|

De ce i-a fost rusine sa imi zica inaltimea lui? Am 14 ani si sunt cu un baiat de aceeasi varsta. El este foarte inalt asa ca l-am intrebat si eu ce inaltime are si mi-a zis ca 1.75 desi mereu am crezut ca are mai mult, eu avand doar 1.65. Azi ne-a chemat medicul scolii la cabinet pentru ca dorea sa ne masoare si sa ne cantareasca si surpriza! De fapt are 1.88. Lui ii este rusine de inaltimea sa sau de ce nu a vrut sa imi zica adevarul?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna!
S-o fi gandit ca daca iti zice inaltimea reala o sa-l crezi prea inalt pentru propria inaltime. Desi, dupa parerea mea e un gand cam prostesc, ca doar daca iti zice inaltime n-o sa te desparti de el, ca doar vezi bine ca el e mult mai inalt ca tine. Ar trebui sa discuti cu el, sa aflii de ce nu a vrut sa iti zica adevarata lui inaltime
Mai exista si varianta ca n-o fi stiut-o dar de... de la 75 la 88 e o diferenta destul de mare.
Succes si o zi buna!happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia fost rusine sa-ti zica ca are 1.88 lui nu`i place inaltimea lui se considera inalt. Si ti-a zis ca are 1.75 dar na facut`o cu intentie rea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Heyhappy.Poate ca baiatul se simte prea diferit si e complexat de felul cum arata, si nu voia sa iti dezvaluie inaltimea adevarata pentru ca atunci ai fi crezut ca e prea-prea.Stii. cu totii avem defecte(mai mult sau mai putin evidente) din cauza carora tot timpul simtim ca ceva nu e la locul lui, poate ca asa a fost si cu prietenul tau. Dar totusi nu poti stii ce gandeste fiecare dintre noi, iar cand incerci sa ghicesti iti vin cu tot felul de prostii in minte. Poate ca pur si simplu nu stia nici el ce inaltime are. Oricum ca prietena nu ar trebui sa iti faci griji. Daca te-a mintit a facut-o probabil pentru a ramane in continuare cu tinehappy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ii era rusine de inaltimea sa dar el a crezut ca daca iti va spune adv nu vei mai vrea sa fi cu el deoarece e prea inalt, sau poate nu a stiut cat arebig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate ca da! Poate a crezut ca nu vei mai vrea sa fii cu el deoarece este asa inalt, dar banuiesc ca nu e o problema asta.nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează