|

As vrea sa vorbesc cu fostul meu prieten.Ne-am despartit acum 4 luni. Dar nu stiu cu ce sa incep. ce sa vorbim.Imi tremura mana pe tastatura.Imi este foarte rusine. El m-a mai bagat in seama...adica m-a intrebat ce fac. bla bla.Sa vorbesc sau nu cu el?:-s

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic ca da... Daca iti tremura mana inseamna ca esti emotionata si daca esti emotionata inseamna ca inca mai tii la el.
Daca v-ati despartit dintr-o prostie, un fleac, o copilarie, o simpla cearta de copii si nu ai ciuda pe el, nu sunteti intr-un conflict sau nu ai pe altcineva la care sa tii cum tii la fostul' pai nu stiu ce te mai retine sa nu vb cu el. In primul rand lasa rusinea finca nu rezolvi nimic cu ea in viata, pierzi mereu. Asa ca ia-ti inima in dinti si te duci la el sa vb, daca simit ca tot nu poti prin sms/telefon/messenger, ii zici ca iti pare rau pentru tot ce sa intanplat intre voi (ca v-ati despartit) si ca inca il iubesti si ai vrea sa fii cu el. Daca el se baga in seam cu tine inseamnca ca vrea sa filtreze cu tine daca intelegi ce spun... Vrea sa iti zica ceva dar testeaza terenul inainte ca sa stie cum sa abordeze discutia! Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzz

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el
pentru ca nu ai nimic de pierdutwinking
baftahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N-are de ce să îți fie. E ceva rușinos dacă te desparți? Rușinos era dacă rămâneai tu nefericită prinsă in relația cu el.
Eu zic să nu vorbești deoarece pot apărea două situații:
1. Poate tu încă îl mai iubești. Iar el știe asta și ar putea să se joace cu sentimentele tale pentru a-ți suci iar mințile. Și atunci te face să suferi iar.
2. Ar putea fi o conversație normală. Dar tu ai suferi de ciuda că nu mai ești cu el, dar se putea mai bine. E ca și când ai saliva în fața unui magazin de dulciuri care se închide de tot. Este acolo, poți intra dar el se va muta de acolo!
Baftă să treci și peste asta, știu că e teribil de greu dar imposibil nu.
Cu drag, Jelli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează