|

Ce cadou i-as putea cumpara mamei mele de ziua ei? Idei va roog:*

Funda!love struck

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti cumpara o rama frumoasa in care sa pui o fotografie cu voi si care stii ca-i este draga mamei tale. Daca ai mai multi bani alocati poti lua o rama foto digitala in care incarci fotografii cu voi de-a lungul timpului. Oricum indiferent ce-i iei, mama ta va fi bucuroasa de dar si de sentimentele de dragoste care insotesc cadoul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De-obicei, mamele apreciază tot ce vine din partea copiilor lor. Mai ales când e ceva făcut manual, în care e pus mult suflet. Propun să-i faci ceva de mână, un tablou cu voi două, să-l înrămezi şi să-i faci nişte chestii pe ramă. Ai putea să-i scrii şi o poezie pe spate, o poezie pentru mama. Iar pe ramă, să-i aplici nişte buburuze, mărgele, chestii din astea. Şi să-i scrii cât d emult o apreciezi. Sau, dacă ţii morţis să-i cumperi ceva, ai putea să-i iei un parfum care să o caracterizeze. Sper să te ajute. :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cumparai un lantisor de argint apoi ia separat 2 initiale initiala ei si a ta apoi le pui pe amandoua la lantisor big grin o sa ii ramana mamintire toata viata.Pe langa asta iai o felicitare in care scrii ceva de genu:
La multi ani mami! Iti multumesc ca mi-ai dat viata si iti multumesc ca esti alaturi de fiecare pas al meu in viata . Iti multumesc pentru educatia pe care mi-ai dat-o si pentru faptul ca imi esti alaturi.
Am intalnit un inger ...
Ce tinea-n mana o icoana...
Acest inger era chiar...
A mea scumpa mama...

Te iubesc mama!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un parfum,un ceas,o bluza,o fusta,flori bine inteles,o easrfa, un telefon, etc.la multi ani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează