|

Deci am o problema in legatura cu alegerea profilului. Nu sunt buna la mate si fizica. La chimie e asa si-asa. La romana, engleza sunt foarte buna si la istorie daca ma straduiesc. Vreau sa aleg profilul uman, sunt indecisa pentru ca poate e un profil prost. In viitor vreau sa devin psiholog. Este buna alegerea? Poate cineva sa-mi prezinte avantajele si dezavantajele profilelor real si uman? Funda big grin

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca dai la real ai mult mai multe optiuni dupa. Dar daca zici ca nu esti buna la principalele materii de la real e mai bine sa nu te duci pentru ca te vei transfera la uman. Daca vrei psiholog trebuie sa te duci ori la stiinte sociale ori la filologie, urmand ca dupa ce termini liceul sa te specializezi pe psihologie la facultate. Daca te duci la real poti mai greu sa faci o facultate de psihologie.

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu are rost sa dai la profil real daca nu esti buna la mate sau fizica pentru ca in asta consta acest profil, in general pe stiintele exacte. E foarte bina sa dai la profil uman avand in vedere ca esti buna la romana si la engleza. Iar daca vrei sa te faci pshiholog ai putea alege ca profil la liceul care-l vei urma Stiintele Sociale. Deocamdata nu pot sa-ti prezint avantajele pentru ca si eu sunt in clasa a VIII-a, si o sa dau la Bio-Chimie.

In concluzie, da la profil uman, astfel vei scapa si de mate.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează