| Sclipici_Fata_1995 a întrebat:

Hei,TPU! Imi place de un baiat de 3 ani Sunt mai micuta decat el cu cativa ani insa. tot il plac. El e la liceuu. iar eu la scoala. Imi place de el la nebunie insa nimeni nu vreau sa afle acest lucru.:'( Acum doi ani, vorbeam cu el zi de zi si ma simtean ca in al noualea cer cand imi scria el primul. Ne intalneam pe afara in prezenta mai multor prieteni si mna`. Nu stiam daca el ma place. Imi mai trimitea inimi si pupicuri ( laughing ) Insa nu credeam printre simple emoticoane. Acum totul e schimbat. De cand ne-am certat, el dadandusi seama ca eu il plac, imi tot spunea ca el stie lucrurl asta dar eu negam crying(( acum am cateva prietene care s`au apropiat de el si il plac ambele. lui ii place de inca o fata ( cea mai buna prietena a mea) si isi scriu acolo,, te iubesc,, sau chestii de genul iar prietena mea imi arata si ma doare foarte tare chiar daca nu exprim asta ...Nu as vrea o relatie. nu stiu. insa il plac! Cred ca n`a avut sentimente pentru mine niciodata. sad E un fel de proprietate a mea laughing). Incerc sa ma abtin si sa nu stie nimeni nimic! Un micut sfat! :'(

2 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

Hei, stai linistita, esti micuta, ai timp si pentru baieti. Daca el place pe altcineva, cel mai bine este sa il uiti, nu sa-i ceri sa te placa pe tine fiindca te vei face de ras si nu e tocmai ok pentru tine, fiindca ai sa suferi si mai tare. Iti poti ocupa timpul cu diverse activitati, acum ca a venit vara poti sa te apuci de un sport, sa te uiti la filme, sa citesti, sa faci voluntariat orice sa-ti ocupe timpul, sa te faca fericita si asa o sa-l uiti cu timpul. Multa bafta!

| neutrino a răspuns:

Constitutia Romaniei spune la cap. II, art. 44, aliniat (2): "Proprietatea privata este garantata si ocrotita in mod egal de lege, indiferent de titular". Asadar, daca tu spui ca este "un fel de proprietate a ta", atunci asa sa fie si nimeni nu-ti poate lua aceasta iubire si acest secret.