|

Heelp! puppy dog eyes Nu stiu ce sa mai fac straight face Nu-mi merge webu` angry am laptop si e incorporat deci nu-l pot scoate si baga iar si nici sa-l dezinstalez straight face Problema a aparut dupa ce am bagat windows`ul (xp) inca o data din alte cauze. Imi apare la status pe mess, dar ecranul e negru straight face si nu se aprinde nici luminitza de la el care ar trebui sa se aprinda straight face. Pe skype merge straight face Ce ar putea avea? straight face

Fundaa happy kiss!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca merge pe skype inseamna ca ai driverul instalat! Ca sa scapi de problema instaleaza Yahoo Messenger 11!
INSTALARE YAHOO MESSENGER 11
Dezinstaleaza si instaleaza pe curat mesenger 10, 9 sau care il ai tu! Ca sa dezinstalezi Yahoo Messenger mai intai debifeaza ''Sign In Automatically'' si apoi te duci in START, click on CONTROL PANNEL, click on ADD/REMOVE PROGRAMS si apoi cauti Yahoo Messenger->clik dreapta si uninstal! Dupa ce dezinstalezi programul stergi si YIM shortcut de pe desktop apoi dai un restart la pc si pornesti instalarea pe curat! Succes! (sa nu uiti sa debifezi ''Sign In Automatically'')
Messenger 11 il descarci de aici: http://messenger.yahoo.com/beta/win
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca singura sansa e sa il duci la reparat! Nu e scump maxim 50 lei! A si nu e de la windows! Se intampla tuturor! PWP!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează