|

Buna. Am nevoie de ajutor, nu vreau sa merg la mare deloc si i-am zis odata mamei si a facut crize rau si acum tot crede ca merg.Ce altceva pot face ca sa nu merg? Niste idei va rog? FUNDA MULTUMESC

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna. Daca mama ta e genul de persoana cu care nu te intelegi deloc si nu are de gand sa-si schimbe parerea, iar tu ai cam sub 16-17 ani, nu prea poti face nimic, cat timp nu te considera aproape egala cu ea si nu stie sa iti respecte deciziile. Ai putea sa incerci totusi sa o convingi, desi sunt slabe sanse, mai ales in functie de varsta pe care o ai. Nu incerca sa pari bolnava sau ceva, sau sa incerci sa fii, pentru ca sigur nu va ajuta, nu prea merge sa pacalesti pe cineva cu chestia asta. Inteleg ca nu iti place, dar pur si simplu ar fi cel mai ok sa mergi, pentru ca pana la urma sunteti o familie si ar fi ok sa mergeti impreuna, chiar daca locul respectiv nu e pe placul tuturor. Acolo faci si tu ce poti, presupun ca nu te obliga sa intrii in mare daca nu vrei. Imi pare rau daca am dat un raspuns retardat si ca nu prea te pot ajuta, dar uneori e ok sa ii intelegi si pe parinti, poate mama ta nu are vreo intentie rea, chiar daca nu stie cum sa vorbeasca cu tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru P4rAd0x):

Nu e vorba de asta dar s-a certat anul asta cu tata si eu fara ei 2 impreuna nu merg.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Creepygirl2002):

Nu stiu daca ar fi ok sa te bagi intre ce este intre ei doi, sunt convins ca nici mamei tale nu ii este asa usor si nici ea nu e fericita ca se intampla chestii de genul. Poate ar fi bine daca ai incerca sa o intelegi si tu si sa mergi cu ea, indiferent daca merge acolo pentru ea sau pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Adaug ca sa mearga ea cu sora mea fara mine nu deloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează