|

Buna, am nevoie de putin ajutor in legatura cu o prietena. Am 16 ani si am inceput sa vorbesc cu o fosta prietena si am inceput sa o plac si am iesit azi la o pizza si pe scurt as vrea sa ies cu ea de cateva ori inainte de 14 februarie. Problema este ca mai vreau sa iesim dar vreau sa fac putin mai clar ca este o intalnire nu doar o iesire intre prieteni dar nu vreau nici sa fie super direct, ma gandeam sa zic in felul asta "Hey ai vrea sa mai iesim la un suc -maine(ex)-?" sau "Hey iesim undeva vineri?". Dar nu stiu daca fata isi da seama pentru ca suntem asa mai glumeti noi cand vorbim. Daca cineva are cateva idei va rog sa ma ajute si nu vreau sa fiu tipul de smecheras cu "dume" de prost gust. Multumesc!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Nu știu de ce "ieșitul" trebuie să se rezume la data de 14 februarie, când, de fapt, în fiecare zi ar trebui celebrată iubirea.
Oricum, ar fi atât de simplă situația dacă i-ai spune, pur și simplu, ce simți.
Invit-o la plimbare, nu la suc. Generațiile noastre uită cât de importantă și frumoasă e intimitatea într-un cuplu sau posibil cuplu. Decât să ieșiți în mijlocul orașului la o cafenea sau bar, mai bine plimbați-vă printr-un parc, cu câte un pahar de ceai cald, ciocolată caldă, cafea (sau orice doriți să consumați). sau invit-o la un film înainte, și la primbarea de după (poate te oferi să o duci acasă), ia-o de mână și fii sincer cu ea.
"Uite care e treaba : îmi place foarte mult de tine. " etc.
Majoritatea fetelor (de calitate) preferă sinceritatea happy Cred că nimănui nu îi place să se întrebe ce simte cu adevărat omul de lângă el.
Dacă hotărăști să îți exprimi sentimentele. măcar asigură-te că sunt reale. Ca tineri, este greu să realizați uneori, dacă există cu adevărat sentimente sau e vorba doar de atracție.
Gândește-te foarte bine și să îți amintești că vorbele care nu sunt susținute de fapte, sunt minciuni. happy
Multă baftă!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu prin felu în care o inviți îi arăți intențiile ci prin cum te comortți cu ea la întâlnire, deci da, invitația e foarte ok formulată „ieșim undeva vineri?"

| a răspuns:

O întrebi simplu. Hei! Ce faci? Uite ma gândeam dacă ai vrea sa ieșim mâine la o întâlnire la un suc și sa ne plimbam.

| a răspuns:

Parerea mea este că tu ai ieși foarte bine daca i-ai spune direct că ai vrea sa ieșiti la o întalnire(daca și ea simte la fel, va accepta direct). Fetelor le plac baietii glumeți dar apreciaza si seriozitatea si spusul lucrurilor direct.