|

Ce este prietenia?ArgumentatitongueVreau sa stiu ce credeti voi, nu citate de pe net

11 Raportează Evaluează
11 răspunsuri:
| a răspuns:

Atunci cand ai un amic/a care iti este la bine si la rau in orice moment, nu iti trage teapa nu iti vrea raul si va intelegeti bine va mai ajutati in probleme etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@ღBizarreCrazyღ
Răspunsul tău a decăzut din cauza faptului că ai spus că vei da copy/paste,eu zic că dacă te abtineai poate luai fundă și numai aveai stupid acum,dar, pacat, era un răspuns bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@ღBizarreCrazyღ
Doamne ferește,nu am vrut să spun asta,tot ce încercam să-ți zic este un sfat prietenesc,pentru că nici eu nu răspund pentru funde,dar răspunsul tău mi s-a părut foarte bun și nu mi-a plăcut că ai luat stupid,atât vroiam să-ți comunic,este un răspuns la care eu,dacă puneam întrebarea mă surprindeai într-un mod plăcut.
Foarte bine că nu ai dat copy/paste de pe net,este de apreciat, chiar nu cred că este luat de pe net, felicitări pentru răspuns oricum.

Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prietenia este nadejde si dragoste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am mai raspuns o data la aceiasi intrebare si cred ca o sa dau copy paste de acolo laughing) [ nu de alta dar as scrie acelasi lucru ].
Prietenia este o relatie indispensabila in viata unui om. persoana fara prieteni este ca o inima fara sentimente, goala pe dinauntru. un prieten adevarat nu ii este niciodata rusine sa vina acasa la tine neanuntat, sa-ti deschida frigiderul si sa manance tot ce-i pofteste, sa te sune la ore nepotrivite. prietenii adevarati sunt ca stelele : nu ii vezi intotdeauna, dar vei stii mereu ca ei sunt acolo undeva. prietenii sunt ca un stalp de rezistenta pe care-ti poti mereu sprijinii umarul, prietenii au mereu urechi sa auda si sa inteleaga problemele tale, sa te ajute si sa fie mereu alaturi de tine, fie ca plangi, fie ca razi, fie ca esti trist, fie ca esti in culmea fericirii, fie ca ai probleme, fie ca nu. mereu vor stii ceea ce sa-ti spuna ca sa te simti mai bine, si se vor bucura de reusitele tale asa cum nimeni nu o mai face. pentru ei este de ajuns sa te priveasca in ochi atunci cand nu esti in regula si sa stie ca ai patiti ceva, le este suficient sa iti arunce o privire cu subinteles in loc sa-ti vorbeasca. desi vor exista momente in care tu si prietenii tai veti fi despartiti, totusi veti fi impreuna pentru ca prietenia nu se masoara in mile ci se intelege prin inima. un prieten bun este acea persoana care asculta mai mult decat vorbeste, cu care te poti distra oricand vrei, care este aici pentru tine cand restul lumii se indeparteaza, care ramane langa tine chiar daca ar fi avut altceva mai bun de facut, care crede in tine si in fortele tale atunci cand tu ai uitat sa te increzi in propria persoana, care stie totul despre tine si totusi inca te place asa cum esti, pe care poti sa-l suni la 4 dimineata fara ca el/ea sa se supere, care scoate la iveala tot ce este mai bun din tine, care calmeaza spiritele si iti ridica moralul, care va tipa si va rade mereu pana nu mai poate la petrecerile tale, pe care poti conta indiferent de situatie,...2009 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@Monawar : nu ma intereseaza doar sa iau funde big grin am raspuns pur si simplu... si nu ma intereseaza nici ca lumea da stupid [ cert e ca tot din raspunsurile mele am dat copy paste nu ca altii de pe net tongue ] oricum mersi de sfat alta data poate ca o sa omit acest detaliu laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prietenia reprezinta sentmentele pure si dezinteresate nutrite fata de o pers de acelasi sex cu tine,sa de sex diferit, cu conditia ca acestea sa nu aiba conotatii sexuale si sa nu depaseasca anumite limite, precum si dispozitia de a asculta si ajuta oricand persoana de langa tine. Oferirea de sprijin neconditionat face parte din prietenie. Sper ca te-am ajutat sa intelegi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prietenia pentru mine e o legatura intre doua persoane...aceasta legatura e bazata pe afectiune,ajutor reciproc, sentimente de amicitie, sinceritate... mai jos ai o definitie a prieteniei.din punctu meu de vedere:

Prietenie= Sentiment de simpatie, de stimă, de respect, de atașament reciproc care leagă două persoane; legătură care se stabilește între persoane, pe baza acestor sentimente; amiciție, prieteșug. ♦ Atitudine plină de bunăvoință, prietenoasă față de cineva. ♦ Legătură între grupuri sociale, între popoare, între țări bazată pe aspirații, năzuințe, interese comune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prietenia denumeşte o relaţie cooperativă şi de consolidare între oameni. În acest sens, termenul denumeşte relaţia în care sunt implicate cunoştinţele mutuale, stima, afecţiunea şi respectul, împreună cu un anumit grad de cerere a unor servicii din partea prietenilor în anumite momente de nevoie sau de criză. Prietenii sunt consideraţi a fi bine-veniţi în compania celorlalţi şi vor demonstra loialitate unul celuilalt, câteodată îndreptată către altruism. Gusturile lor sunt de obicei comune, iar astfel pot să împărtăşească aceleaşi activităţi plăcute. De asemenea, vor adopta un comportament de ajutor mutual, cum ar fi administrarea unor sfaturi şi înţelegerea asumării unor greutăţi personale. Un prieten este o persoană care de obicei demonstrează comportamente reciprocative şi reflective. Însă pentru unii, prietenia practică reprezintă încrederea că cineva nu îi va răni.
Valoarea regăsită în prietenii este de obicei rezultatul unui prieten ce demonstrează urmatoarele:
tendinţa de a dori tot ce este mai bun pentru cealaltă persoană
simpatie şi empatie
onestitate, probabil în situaţiile unde este mai dificil pentru ceilalţi să spună adevărul, în special în indicarea defectelor unei alte persoane
înţelegerea mutuală
Într-o comparare a relaţiilor personale, prietenia este considerată a fi mult mai apropiată decat asociaţia, deşi in ambele relaţii există anumite grade de intimitate.

Sper ca te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prietenia este ceva de nedescris in cuvinte...prietenii nu ii castigi ci ii gaseti...:-

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prietenia este dovada de ajutor pe care o primesti in momentele grele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează