|

Buna TPU.Luna trecuta(4 iulie) am facut 13 ani.Nu stiu de ce, dar dupa ce am facut 13 ani am inceput sa ma schimb, dar nu fizic, ci psihic(partial).Personalitatea mi-e tot la fel, dar am inceput sa ma urasc singur(da, sa ma urasc singur).Uneori ma uitam in oglinda, si-mi reprosam toate defectele mele. Aveti idee cum pot face sa nu ma mai urasc singur?(de suicid nu este vorba, trecandu-mi prin minte asta doar o data, dar nu as fi facut-o).De psiholog nu prea as vrea, pentru ca asta ar insemna sa le spun parintilor si mi-e rusine sau frica... Uneori nu mai stiu nici ce simt.Va multumesc!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica sa vorbesti cu parintii tai despre diverse subiecte.
O vizita la psiholog cred ca e ceea ce iti trebuie insa, daca nu vrei asta, ai putea sa citesti multe carti, sa iesi cu prietenii, sa te bucuri de natura si animale, sa cauti citate motivationale si sa incerci sa iti respecti corpul si pe tine.

| explică (pentru Ioana1709):

Eu am fata plina cu cosuri, si nu pot sa-mi respect corpul, vad la colegii mei, au fete mai curate, eu sunt plin de cosuri, cu toate ca respect igiena.Sunt putin mai gras, nu foarte mult, dar fata de alti colegi, putin mai gras.Nu pot sa ma respect

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CristiMihai23):

Nici eu nu eram mai presus la vârsta ta(de fapt pot spune ca mulți băieți de 13 ani sunt cam ca tine)esti încă in creștere, astea sunt probleme minore care vor dispărea cu timpul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Încearcă să nu te mai gândești la astfel de lucruri negative, ocupă-te de diverse activități, ieși pe afară.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai 13 ani omule! la vârsta ta nu a început nici măcar adolescenta, in 5 ani ai timp sa te schimbi in mai bine,depinde doar de tine, poți fie sa te ambiționezi și sa devi mai bun de unul singur sau sa rămâi un ratat! Pe la vârsta asta începi sa îți dezvolți personalitatea, nu ai de ce sa îți faci griji! Fa-ți un hobby, fa lucruri pe care nu ai îndrăznit sa le faci pana acum, încearcă sa vezi ce aspirații noi ai putea avea!
Încă ai destul timp sa te ocupi de tine!
Multă sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa patesc si eu. Nu ma mai uit in oglinda si totul e ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează