|

Dau funda cui raspunde cel mai bine. Am un prieten care e mai mare in varsta ca toti dintre noi, nu e prost din contra e foarte destept, stie sa vorbeasca, si ai incredere in el de la prima vedere, se cunoaste cu multa lume, practic e mai sociabil si smecher ca toti dintre noi + face si arte martiale. Vreau sa stiu de ce el sta cu noi cand noi avem 18 ani si el are peste 30? La inceput ne era bun prieten, si chiar ne da sfaturi bune si ne mai apara dar are si parti ciudate, ne cere bani, zice ca face el bani da a 2 a zi iarasi nu are 10 lei in buzunar, ne zice sa aducem 5 mil si face el banii triplu dar el poate face banii aia in 5 zile daca lucreaza, care e logica? Sau vorbe despre el ca e gay si a violat un prieten? Deci e foarte ciudat ca arata prea bine si ai incredere in el orice ar face. Ce trebuie sa fac/ sa facem? Are peste 30 de ani da nu arata batran, deci in anturaj e ok dar am zis, e foarte ciudat. Si nici nu avem cum sa il scoatem din anturaj ca multi il sustin chiar daca le ia cate 15 lei in fiecare zi de la fiecare om. Dau funda

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stă cu voi pentru că profită de pe urma voastră.
Ar trebui să ai mai multă grijă de anturajele în care intri.
Nu contează că restul îl susțin, tu singur poți decide ce e mai bine pentru tine.
Decât să ai astfel de prieteni mai bine singur.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pare a fii un smecheras care se invarte intre adolescenti pe care poate sa-i pacaleasca si sa-i manipuleze.
Nu stiu ce mare prietenie vedeti voi la asta, dar este clar ca va tine de fraieri pe toti, escrocandu-va si manipualndu-va pentru propriul interes.
Un asemenea om nu-i deloc de ajutor, dimpotriva, este un pericol pe care nu-l vedeti.

| a răspuns:

Motivul pentru care sta cu voi este simplu: și-a găsit o mâna de puști pe care sa ii escrocheze după bunul plac.

" Și nu avem cum sa îl scoatem din anturaj ca mulți îl susțin".

Ai dreptate, nu puteți. Însă tu o poți face. Așa cum ai intrat, la fel de bine poți sa ieși din acel anturaj - de altfel, nepotrivit.

| a răspuns:

"Vreau sa stiu de ce el sta cu noi cand noi avem 18 ani si el are peste 30? "
Si singur iti dai raspunsul: "ne cere bani, ia cate 15 lei in fiecare zi de la fiecare om." E clar, va ia de fraieri. Si voi ii platiti "protectia". Nu conteaza cum arata ci... cum va pacaleste.