| Punctsidelacapat a întrebat:

Hei. Cum as putea sa-mi conving parintii sa ma lase la mare cu niste prieteni? Sunt foarte stricti mi-au zis ca nici nu se pune problem sa merg straight face cei cu care vreau sa merg sunt mai mari decat mine si parintii mei nu-i cunosc foarte bine. Dar eu s-au oiferit sa vina sa vorbeasca dar tata nici n-a vrut sa auda straight face. Am 15 ani si ei zic ca sunt prea mica, dar totusi e vara, si daca tot am ocazia sa merg.

3 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Părinţii tăi îţi vor binele, înţelege-i. Cred că au dreptate. Ei te iubesc şi nu vor sa păţeşti ceva, e periculos ceea ce vrei să faci. Propune-le să mergeţi toţi, în familie, la mare.
Numai bine!(:

| Ella192 a răspuns:

Eu am 21 de ani si niciodata nu am fost la mare cu prietenii, deci cred ca la 15 ani ai tai nu e asa mare tragedie daca nu poti merge, de fapt e si normal sa nu-ti dea voie. Pune-te in locul lor si gindeste-te cum ai reactiona tu. Dar totusi daca vrei sa mergi si crezi ca asta e asa de important pentru tine, atunci trebuie sa ii faci sa aiba mare incredere in tine, pentru ca din lipsa de incredere nu iti dau voie. Discuta cu ei si lasa-i si pe prietenii tai sa discute, pentru ca parintii tai sa fie linistiti.
Bafta! happy

| madddd a răspuns:

Eu ti-as sugera sa iti asculti parintii ca ei stiu ce e mai bine.Insa daca chiar vrei asa de mult sa mergi incearca sa ii convingi intr-un fel sau altul...promite-le ca o sa inveti mai bine ca daca te lasa sa mergi nu faci nimic rau toata vacanta si ca faci doar ce vor ei...in caz ca nu merge ameninta-i ca pleci de acasa si nu te mai intorci niciodata(cu toate ca nu e o solutie prea buna). Bafta!