| andrabateman887 a întrebat:

As vrea sa faceti o mica critica a acestei povesti. Este a unei fete, nu a mea :)
https://www.wattpad.com/story/105405233-suflet-fara-sper anta

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Povestea e foarte interesanta dar ar trebui sa aiba o continuare si un sfarsit ca sa-mi dau cu parerea si asupra talentului artistic. Povestea fiind scurta pot zice doar ca stirneste interesul si atit.

| andrabateman887 explică (pentru gemeni6226):

Multumesc pentru parere.
Poti face si pentru o poveste de-a mea, te rog? happy

| gemeni6226 a răspuns (pentru andrabateman887):

De ce nu? O fac cu placere.

| gemeni6226 a răspuns (pentru andrabateman887):

Am citit dar nu inteleg gandul tau, poate ma lamuresti si voi intelege:cum moartea nu este un obstacol in a avansa in iubire? Mie mi-a murit sotul si cum propui tu atunci sa inteleg ca avansez in iubire fata de el si el fata de mine daca nu mai e?

| andrabateman887 explică (pentru gemeni6226):

M-am referit strict la cartea mea, adica in finalul povestii cei doi au de ales intre sa se desparta pentru totdeauna daca vor sa traiasa si sa fie impreuna, dar sa-i omoare. Iar ei au ales sa fie impreuna si sa moara...

| gemeni6226 a răspuns (pentru andrabateman887):

Asa e cu totul altceva dar nu poti sa dai cu parerea daca citesti doar finalul.E normal ca omul sa nu se considere fericit si sa creada ca s-a spart cerul peste capul lui cand dupa 22 de ani de casnicie ramane dintr-o data singura si e altceva povestea ta.Dar conceptia ta sa se desparta pentru totdeauna nici asta nu e prea hai sa zicem adevarata pentru ca nimic nu e vesnic iar daca exista internet si skype se pot vedea si poti sa-ti traiesti dragostea prin sms uiri telefoane skype.Si mai pot muri si cei care i-au condamnat deci in viata reala daca nu mori exista n sanse ca totusi cindva sa se intalneasca oamenii din nou.Citeste cartea dragoste pe vremea holerei.Sau povestea ta se petrece in evul mediu? Sau pe o alta planeta?

7 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Daca te nasti sarac nu e vina ta. daca mori sarac e vina ta 100%.