|

Am si eu o problema. De cateva zile am terminat o relatie.straight face Trebuie sa recunosc ca nu mi-a fost deloc usor si inca nu imi revin dar asta e trecem peste.crying Cel mai rau este ca. trebuie sa vad aceea persoana in fiecare zistraight face mai putin sambata si duminica., deoarece suntem in aceeasi scoala, clasa.straight face Va rog cateva sfaturi. inca mai tin la el enorm.sad Si. nu imi face deloc bine sa il vad mereu si. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ca sa-ti fie mai usor gandeste-te la toate lucrurile neplacute pe care le-a facut. Timp de visare si de pareri de rau gaseste-ti cand esti acasa si singura.Mergand catre scoala gandeste-te ah,a facut lucrul ala, a spus asa atunci, oribil.Vei avea, vazandu-l o reactie de respingere spontana si cu timpul iti vei antrena mintea sa-l ocoleasca.Nu-i usor si nu e bine sa gandesti negativ, dar poate asa vei reusi sa depasesti momentul...Mult noroc.Pa,pa!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa angajezi un spion assasin perfect al intunericului intunecat de intuneric sa il omoare si sa iti aduca trupul ca sai dai foc, sau daca nu esti in stare sa-i dai foc cum am facut eu azi cu pisica aia nenorocita care imi statea in drum atunci cheamama pe mine si ma ocup eu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic sal saluti si cam atat si treci peste mare chestie dragoste de copii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează