|

Buna tpu.As vrea sa ma epilez inghinal cu ceara, acasa.De la lama ma irit foarte tare si crema depilatoare am auzit ca nu este foarte eficienta.Ar fi prima data cand as incerca, cu benzi de ceara si vreau cateva sfaturi.Cat de tare doare si cum sa o fac intr-un mod cat mai corect?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu nu am încercat niciodată în această zonă cu ceară însă folosesc cremă depilatoare și pot spune că e eficientă în cazul meu. Ar trebui să încerci să vezi cum e. Sigur vei fi mulțumită.

| a răspuns (pentru Andreeush):

Mersi, o sa incerc si cu crema

| a răspuns:

Mergi la un salon curat si fa-ti epilare cu pasta de zahar. Este mai putin dureros si tine mai mult

| a răspuns:

Eu mă epilez cu ceară (mâini, subraț, picioare, inghinal), dar la salon. Pentru mine, ceara e cea mai potrivită opțiune. Firul meu de păr s-a subțiat, crește mai rar și mai puțin, pot sta și 2 luni fără să mă epilez. Și eu am încercat prima dată să mă epilez cu ceară acasă, dar fără succes. Inițial voiam să merg la cosmeticiana mea, dar îmi era rușine. Mi-am făcut curaj și mi-am făcut o programare. Te dezbraci în lenjerie și doar tragi chilotul într-o parte să poată ea să te epileze. Pe mine nu mă doare foarte tare, pe o scară de la 1 la 10, pe mine mă doare cam 6/7. Te sfătuiesc să încerci prima dată la un salon.