| Miha1308 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi prietenii vostri? Aveti multi prieteni sau mai putini?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Prietenii sunt acele persoane deosebite care ma fac sa ma simt ceva mai relaxat dupa o perioada de stres constant. Sunt oaza mea de liniste. Cei carora chiar le pasa de viata mea si ma incurajeaza mereu si ma ajuta sa trec peste anumite momente mai dificile. Si toate astea fara a astepta ceva in schimb. La categoria prieteni adevarati se incadreaza mai mult fete. Daca e sa numar baietii cred ca 10 e un numar mare. La fete insa as putea vorbi de ceva mai multe. Daca e sa ma gandesc la ce se intampla in ziua de azi am foarte multi prieteni. Daca e sa ma gandesc la cum ar trebui sa fie am foarte putini. Prietenii adevarati sunt cei care te trag de ureche atunci cand fiind foarte ocupat mai uiti de ei. Sunt cei carora le este dor de tine daca nu mai apari prin preajma lor. Si care in special iti arata asta. Sunt persoane simpliste, empatice si care au un scop bine definit in viata. Eu consider prieten pe oricine are bun simt, gandeste pozitiv si ma lasa sa il cunosc. Foarte multi din pacate isi pun o masca de nepasare pentru a nu fi raniti iar masca se lipeste de chip. Eu incerc sa le arat ca nu e nevoie sa poarte o masca. Trebuie sa fii tu. Asa sunt si eu. Arat prin vorbe si gesturi cine sunt si ce vreau de la viata. Astfel oamenii deosebiti vad in mine sinceritate si caldura si isi doresc sa ma cunoasca. Eu unul abia astept asta si ii las si pe ei sa ma cunoasca. Si ajungem o prezenta placuta unul pentru celalalt. Asa ia nastere o prietenie in cazul meu. Totodata, aratand dispretul meu pentru niste oameni superficiali si egoisti ei se indeparteaza de mine. Asa e cel mai bine. Eu unul caut un prieten in fiecare om. Conditia e foarte simpla : Te las sa ma cunosti daca ma lasi sa te cunosc. Fii o prezenta placuta, calda si voi fi la fel. Mereu incerc sa ma apropii de persoanele sensibile, empatice. Acestea sunt de obicei nucleul prieteniilor mele. Nu prea imi place prezenta persoanelor strict cerebrale.

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Am doar doi prieteni:Stef(baiatul din poza) pe care il cunosc de cand ma stiu, pentru ca suntem vecini.Si o prietena, Marina pe care o cunosc de 11 ani.Scoala primara, generala si liceu prin toate am trecut impreuna.Bineinteles ca pe langa cei doi mai am multi amici si as minti daca as spune ca ei nu inseamna mult pentru mine insa ei doi au loc special in inima mea. Tin mult la ei chiar daca sunt o fire mai rece care nu prea arata astatongue

| kattya96 a răspuns:

Prieteni... in ziua de azi nu prea gasesti mai ales daca esti si mai invarsta. Daca se intampla sa ai prieteni de atunci cand erai mai mic da se poate ca ei sa-ti fie aproape insa pot si sa te tradeze si asta doare mult mai tare.
Prieteni adevarati pe care ii cunosc de la 7 ani, evident fete sunt 3 mari si lati.Nu dau nume pentru ca nu ajuta insa crede-ma am trecut in astia 7 ani prin atatea si ma gandesc cu asa o nostalgie la ei incat simt ca suntem prieteni adevarati, lucrurila astea sunt trecatoare, stiu, insa ma bucur cat pot fiindca ii am alaturi de mine...si crede-ma chiar am nevoie de ei.Altii copii pe aici sunt multi si ne intelegem bine cu totii insa bine nu inseamna foarte bine, perfect sau chestii de genu asta, inseamna doar bine.
SUCCES SI SA AI PARTE DE PRIETENI ADEVARATI!

| Helvete a răspuns:

Am foarte putini. Vreo 2-3. Aveam mai multi, dar nu erau prieteni, ci 'cunostinte'. Am scapat de aia. Am ramas cu vreo 3, dar adevarati. Inseamna foarte mult. Sunt persoane aproximativ ca mine, cu interese comune, etc. Deci inseamna mult si imi petrec destul de mult timp cu ei.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Prieteni in adevaratul sens al cuvantului nu am deloc, am doar companie, dar prieteni ...mai greu!

| Mihaela_1499 a răspuns:

Buna Mihu.
Pentru mine parintii sunt cei mai buni prieteni.
Doi si buni.
Te ajuta la greu, iti sunt aproape la bine.
Iti dau sfaturi inteligente.
Si nu te vor parasii.
Restu sunt tovarasi care la fel sunt putini da buni si inteligenti, carora pot sa le zic lucruri mai intime.

Cu drag, Diana.

| Teenagernynho28 a răspuns:

Am un singur prieten 'adevarat' care l-am cunoscut in liceu; in rest mai am ca prieteni cativa colegi din clasa si vecini de varsta mea; bineinteles, parintii sunt cei mai buni prieteni;
pentru mine, si in cazul prietenilor functineaza vorba "putin si bun"
si chiar in Biblie exista un verset care spune ca cine isi face multi prieteni si-i face spre nenorocirea lui;

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu am putini prieteni dar buni, parerea mea.

| Riff_3454 a răspuns:

Putini, dar buni!