| princessmary a întrebat:

am si eu o problema cam dificila, am un televizor si am cumparat o telecomanda am incercat sa o aplic televizorului dar nu sepotrivea si am tot incercat pana ce aproape l-am stricat, acum merge dar rezolutia este prea mare, daca ma uit la un film nu vad ce scrie, cum sa fac ca sa o reglez(nu merge de la meniu)cred ca pe undeva prin televizor,(televizorul este 'cartel')
multumesc anticipat~!~!

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Trebuie sa inteleg ca ti-ai cumparat o telecomanda universala.
Vezi ca in carticica telecomenzii ai o serie de coduri. Alege codul potrivit si incearca buna functionare prin tasta Power.
Jucandute cu telecomanda nu stiu ce ai putut accesa dar cred ca ai accesat fara sa vrei obtiunea legata de formatul imagini. E formatul 16 -9 sau 4-3, cred ca acolo e problema. Schimba-i formatul si toul va reveni la normal.winking

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Nu e neaparata nevoie sa cumperi o telecomanda universala noua care orisicum nu o sa aiba toate obtiunile de accesare pe ea. O sa iti ia putin timp dar poti efectua o cautare automat -manuala a codului televizorului.
Tasteaza butonul 'Set' si tinel apasat si totodata apasa si oricare din tasta : Tv 1, Tv 2 sau alta...Luand ambele degete, va ramane aprins pentru un timp ledul verde. Apasa dupa cateva secunde iarasi tasta' Set', ledul verde va incepe sa clipeasca. La intervale de doua secunde ( cu televizorul pornit ) apesi tasta telecomenzii 'Power'. Cu putin noroc, mai repede sau mai greu vei vedea ca dupa un numar de apasari in momentul in care vezi ca se opreste televizorul apesi rapid una din taste : Tv 1, Tv 2...etc
Asa vei memora codul televizorului cu conditia sa il aiba acea telecomanda. Aceasta operatie poate dura intre 10 secunde sau 15 min.
Sper ca o sa te descurci.winking
Daca nu ai trecut pe telecomanda obtiunea de care ti-am spus, tot pe bajbaite trebuie sa o iei, tastand pe rand toate butoanele si urmarind reactia pe ecranul televizorului. La fel cum ai accesat din greseala acea tasta, tot asa vei reusi sa deblochezi situatia. Succes!

| Aly07 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa iei alta telecomanda, dar sa te interesezi mai bine de care ti-ar trebui.
Succes happy.

| princessmary explică:

Pai am vazut dar nu scria cartel in caricica le-am luat pe toate pe rand, dar cumpar acum una speciala pentru cartel, dar de unde pot face sa se vada rezolutia mai mica?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Gangster, iar ti-ai bagat link-ul pentru furat voturi? Macar daca spui ca prin link-ul ala primesti un vot, ca sa stie lumea de ce vrei sa fie accesat.