| eanadandre a întrebat:

Buna! Tocmai ce m-am trezit dintr-un coșmar și poate aici voi gasi un răspuns clar deoarece nu prea îmi găsesc situația pe google. Deci ieri m-am culcat la ora 18 din cauza unei amețeli și dureri puternice de la cap și m-am trezit la 3.Am mai stat până la 3:50 și m-am culcat. A durat puțin până să adorm,nici nu realizez când adorm deoarece simt cum trec într-un vis care e coșmar și mă tot chinui sa mă trezesc fiindcă nu-l suport. Când m-am "trezit" și mi-am văzut luminile de la leduri am vrut să mă mișc dar eram paralizată toată, mă chinuiam sa mă mișc și nu puteam. Realizam ca aveam paralizie dar în același timp simțeam cum mi se închid ochii și voiam să stau trează deoarece știam că dacă adorm o sa am alt coșmar. Faptul că nu mă puteam mișca și îmi simțeam creierul că nu mai funcționează credeam ca am murit și deja ma luau regretele, era totul atât de ciudat și urat.Auzeam pași în camera de lângă mine și zgomote in camera mea, sunetul ca și cum cineva s-ar fi pus pe scaunul meu care se aude când te pui pe el deși e plin de haine, eram speriata de sunetele alea dar nu puteam să fac nimic. După un timp m-am mișcat brusc și am reușit să mă ridic uitânduma la ceas și era 4:30. Nu e prima oară când mi se întâmplă asta,mereu când mă culc devreme și mă trezesc in mijlocul nopții pentru a merge la baie sau a manca ceva,când mă culc înapoi am coșmaruri și nu pot să mă mișc. Odată eram trează dar nu puteam deschide ochii sau să mă mișc și auzeam o drujba și niște busituri imense, incercam să mă misc pentru că mă speriau sunetele. M-am saturat când mă trezesc și trebuie să mă culc înapoi să patesc mereu asta sau sa am coșmaruri foarte urâte.Și acum mi-e cam somn și aș mai dormi dar m-am speriat așa că mai bine stau trează, trebuie sa mă pregătesc pentru liceu (mă scuzați daca sunt greseli de scris dar abia m-am trezit și văd dublu)

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa mergi la un psihiatru, fiindca ai nevoie de ajutor si tratament adecvat.
Vad ca ai mai postat inrebari de acest gen, dar nu vrei sa ajungi la unica personala care te poate ajuta: PSIHIATRUL!

Sanatate multa!


https://www.tpu.ro/......realitate/

| eanadandre explică (pentru Violleta2022):

știu dar nu am cum să-i explic tatălui, o să creadă ca sunt nebuna, nu am o relație bună cu el, nu vorbim mai deloc și înafara de el o am pe mamaia și nici ea nu înțelege, tata nu o sa mă ducă la psihiatru mai ales că mereu se plânge că n-are bani deși vine mereu beat

| Violleta2022 a răspuns (pentru eanadandre):

Char nu ai nevoie sa te duca cineva la psihiatru, poti merge singura la medicul de familie, care-ti va da trimitere la Medicul psihiatru si cum esti minora, cred ca este gratis.

In orice caz, verifica la tine la scoala daca exista un Psiholog de serviciu, care vine saptamanal la scaoal, asa cum este la majoritatea scolilor.

Mai poti suna GRATIS la Telefonul copilului: 116 111

Ori instala direct de pe telefonul mobil aplicatia asta, unde evei putea scrie si comunica cu un medic specializat in problemele copiilor
http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Nu-ti fie teama, ai nevoie de ajutor si esti indreptatita sa-l primesti!
Sanatate multa!

| AdioTPU a răspuns:

Din ceea ce ai descris se pare că ai episoade de paralizie in somn. Acest lucru e datorat energiilor negative din casa ta sau atacurilor psihice. Un atac psihic e cauzat de o persoană răuvoitoare care își canalizează toată energia negativă împotriva ta pentru ați face rău în mod deliberat. Îți recomand să citești cartea Atacul psihic scrisă de Don Hewit, vei găsi acolo informații despre ce este un atac psihic dar și cum te poți proteja de el. Dacă ești credincioasă fa in fiecare seara înainte de culcare rugăciunea Tatăl nostru, afuma casa cu tămâie și.sau stropește cu agheasmă.