|

Dati-mi multe idei de a nu ma plictisi mai ales ceva ce pot face pe la ora 11 si ce sa fac de Paste. cele mai faine si mai multe primesc o... funditabatting eyelashes!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Bună! Păi idei despre cum să-ți umpli timpul sunt destule, bineînțeles, în funcție de interese și timp. Întrucât văd că timp ai și interesele nu le-ai menționat în mod deosebit, fiind probabil deschisă la noi idei, menționez câteva:
1. Meditează 5-10 minute pe zi; îți vei deschide ochii, vei fi ancorată în prezent și îți vei schimba perspectiva asupra lumii.
2. Fă-ți timp pentru tine- învață să te cunoști și iubești (dacă nu te poți iubi și respecta pe tine, nici pe alții nu-i vei putea iubi și respecta în adevăratul sens al cuvântului)
3. Deschide-ți sufletul (înspre viață, lumină, iubire)
4. Ajută pe cineva (un om, prieten, frate, soră, oricine...)
5. Citește o carte de calitate (contează mesajul și relevanța lui pentru sufletul tău)
6. Vorbește cu un prieten (este perioada propice pentru a te apropia de cineva)
7. Încearcă să-ți cunoști mai bine părinții (și ei sunt oameni, și merită atenția noastră din plin; gândește-te... când a fost ultima oară când ai vorbit cu ei în adevăratul sens al cuvântului, de la suflet la suflet?)
8. Ia-ți un animal (poate un iepuraș? dacă tot e Paștele...)
9. Implică-te în diverse activități (o cauză, un ajutor, un sprijin, un festival, pliant, chef, bal, întâlnire etc)
10. Dă sfaturi altora (atât cât știi și poți, din experiența ta, și din suflet; nu te lăsa intimidată de alții, de punctaje, rankuri sau orice altceva. Dacă fiecare am face un lucru micuț, și bun, în fiecare zi, viețile noastre ar lua-o pe cu totul alte cărări)
11. Vezi ce înseamnă Paștele (ajută în bucătărie și la curățenia generală, implică-te în aranjatul casei, încearcă să cunoști datinile străbune și implicațiile acestei sărbători la un nivel mai înalt)
12. Caută informații și lucruri ce vroiai să le faci de mult (dacă tot ai o breșă liberă în program, fă-ți timp pentru lucrurile pe care le vroiai de mult: mers cu bicicleta, plimbare,...2012 - 2249 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează