și îmi era rușine de mine în același timp pentru ca era sa distrug o relatie care chiar e serioasa și chiar exista iubire în ea și îmi mai e rușine ca de la ce eram înainte cu anturaje și vicii m-am lăsat doar zicandu-mi ea "stop, nu îți face bine" în sensul ca îmi e rușine ca am devenit asa cuminte,  moale și rad prietenii de mine, dar nu pot sa mai fiu ca înainte nici dacă vreau.
 și îmi era rușine de mine în același timp pentru ca era sa distrug o relatie care chiar e serioasa și chiar exista iubire în ea și îmi mai e rușine ca de la ce eram înainte cu anturaje și vicii m-am lăsat doar zicandu-mi ea "stop, nu îți face bine" în sensul ca îmi e rușine ca am devenit asa cuminte,  moale și rad prietenii de mine, dar nu pot sa mai fiu ca înainte nici dacă vreau.   Ok, ne-am împăcat ne vedem mereu și ne iubim enorm doar ca ea tot are momente în care îmi spune "îmi e frica de tine".
 Ok, ne-am împăcat ne vedem mereu și ne iubim enorm doar ca ea tot are momente în care îmi spune "îmi e frica de tine".

In primul rand A TE INDRAGOSTII e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla vreodata.Orgoliul masculin te face sa spui ca e o "rusine" dar de fapt inima ta spune contrariul.
Sincer chiar nu inteleg atitudinea pe care ai avut-o fata de aceasta Maria.Ce rost avea? Pentru anturaj? Da-l naibii! De ce iti pasa atat de tare daca iti spun ca te-ai 'inmuiat'? Ce e rau in a fi indragostit si in a iubi cu adevarat? Du-te la ea, ia-o in brate si cere-ti scuze.Arata-i cat de mult o iubesti pentru ca, repet, NU E NICIO RUSINE IN A IUBI. Daca acesti "prieteni" te iau la misto inseamna ca nu tin deloc la tine, si ca ii doare fix undeva de tine, iar tu te strofoci gandindu-te la ce cred ei despre tine.
Vorbeste sincer cu Maria si spune-i tot ce simti.
Dragostea e un sentiment superb.Nu-ti fie rusine sa-l traiesti.

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Indragosteala vine cu sentimente pozitive si putere, in partea masculina.
Ceea ce ai scris tu, ori sunt fanteziile Mariei, ori e urata in draci, iar prietenii tai nu zic doar ca te-ai indragostit. Isi bat *** de cum arata, si asta te roade, de fapt.
O seara buna!

Wa wa wa. E prima fata pe care o iubesti. O sa mai fie  Chiar daca esti sigur mai mult de 114124% ca nu o sa fie, o sa fie crede-ma.
 Chiar daca esti sigur mai mult de 114124% ca nu o sa fie, o sa fie crede-ma. 
O astfel de problema, pot spune ca te face putin mai intelept in legatura cu "relatiile" (daca o pot numi asa), asa ca totul tinde spre bine. Nu trebuie sa iti zica cineva o solutie, tu trebuie sa gasesti ceva. Peste ceva ani o sa te gandesti la asta si o sa vezi cate s-au schimbat in mintea ta  

Ai foarte multa imaginatie si dorinta de a fi compatimita, victima, ce-ar fi sa mergi la un psiholog in loc sa aberezi pe TPU?