|

Cine poate sa ma ajute vreau sa stiu ce inseamna fundita si vot? sint noua pe aici

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fundita se da la cel care te ajuta cel mai mult, adica este un raspuns castigator. Multa lume cere funda deoarece funda valoreaza 100 de puncte. Cand pui o intrebare si ai cateva raspunsuri apare in dreptul fiecarui raspuns o panglica portocalie si aceea este fundita.

Votul este sub fiecare raspuns. Adica scrie RASPUNSUL ESTE: Folositor Nefolositor Amuzant Inteligent Stupid. Tu dai click pe cel pe care il doresti si dai pe vazutul ala de langa. Sper ca te-am ajutathappy

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Funda se da pentru raspunsul care te-a lamurit cel mai bine cu privire la intrebarea adresata de tine. eu dai utilizatorului, sau mai bine zis raspunsului pe care-l consideri de cuviinta si care ti se pare cel mai cuprinzator si de calitate. in dreapta fiecarui raspuns este o funda gri. daca vrei sa ii dai fundita utilizatorului la al carui raspuns de uiti, apesi pe fundita gri, si... voila! ai dat o funda, care se va face portocalie.
vot inseamna cum consideri tu raspunsurile care nu au primit funda. sub raspuns ai : folositor sau nefolositor, amuzant, inteligent sau stupid. in functie de ce ti s-a raspuns, de cum ti se pare raspunsul primit ii dai un vot, daca nu ti se pare ca este de funda. sper ca te-am ajutat si bine ai venit pe TPU. kiss happywinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O sa incerc sa-ti explic:
Votul nici eu nu stiurolling on the floor
Funda este ca o medalie gri transparenta in dreptul fiecarui raspuns de la o intrebare si cand hotarasti sa alegi raspunsul castigator :Care te`o ajutat cel mai bine si mai mult~ dai click pe ea si se face portocalie (app~poti avea doar un castigator)
Fundaa happy?
Sperr c`ai intelesbig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fundita inseamna cand ai un raspuns castigator,iar vot,cand te voteaza cu folositor,nefolositor,amuzant, inteligent, stupid.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează