|

Bună TPU, mai sunt 22 de zile până la sfârșitul şcolii şi eu nu am reușit să vorbesc cu crush? De fiecare dată când încerc să îi vorbesc mă gândesc că poate mă bâlbai sau spun ceva greşit şi după îmi aduc aminte că el are o iubită frumoasă (pe care prietenii lui nu o plac şi mereu îl întreabă de ce stă cu ea dacă nu o iubeste si el mereu spune" suntem prieteni din copilarie si nu vreau sa o rănesc"),el se uită la mine când trec pe holul scolii, iar ieri prietenul lui l-a împins în mine si i-a soptit "era să intri in febleţea ta" şi prietena mea cea mai buna care era lângă mine si învăta la geografie mi-a soptit "ăla nu era..., sigur a vrut să între în tine"şi îmi facea cu ochiul spre el. Am un coleg prieten cu el si am crezut că i-a spus că îl plac dar colegul meu a spus ca nu i-a spus dar a spus că ştie că ii place de o fată şi numele ei de cod este "ochi verzi" ca ai mei.Nu ştiu dacă mă place sau dacă îsi bate joc de mine? Nu ştiu dacă să mă apropii de el, sau să îi vorbesc? Nu stiu cum să îmi înving teama de a vorbi cu el? Voi ce ziceţi să fac?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sfatul meu este sa-l lasi pe baiat sa vina la tine, nu sa te dai la el, mai ales cand stii ca are iubita.
Niciodata, dar absolut niciodata nu te dai la baieti care sunt in relatii, ca toata lumea te va considera c... si te va privii cu dispret, inclusiv baiatul dupa care esti dispaerata.
Fii randatoare si daca el te place cu adevarat, va scapa de actuala iubita si va veni la tine.
Invata sa fii corecta cu tine, daca vrei sa fii respectata si luata in serios de ceilalti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred că te place dacă prieteni lui fac glume de genul febleţea ta înseamnă că ştiu ei ceva...iar colegul tău sigur ştie de cine îi place încearcă să îl tragi de limbă, poate fata cu numele de cod ochii verzi eşti tu, iar dacă el este cu aceasta fată doar pentru a nu o rani înseamnă că se ganteşte la restul şi dupa la el.Eu zic să vorbeşti cu el lasă prostiile cu ma balbai sau nu stiu ce du-te la el şi vorbeştei,"Poarta are portar si tot dai gol" poate ai o sansă cu el dacă renuntă la iubită lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează