante ati facut in tabere, excursii...etc. DAU FUNDA pentru cele mai haioaserolling on the floor)

Răspuns Câştigător
| yumii a răspuns:

In tabara :
La masa ne daduse la desert ciocolata si cate o sticla de 1 L de apa.Si la masa tot ne puneam sare unu' altuia in mancare, sau mancare in apa rolling on the floor. Intr'o seara, baietii nu aveau nici apa nici mancare, au venit la noi in apa si au venit si ne'au luat tot ce aveam in camera, in 40 de secunde era pustiu pe acolo rolling on the floor. pe masa aveam vreo 9/10 sticle cu apa. Vin baietii si iau una la nimereala. Au luat'o pe aia cu sare rolling on the floor. Apoi le-am zis ca nu mai avem nimic, si au venit din nou si erau cateva pachete goale de biscuitipe masa. Intra astia in camera repede: - I'auite ma si astea cica n; au mancare! se uita mai bine si cica: ah. gol... rolling on the floor)))))

4 răspunsuri:
| Static a răspuns:

Haios? am facut cu prietenele mele misto la telefon, de fapt ele au facut si au nimerit la un comandant de politie :p rolling on the floor. Sau eu si fetele ne uitam la filme de groaza iar o fata vroia neaparat sa se sperie si afcea eu vreau sa ma speri cum nu m-am speriat in viata mea, sa fac pe mine, si in timp ce ea cauta filme care sa o sperie a dat peste un filmulet mic si canta un cantec straniu dupa care BOO! A aparut o fata de speriat si aia sa cada cu tot cu scaun jos! :p rolling on the floor. atat!

| xoxxxoooxo a răspuns:

Deci:eram intr-o seara in sufragerie si trebuia sa duc o perna in camera mea cand...Ghici! Era o pisica p masa din bucatarierolling on the floor)))!(eu stau la parter)
Era din aia neagra si daca ai stii ce m-am speriat...rolling on the floor)Lu' aia ii era foame si cred ca a simtit miros de mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am dat foc la o balena

| slotgames a răspuns:

Ofer smecherii,ponturi si programe functionabile 100% la preturi foarte reduse pentru toate apratele si jocurile din gama Admiral, Gaminator, Apex & Platinum. Pentru mai multe informatii da-ti add la slotgames.hack !