anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am si eu o dilema legata de un baiatbig grin.

Pai acum cateva luni la scoala un coleg cu care ma inteleg foarte bine era cu un prieten (am aflat ca sunt foarte buni amici)si l-am vazut cum il intreba pe colegul meu cine sunt..Si a venit la mine si mi sa prezentat a vorbit cu mine si a plecat.

Eu il mai vazusem inainte pe tip si mi se parea asa frumos.M-am interesat si eu de cine e el si mi s-au zis :"Cum sa it placa de el? Pe el nu-l baga nimeni in seama". Dar faza e ca majoritatea "prietenilor lui"in afara de colegul meu, sunt niste drogati, populari daca ma intelegeti..Ma rog el nu fumeaza nu se drogheza si chestii din astea.A si toate fetele umbla dupa el.

Cand il vedeam il salutam si el pe mine, dar mie mi s-a parut ca e asa retras si am intrebat colegi de ai lui dc e asa timid si mi s-a zis ca nu este...Asa ca m-am gandit ca e "taran"laughing si nu vrea sa vb cu mine si nu l-am mai salutat.Si de fiecare data cand ma vede se uita muuuult la mine si eu merg prin dreptul lui (si nu-l salut dar nici el nu o face) si se uita repede pe jos si incepe si parca inghite..De fiecare data cand me vede se uita foarte insistent la mine si cand vede ca si eu ma uit la el se baga repede in seama cu alte fete

Ce ar trebui sa inteleg eu din comportamentul lui? Ca ma place sau nu? Va pup si sper sa imi dati niste raspunsuri!
Sorrrryy ca am mai pus intrebarea dar as vrea sa-mi raspunda si alti oameni:*

1 răspuns:
| SoranaCs a răspuns:

Da dupa parerea mea el te place pentru ca voi aveti apoximativ acelasi comportament! Eu iti zic sa ii dai o sansa de oarece e te place foarte mult, fa t primul pa si salutal. funda?