|

Ce pot sa fk sa ma ingras putin?big grin am 45 kg si 1.63 inaltime si 15 ani. Prietenii din jur imi sp ca sunt putin km slabutza pentru varsta mhea sad. ce pot sa fk? >fundita:

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu se poate zice greutatea ideala pentru varsta! De aia nu suport eu persoanele care zic : pentru varsta ta esti slaba, pentru ca nu are o logica.
La inaltimea ta vreo 50 de kile ar trebui sa ai.Acum depinde si de metabolism.Sunt fete care nu se ingrasa chiar daca mananca mult.
Ar trebui sa mananci la ore fixe, 2 feluri de mancare si sa mananci carbohidrati.Mananca mancaruri cu multe condimente pentru ele ingrasa.Masa cea mai importanta este dimineata.Invata-ti organisumul sa bei lapte cu cereale. Poti sa iei si niste integratoare alimentare din farmacie dar nu te sfatuiesc pentru ca ai putea sa te ingras non-uniform cu ele. Daca cu mancarea nu poti sa te ingrasi incearca exercitii fizice pentru musculatura sa pui un pic de masa musculara in zonele care vreihappy

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Hmm thinking Oare ce poti tu sa faci? Habar nu am...
Aaaa da, Mananca!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa consumi mai multe calorii.Pentru a te ingrasa trebuie sa cosumi intre 2000 si 2500 de calorii pe zi...si sigur te vei ingrasa...dar sa nu uiti de cele 3 mese principale ale zilei SUCCES!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează