|

Am discutat cu o fata de care-mi place mult, pe facebook. La inceput cu primele mesaje Buna Irina, ce faci... Discutia din cate vad a mers destul de bine, a devenit receptiva, mi-a raspuns la toate mesajele, am gasit subiecte comune si i-am facut si mici complimente. Noi in realitate, ne-am vazut decat prin trecere ( acelasi liceu, insa eu dimineata ea dupa amiaza ). AS VREA ACUM SA-I CER NUMARUL, am vorbit cu ea pe facebook de 3 zile si cred ca am schimbat impreuna peste 250 mesaje. Ce abordare pot adopta acolo sa ii spun si daca mi-l da, imediat dupa s-o sun si s-o invit la un suc?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună.

Da, bagă-te în discuţie iar şi după ce simţi că nu prea mai aveţi ce discuta, întreab-o dacă vrea să-ţi dea numărul de telefon.

După ce ţi-l dă, poţi să o iei tare din start şi să îi spui să ieşiţi, gen : ar fi prea mult dacă ţi-aş spune să ieşim azi? bla bla, înţelegi tu. Asta depinde de tine. Ai putea să mai aştepţi câteva zile, şi după să ieşi cu ea.

Depinde şi de reacţia ei, bineînţeles.
Succes şi o zi bună!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

happy Salut-o. Intra-ti in discutii, iar mai spre final cere-i numarul de telefon, spunandu-i ca ti-ar face mare placere sa mai vb prin mesaje happy iar daca ti-l da, nu o suna imediat happy incearca sa nu o stresezi happy sa nu devii sufocant, daca ea te va simtii asa cu siguranta se va indeparta de tine happy lasa sa curga totul usor si lin... mai pe seara sau a doua zi ii poti trimite un mesaj "ce mai faci" sau o poti suna si o intrebi daca are ceva in plan pentru ziua respectiva, iar daca nu are happy invit-o la o plimbare, la un suc tongue Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E si normal te place fata e clar mai bine invit-o la o plimbare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează