| Animeforlifee9921 a întrebat:

Buna. Stiu ca e tarziu si poate va deranjez la ora asta,dar am o problema. A venit sora mea de la facultate pe la mine,iar acum cateva minute vorbeam cu un prieten pe Snapchat. Ea se juca in momentul ala un joc pe telefon,unul "prinde berea" sau ceva de genul si eu facusem un snap,dar se vedea doar ecranul telefonului,nu si ea si i-am trimis snapul prietenului respectiv cu titlul "vibe" si sora mea cand eram eu la baie imi vazu conversatia si cand ma intorsei incepu sa faca ca toate visele,ca sunt nesimtita, ca ii trimit lui ala tot si ca vezi Doamne. Eu de nervi ma dusei la baie din nou si statui acolo putin, avusei o iesire si se trezira si ai mei ca ne tot certaram. La baie evident ca incepu sa imi dea mesaje, sa imi tina morala, sa imi zica ca la 15 ani ma comport ca la 5, ca am probleme grave ca ma dusei la baie si ca ii trezii pe ai mei si asa mai departe si imi punea incontinuu emoji-ul cu ras. Ma suparai foarte tare pe ea pentru mesajele astea si ii dadui block. Eu stiu ca gresii si ca nu trebuia sa fac asa,dar si ea sa se crizeze atat pentru o amarata de poza e prea exagerat.
Ce sa fac? Cum sa ma impac cu ea?
Va rog fara raspunsuri rautacioase si critici, ca imi ajungi ale de acasa si liceu.
P.S:daca ii dadui block pe Whatsapp si se sterse conversatia, daca ii dau unblock, mai revine sau pot sa imi iau adio de la toate mesajele?
sad

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Pai cam esti nesimtita laughing. Nu o lua in nume de rau, dar mai intai cand faci o poza cuiva sau a unui bun personal al acestuia, inainte trebuie sa ceri permisiunea acestuia daca e ok pentru el sa postezi acea poza. Poate tie nu ti se pare mare scofala, dar sunt oameni in lumea asta carora nu le face placere sa li se faca asta. De aia exista in lumea asta comunicarea. Pentru a preveni conflicte. Daca nu vrei sa dai de conflicte, pune intrebari, cere aprobare, etc.
Si tu la randul tau, poti sa-ti impui aceleasi limite daca te deranjeza aceste actiuni.
Vorbeste cu sora ta calm si incearca sa ajungeti la un comun acord. Da dovada ca te intereseaza si ca nu vrei conflicte.

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic de fapt!
dati-va mana si impacati-va!
ceea ce ai scris tu sunt simple copilarii!

| gabicoo a răspuns:

Na dacă sunteți oltence! Ce să vă fac?

| MrAM a răspuns:

Eu zic sa va cautați preocupari mai interesante in viața, nu toate aberațiile astea puierile.
Alta chestie ar fi sa constentizezi ca nu toata lumea e de acord sa li se invadeze spațiul persoanal si intimitatea.
Cere-ți scuze de la ea si promite ca, daca e sa trimiți ceva cuiva o sa-i ceri acordul.

| norisorulpufos a răspuns:

Acum chiar nu trebuie să faci nimic.
Stai liniștită câteva zile și totul va fi bine.
Orice vei incerca să faci va fi gresit.

| Animeforlifee9921 explică:

Tin sa mentionez ca si ea le trimite colegilor snapuri cu mine

| darrio2007 a răspuns (pentru Animeforlifee9921):

Ambele aveti comportament imatur. Mai ales ca ea este si la facultate.