"de ce credeti ca un baiat ...trece pe langa mine de parca nu exist?"
ai cumva vreo problemă legată de "look" și nu ne-o prezinți?
Nu am
S-ar putea să fie de la faptul că nu abordezi teme de discuție interesante, ca asta de ex
https://www.tpu.ro/......u-o-plasa/
Nu are cum sa te urască așa din nimic, nu e interesat cred oricum lasă l in lumea lui că fata nu trebuie sa fii așa față de băieți, probabil vede că îl placi și se dă important vai
Buna, ![]()
Nu ar avea de ce sa te urasca, pentru ca el nu a ajuns sa te cunoasca. In ce sens spui tu ca "te faci de ras"? Faci ceva amuzant, sau spui ceva amuzant? E destul de probabil ca sentimentul sa nu fie reciproc si imi pare rau pentru asta. Stiu ca e nasol. Toti oamenii din lumea asta au trecut cel putin o data printr-o experienta de genul, in care ne-am indragostit de cineva si nu era reciproc. Se poate intampla indiferent de varsta.
Daca vrei sa te simti mai bine in situatia asta, pune-te in valoare in perioada urmatoare. Acorda-ti un pic mai multa atentie. Uite, ai putea sa-ti faci o lista cu lucrurile care iti plac la tine, pentru inceput. Poate la inceput iti va parea ciudat, insa o sa descoperi ca esti un om frumos din multe puncte de vedere si ca meriti mai mult de atat. Te imbratisez!
MariusDSarghe întreabă: