|

Buna...am o problema:d sunt certata cu prietenu' meu de o luna si o saptamana...pana acum el isi cerea skz.straight face acum cand il vad pe afara sau pe strada sau pe la sk de fiecare data imi spun unii ca se tot uita dupa mine si chestii.oh go on dar eu nu prea cred ca ma mai place pentru ca atunci cand i'am dat papucii nu mi-a spus nimic. a preferat sa taka si sa'i dau ign.oh go on dupa nici nu mi-a dat mesaj si nimic.straight face mai ales ca noi am fost 3 ani imbreunaa si ne certam foareee mult, dar de la un timp era mult mai apropiat de mine si dintr'o data a devenit la fel ca inainee distant de mine.nu ii prea pasa ce facem nu ma mai chemaa pe afr' si tot felul'. Deci nu stiu ce sa zic de fiecare data cand sunt pe unde e el se uita la mine incearcaa sa se faca observat.

Cn imi da raspuns sau sfat cel mai repedee primeste funda.:*[Dar nu vreau sa imi spuneti sa imi cer scuze ca de fiecare cand imi ceream scuze chiar daca nu ne certam din vina mea el spunea "nu ca ti'am dat prea multe sansechatterbox"]

Ms:*

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cu parere de rau, tu nu esti capabila sa faci nimic. trebuie sa lasi sa vina totul de la sine. sau de la el happy. poate ca singurul sfat pe care ti`l pot da este sa nu ii arati ca iti pasa! pentru ca daca te vede ca`ti pasa va crede ca esti la picioarele lui si poate sa faca orice din tinewinking! ei bine nu e asa. tu esti fata` si ai tot dreptul sa suferi cand` e nevoie. straight face dar nu lasa pe altii sa te vada suferind. sper ca te-am ajutat sad. succes!

1 răspuns:
| a răspuns:

Cel mai bine vb cu el... si lamureste o data pentru todeaunawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează