| WeakSide a întrebat:

Am o problemă care persistă și nu prea știu care ar fi cauzele, lucrez de mult cu mine pentru a mă înțelege și pentru a depăși perioadele din copilărie care m au marcat. Deci de fiecare data când am o zi relativ ok in care ies pe afară mă simt gol, parcă nu mă identific cu persoanele cu care ies deși ne înțelegem bine. Ajung acasă mă apucă o stare de neliniște care e tot mai prezentă în viața mea indiferent de zi. Mă gândesc excesiv la viitor și parcă nu mă văd având unul stabil din cauza emoțiilor respective. Din vară incep o nouă etapă a vieții și combinate cu stările astea nu prea mă văd bine. Mulțumesc pentru că ați citit tot ce am scris aici, pentru unii poate fi banal dar asta este am simțit nevoia să scriu aici și poate va avea cineva și un sfat sau o idee ceva.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate a venit vremea sa-ti iei de munca si sa revii cu picioarele pe pamant, asa, ca un om matur de 19 ani.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mă gândesc excesiv la viitor. Cum gândești?

| WeakSide explică (pentru sadrian46):

Planeaza incertitudinea, imi trec ganduri de tot felul cum ar fi ce as face in viitor, daca nu iese, etc. Mai multe, dar mi ar lua mult timp sa expun totul aici, esenta e ca nu ma simt bine si e ceva greu de identificat, incerc asta de mult.

| sadrian46 a răspuns (pentru WeakSide):

Planeaza incertitudinea. Cum planează?
imi trec ganduri de tot felul. Cum trec?
ca nu ma simt bine. Cum simți că nu te simți bine?
e ceva greu de identificat. Unde este? Cum identifici ceva, atunci când identifici?

| ciuperca008 a răspuns:

Salut. Recomand sa-ti gasesti un hobby. Ceva care te pasioneaza si care poate sa-ti aduca bucurie. Pune accent pe lucrurile pozitive din timpul zilei si pretuieste-i pe cei pe care ii ai alaturi si nu te rusina sa vorbesti cu cei apropiati daca simti nevoia. O discutie cu un parinte sau cu un tovaras poate fi uneori de 1000 de ori mai valoroasa decat o vizita la un psiholog, cu toate ca nici acolo nu e rusinos sa mergi si poate chiar te ajuta.

| WeakSide explică (pentru ciuperca008):

Am hobby-uri multe, chiar nu ma plang de asta dar parca sunt in zadar. Discutii am tot avut, dar nu ma pot intelege nici eu dar ei... chiar incearca doar ca nu ma pot ajuta nu stiu de ce. Mama spre exemplu ma sustine, dar sfaturile ei nu sunt ce trebuie, in sensul in care nu ma ajuta...