|

HEEEIIIIIII TPUUUU! VA ROG SA MA AJUTAȚI! Chiar nu stiu ce mi-a venit si am decis sa ma înscriu la miss boboc si am nevoie de un discurs bun, dar nu prea ma descurc. Tema balului va fi ceva legat de continente, eu voi fi America de Nord si in discurs va trebui sa spun de ce am ales acest continent, dar nu eu l-am ales, asa a cazut deoarece fiecare a tras la sorți..btw puteti sa imi dați niste idei ceva de genul ca in America visele devin realitate sau ceva idk nu ma prea pricepsad...nu uit de fundăwinking

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vezi ca-i plin internetul de idei, cauta dupa 'america de nord" si vei gasi tu ceva sa-ti placa, sa poti vorbi despre acel continent.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te imbraci si tu in Rambo si il chemi pe colonel, ca tot a murit de vreo 16-17 ani. happy Eu cred ca nici daca era vorba de Romania nu stiai ce sa spui pentru ca voi sunteti praf. Cum care voi? Astia de aveti impresia ca sunteti stapani si ca fiind tineri vi se permite orice. La etajul superior e vid. Nu cititi, nu va imbogatiti sufleteste, nu exprimati emotii - nu produceti nimic. Sunteti o paguba pentru societatea moderna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ywar):

laughing, cine te a suparat laughing?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mda ce sa zici si tu.
Vezi ca ai yellow stone, mare canion, las vegas, oportunutatea de a fi liber cu visele americane.
Colegii, sistemul bun de politie, comunitatea de Romani pe acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează