|

Astazi, la fel ca in nenumarate randuri am iesit pe afara si unul mai mare a zis ca ce urat sunt. In jur de 15 persoane mi-au mai zis acest lucru. deja am devenit foarte trist din aceasta cauza. Am pus si o poza la profil cu mine, in care se vede foarte bine fata, am evitat sa pun cand aveam ochelarii de soara fiindca acopereau mult fata. Va rog sa imi spuneti daca sunt urat sad

Este adevart ca am si o inaltime mai ciudata, 1.87 la 14 ani jum, sunt mai alb la fata si mai slabut... Va rog sa va dati cu parerea. crying

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Buna,nu trebuie sa fi trist ca nu ai de ce.Fiecare om are defectele si calitatiile sale.Fiecare sa se uite la el,nu la altul si nu stiu cum sa spuna o persoana despre alta ca urata,fiecare e cum l-a lasat Dumnezeu,in plus tu nu esti deloc urat,esti dragut,dar cel mai important pe langa fumusestea fizica sa ai si un suflet bun,bucura-te de viata,e important sa fi sanatos.
Daca privesti in jurul tau observi tot felul de oameni,cu diferite defecte si totusi se bucura de viata si se accepta asa cum e.
DAca esti inalt,e o calitate,nicidecum un defect si ce daca esti mai slabut si mai alb la fata? Fiecare om e diferit si ar fi nasol,nu, sa fim toti identici.
Deci te rog eu sa nu mai bagi de seama vorbele altora si sa se uite la ei prima data, tu nu te intrista ca esti foarte dragut asa cum esti tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează