| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, ce sa fac daca ma simt trista mereu, n-am prieteni si stau toata ziua numai in casa iar cand ies afara pana la magazin am atacuri de panica.Si ma simt inchisa de cand cu scoala online.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Jouliete a răspuns:

Școala online defavorizeaza mult socializarea/comunicarea in plan fizic, iar acest fapt ne face distantați nu doar fizic ci si psihic fiindca pierdem acea conexiune pe care o avem unii cu altii si de aia relațiile cu ceilalți se răcesc. Acesta poate fi un motiv al atacurilor tale de panica, faptul ca te dezobișnuiesti sa comunici, de aia ar trebui sa iesi cat se poate de des afara dar si ca sa iei aer oxigenat fiindca stand tot timpul inchisi in casa nu putem respira acel aer curat si mintea noastra nu mai functioneaza bine. Prieteni ar trebui sa ai măcar unul cu care să te înțelegi, eu nu cred ca nu ai vreun coleg sau colega cu care sa discuti sau care sa îți placă, încearca sa îi abordezi tu pe cei cu care vrei sa creezi o prietenie, fă-ți curaj si incearca sa aduci tu discutii despre diverse teme ca sa te apropii de ei.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"cand ies afara pana la magazin am atacuri de panica" - cred că știi că trebuie să porți mască! Poate ajută să te ascunzi după ea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Uneori o digestie proastă provoacă o perturbare a creierului datprită intoleranței la gluten de exemplu, care crează un fel de alergie. Așa că înceracă de exemplu o săptămână fără pâine, să vezi dacă nu se ameliorează.

| DoarBogdan a răspuns:

Cum sa nu ai "prieteni", nu vorbesti cu nimeni care sa iti ia gandul? Mai intra pe aici uneori, nu o sa te plictisesti big grin