|

Cum sa-i dau de inteles unui baiat ca il plac? Ce am putea discuta ca sa pot sa-i spun ceva prin sms ca sa vrea sa fie cu mine? Ce sms ar trebui sa-i dau ca sa vrea sa fie cu mine, sa faca el primul pas(si el imi da de inteles ca ma place).

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai prin simplul fapt ca vorbesti mult timp cu el,ii dai de inteles ca il placi. VObrbeste cu el despre lucruri banale iti vor veni tie subiecte de discutie,pe mess, la telefon oriunde.El va intelege ca il placi nu trebuie sa-i spui tu, mai bine asteapta l p el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai bine ia-i spune adevărul.
gen : uite eu te plac de ceva timp și aș vrea să stiu dacă și tu simți acelaș lucru pentru mine.
sau
eu simt ceva pentru tine de ceva timp și aș vrea să știu dacă putem avea o relație impreună.
dacă stai după el crede-mă că va trece mult timp pană să te intrebe dacă este timid poate că nu te va intreba deloc și decât să aștepți să facă el primul pas mai bine la-i face tu. indiferent de ce-ar spune nu trebuie să-ți pară rău dacă nu va vrea o relație măcar o relație de amiciție se poate.
bafta` :d :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cea mai simpla metoda ar fi sa ii dai un mesaj si sa ii spui(sa presupunem ca il cheama X): Da, si cum spuneam cred ca imi place de X si nu stiu daca si el ma place. Dupa cateva secunde mai scrii un mesaj si iti ceri scuze si spui ca mesajul ii era destinat unei prietene si nu lui. Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti foarte mult cu el. Foarte mult! Sa vorbiti despre orice subiect, si el se va atasa de tihne si daca te place isi va face curaj si iti va spune. Incearca sa gasiti un subiect comun, ceva care sa ii placa si lui si tie. Cum am spus si inainte, sa vorbesti mult cu el! asta ajuta in orice situatie, mai ales daca el te place! baftaaa >; dddddD.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde, exista avantaje si dezavantaje la ambele...fa ce iti zice inima.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează